Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tae
Sigurno vas je že dosti tu na Tekaškem forumu, ki imate že lepo zbirko medalj, bodisi od tekov, bodisi od drugih športov. Tudi meni se jih je nabralo 20. Ni prav velika številka, a vseeno sem na vsako posebej ponosen. Zanima me kako jih vi shranjujete ? Ali jih imate kar vržene nekje pod posteljo, morda v kakšni škatli, ali imate obesene na zidu, ali imate za to kakšno posebno vitrino, ali vam nič ne pomenijo in jih mečete stran ali kaj tretjega ?
 hribovc
Kaj kolajne. Kam s pokali ?

Poznam športnico, ki je prodala pokale in kupila avto.
Uporabniški avatar
 tekačica
Jaz imam sicer le eno medaljo in en pokal :oops: ampak oboje je našlo mesto na vrhu najvišje omare v sobi... pa ne misliti, da sta zanemarjena in pozabljena. Vsake 3 dni iz njih obrišem prah... gledam ju pa tako ali tako ves čas... človek ne mora gledati mimo takšnega leska :D .
No, seveda imam name tole zbirko povečati... :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Ravno pred slabim tednom sem pospravljal sobo in jih malo rešil prahu, ter spotoma preštel. Naštel sem jih 80, vse še niso najdle poti do mene :D . Medalje vedno obesim na karniso, tako da imam vse tam. Za tisto, ki mi največ pomeni je poseben prostor, trenutno je iz mojega prvega maratona. Sem se pa kar precej namatral, da sem jih razvozlal in jih dal ponovno nazaj, mi šlo kr malo na jetra.
Uporabniški avatar
 tekačica
Joj tole berem... kako veliko zbirko imate vsi... jaz pa samo 2 :oops: . No je saj nimam težav z zavozlanimi trakci medalj, pa še prah je hitro pobrisan :shock:
Uporabniški avatar
 mirko1
danes sem še eno dodal k svoji zbirki,s teka na P.Grmado,je bila ena najtežje priborjenih.sicer jih pa zbiram obešene na steni dovolj na široko :D ,da se ne zapletejo. :shock: :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 strelec30
Jaz imam za svoje medalje in priznanja namenjen en poseben kotiček na hodniku, kjer imam na zid obešeno praktično vse, kar je povezano s tekom (poleg medalj in priznanj še raznorazne slike).
 jadranka
Joj, joj!

Vi ste vsi tako dobri in kr medalje pobirate. Svaka vam čast! :D
Sem kar mal zamorena ratala :( , ko sem tole prebrala. Kaj bomo pa mi rekli, ki mamo za cilj to, da do cilja npr. na LM sploh pridemo?! Resda do sedaj še nisem hodila na tekme toda mislim, da mi medalja ne uide samo v primeru če bom edina prijavljena v svoji kategoriji! :D Mogoče se bodo pa tudi takšni idelani pogoji zame kdaj pojavili! :D
Uporabniški avatar
 lunca
Jadranka in tekačica!

Jaz sem ena najpočasnejših tekačic tukaj, tečem komaj leto in pol, pa imam v svoji zbirki kar tri medalje :!: Kako? Čisto enostavno - ena (lepa, kovinska, srebrna) je z jubilejnega maratona v Radencih, kjer smo jih dobili prav vsi, druga (lepa, kovinska, bronasta) je z letošnjega Pohoda po poti okrog Ljubljane, tretja (najlepša, glinena, rožnata) pa z dobrodelnega ženskega teka v Tivoliju.

Drugo leto si bom morala omisliti že manjšo omarico :wink:
Uporabniški avatar
 Kunec
jadranka napisal/-a:Joj, joj!

Vi ste vsi tako dobri in kr medalje pobirate. Svaka vam čast! :D
Sem kar mal zamorena ratala :( , ko sem tole prebrala. Kaj bomo pa mi rekli, ki mamo za cilj to, da do cilja npr. na LM sploh pridemo?! Resda do sedaj še nisem hodila na tekme toda mislim, da mi medalja ne uide samo v primeru če bom edina prijavljena v svoji kategoriji! :D Mogoče se bodo pa tudi takšni idelani pogoji zame kdaj pojavili! :D

Na LM bodo vsi na 21 in 42 dobili medalje, ki je verjetno vredna več, kot če dobiš medaljo v kategoriji. Meni največ pomeni medalja iz prvega maratona, dobil jo je vsak ki je pretekel 42 km.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No vse O.K. ampak zakaj ne dobimo tudi mi na 10 km spominsko medaljo.

Nej poštenu da veste.
 mikkeni
mam par medalj od nogometa, pa od orientacije... pa pokala dva, pa cel kup priznanj od športnih prireditev :)

na LM grem pa kot gledalec :(
Uporabniški avatar
 MihaPR
kustus napisal/-a:LP

No vse O.K. ampak zakaj ne dobimo tudi mi na 10 km spominsko medaljo.

Nej poštenu da veste.

Vprašanja za LM organizatoru so na drugi temi :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No sej mi je jasno da se nič ne da tukaj narediti vendar sem samo pristavil piskrček ker je kunc pisal da boste na 21 in 42 vsi dobili medalje in nič drugega nisem hotel.

:twisted: :P :P :P :P :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA