Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Bor
Ker nas je že tolk prehlajenih in poškodovanih, bi se lahko malo organizirali in naredili en spodoben navijaški punkt Tekaškega foruma.
Da se vidi, da smo veliki in da nas je ogromnoooooo a ne Bosin?
Uporabniški avatar
 Junc
Odlična ideja, sam mal mi gre na smeh. Poiskušam si v misli narisat sliko ljudi, ki prehlajeni poiskušajo naglas navijat. jaz bom tekel velik uvinek okrog, da se česa ne nalezem :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
Junce napisal/-a:Odlična ideja, sam mal mi gre na smeh. Poiskušam si v misli narisat sliko ljudi, ki prehlajeni poiskušajo naglas navijat. jaz bom tekel velik uvinek okrog, da se česa ne nalezem :lol: :lol:

kr zajebavajte se.....tut jaz lohk doma ležim, mislim pa da vam bo vseeno malo lažje če vam bomo težili na progi :wink: ...

ps. drugač si pa tut jst ne predstavljam kako bodo prehlajeni tekl 10 in več km....(MUKAZAORGANIZEM PRESS)
Uporabniški avatar
 miro
Bor jaz verjetno pridem , kje se dobimo?
Verjetno pa se bom malo gibal ob progi, poškodba je samo na roki, pa vseeno še ne smem teči.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 žure
Bravo Bor, odlična ideja.
Naj se vas sliši v čast in slavo TF in vzpodbudi tekačem.
Uporabniški avatar
 5rca
Junce napisal/-a:Odlična ideja, sam mal mi gre na smeh. Poiskušam si v misli narisat sliko ljudi, ki prehlajeni poiskušajo naglas navijat. jaz bom tekel velik uvinek okrog, da se česa ne nalezem :lol: :lol:

ma sej ni treba, da kričijo... sej lahko sam z zastavam mahajo... bo glih tko uredu :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Bor, priporočam lokacijo med 7 in 12 km :)
Uporabniški avatar
 Bor
zakaj miha?
Uporabniški avatar
 žure
No, če pa lahko izražamo želje:
po 15 km je moja

Pa bo super zaleglo ne glede na to, na kateri kilometer se boste postavili...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No moje mnenje je bolj tehtno mislim da bi bilo bolj pošteno okoli 7 KM kajti tudi mi bi potrebovali kaj spodbude da nam bo lažje priteči do cilja. Vsa čast tistim z tadolge proge vendar tudi mi smo del TF-ja a ne.

Če boste po 7 km vas mi ne moremo nikarkor videti in si napolniti baterije.

:P :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 runner
Meni sta lani full pomagali Pia in tmp... obe sam srecal malo pred Rozno (Brdnikova ul, ki se vlece od Brda proti zoo)...

HVALA ... z enoletno zakasnitvijo.
Nazadnje spremenil runner, dne 21 Okt 2005, 21:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
runner napisal/-a:Meni je lani full pomagala Pia in tmp... obe sam srecal malo pred Rozno (Brdnikova ul, ki se vlece od Brda proti zoo)...

HVALA ... z enoleno zakasnitvijo.

LP

BOLJE IKAD NEGO NIKAD.

Ampak zakaj :?: :?: :?: eno_leno

Haaaaa :P :P :P Haaaaaaa :P :lol: :lol: Haaaaaaaaa

:lol: :!: :!: :arrow:
Uporabniški avatar
 runner
kuskus... ma ne ti mene ... dvakrat sem ze popravljal ... (enoletna je typo) ampak dvojina me skrbi ... jao jao kaj bo 5rca rekla

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA