Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 feman
Ali vas nic ne zanima kako so nasi opravili na svetvnem prvenstvu v Ironmanu na Havajih? Mislim da si oba nasa tekmovalca zasluzita vsaj malo pozornosti, saj sta opravila preizkusnjo zelo dobro. Cestitke obema!!!! :D :D :D

www.ironmanlive.com ---> ATHLETE FINDER M40-44 in M50-54
Uporabniški avatar
 ero
he he, spremljali v živo po netu. Miki in Matic sta bila super! in seveda vseh 1900 udeležencev :)

aja, vsaka čast zmagovalcema! Nataša je itak izvenserijska, Faris je bil pa že lani odličen. in ko ga gledaš, kako teče (steguje krake, maha z rokami) ... Nemci se na Havajih zadnaj leta res izkažejo.

mimogrede, med spremljanjem prenosa, sva s Pio delala fotke. jih objavim v četrtek. najboljših in naših dveh v cilju žal nisva ujela. je bilo treba vmes tudi malo pančkat :D medtem, ko so se na Havajih veselo matrali v noč :cast:
Uporabniški avatar
 Junc
Mene je frapirala informacija: najstarejša udeleženka 76 let, najstarejši 80 let :cast1:
Uporabniški avatar
 Damijan
Junce napisal/-a:Mene je frapirala informacija: najstarejša udeleženka 76 let, najstarejši 80 let :cast1:

Gotovo jesta na tone praškov, ne, Inot?
 feman
Damijan napisal/-a:
Junce napisal/-a:Mene je frapirala informacija: najstarejša udeleženka 76 let, najstarejši 80 let :cast1:

Cestitke obema, se posebej pa Mikiju ker je postavil svoj osebni rekord na Havajih. 10:53 je rezultat, ki ga lahko vsak zavida. Tudi Matic zasluzi iskrene cestitke, skoda da ni v teku tako uspel kot ponavadi.

Cestitke tudi 80-letniku, ki je v svoji age grupi postavil rekord!!! Haha :D
Uporabniški avatar
 INOT
Damijan napisal/-a:

Provokator! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA