Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Živ vsem!
Ja mal me že daje trema za LM, pa mam spet en vprašanje.mam timex -ov merilec šrčnega utripa, signal ni kodiran; ker se med tekom kr precej zanašam na to kaj piše na tisti urci, me zanima kakšne so vaše izkušnje z uporabo nekodiranih merilcev na maratonih; kolk je motenj.
l.p.Tomaž
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz imam kodiran pas, pa se je moji uri na maratonu v Radencih na štartu čist zmešalo :lol:
Si kdaj prej na kakšni tekmi tekel z uro? Da te ne bo slučajno šokiralo kako visok pulz imaš ;)
 kovit
__Maja__ napisal/-a:Jaz imam kodiran pas, pa se je moji uri na maratonu v Radencih na štartu čist zmešalo :lol:
Si kdaj prej na kakšni tekmi tekel z uro? Da te ne bo slučajno šokiralo kako visok pulz imaš ;)

Ne nikol nisem probu ure na maratonu.Ja sej na štartu bi še nekako razumel, da se vse meša, kaj pa pol med tekom(razdalje med oddajniki se povečajo :arrow: motnje bi morale biti manjše)?
 kovit
__Maja__ napisal/-a:Jaz imam kodiran pas, pa se je moji uri na maratonu v Radencih na štartu čist zmešalo :lol:

Ne nikol nisem probu ure na maratonu.Ja sej na štartu bi še nekako razumel, da se vse meša, kaj pa pol med tekom(razdalje med oddajniki se povečajo :arrow: motnje bi morale biti manjše)?
 kovit

Uporabniški avatar
 Tatjana
Verjetno res. Meni je začela normalno delovati, ko se je gužva malce razredčila.
 kovit
__Maja__ napisal/-a:Verjetno res. Meni je začela normalno delovati, ko se je gužva malce razredčila.

Ja, teb že ,jest pa lmam lohk težave vsakič ko se bom sreču s kakšnim, al pa s kakšnim laufov vštric?
Uporabniški avatar
 Damijan
Na kodiranih pasovih (Polar) kao ni problema, niti v gužvi. Če se mu zmeša, je morda razlog, ker še koža ni dovolj vlažna (to opažam sam na začetku treninga, sicer pa se lepo vidi, da tista ikonca-srček na uri nekak čudno in neenkaomerno utripa; ko začnem švicat, ni več problemov)...

Nekodirani...možno je svašta, tudi na maratonih sem že slišal ljudi bentit, češ - kaj je zdaj s to plastiko?! Kot vedno - malo dnarja malo muzike....
 Jazbec
Večinoma imajo oddajniki majhno oddajno moč in s tem tudi majhen krog dometa, tja do 80 cm, tako, da če ne boš komu čisto ob boku teku, ne bi smelo biti problema.

LP, Jazbec
 kovit
Jazbec napisal/-a:Večinoma imajo oddajniki majhno oddajno moč in s tem tudi majhen krog dometa, tja do 80 cm, tako, da če ne boš komu čisto ob boku teku, ne bi smelo biti problema.

LP, Jazbec

Ja tole bom res mal preveru in sprobu kolk je domet teh oddajnikov.
Uporabniški avatar
 Car
.....evo še moje izkušnje: kot že veste sem ponosni lastnik Sigme Fit Watch :lol: , ki ima nekodiran pas...večkrat tečemo s kolegi, navdušenimi lastnikov nizkocenovnih merilnih naprav ala Sigma, Energetics, itd in edine težave so povezane s prikazom maksimalnega srčenega utripa, vse ostale funkcije delujejo kot je treba, pa čeprav ponavadi tečemo vštric......

skratka: za zmerne rekreativce ni težav 8) ....

HOWGH - govoril sem :!: :!: ....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA