Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 HanaMB
Pozdravljeni!

Ker se bliža obdobje hitre teme in časovno mi pred šesto nikoli ne uspe iti na tek, razmišljam da bi poskusila s tekom na tekaškem traku. Imam kdo kakšne izkušnje s tem? Kako je primerjalno s tekom v naravi? Je dolgočasno?
Lp
Uporabniški avatar
 runner
Dosti km sem naredil na tekocem traku (po zimi) in so pozitivne izkusnje.
hana ,dobro zracenje (ali pa kaksen ventilator) bos takoj pogresala.
Priporocam trak tudi tekacem ki zacenjajo teci ali tistim ki so po poskodbi. (kontrolirano okolje) ...
cez cas (dokaj hitro) zacnes pogresati cesto in veter v laseh
Uporabniški avatar
 Car
...fino je, da imaš vsaj kakšen tv ekran pred sabo...seveda zgolj takrat, ko na kakšni kardio napravi pred tabo ne vadi kakšna nadebudna gospodična v tangah. :D 8) :lol: ...takrat se pojavijo značilne težave s koncentracijo, zato pri poročam zmanjšanje tempa zavolja koordiniranja gibov... :wink: .če fitnes ne nudi vsaj ene kardio naprave (denimo stepper-ja) pred tekaškim trakom ali vsaj tv ekran 8) , potem postane tekanje po traku jako dolgočasno in res zgolj monotono vzdrževanje kondicije :roll: ... zato je vsaj zame že 30 minutna seansa na traku skoraj podvig...da sklenem: največja težava je monotonost, ki se pri teku v naravi pač ne pojavi :? ....
Uporabniški avatar
 runner
meni zadostuje mp3 v usesih... mojemu prijatelju je obvezni pripomcek svinjcnik in papir. Dobi ogromno idej ko tece ... pol ga vidis kako ustavi threadmill in pise.. ali si posname voice na mobiju...

Zanimivo ... kako ti tek vcasih razbistri glavo.

Jaz pa sanjarim...
when runner is in the zone ... leave'm alone (THE MADAGASKAR PRESS)
Uporabniški avatar
 tekačica
runner napisal/-a:Jaz pa sanjarim...

Jaz se pa med tekom učim oz. ponavlajm šolsko snov (tistio ki imam v glavi) - kako sproščujoče 8) ... ja no nekje se pa moram učit, ko mi pa drugače bolj težko znese.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA