Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tae
Mene pa zanima, če v Sloveniji obstaja kakšen klub, društvo ali kaj drugega ne glede na to kako se imenjuje, kateri bi imel željo povečati število svojih "udeležencev-članov." V zameno za članarino in zastopanje društva, pa bi kandidatom tudi kaj nudilo, napr. štartnine za tekmovanja in mogoče kakšno opremo. Govoril sem namreč, že z ljudmi, ki nosijo opremo Hervi's a, katero dobijo zastonj in tudi ta jim plačuje štartnine. Ne vem pa ali moraš za to zaposlen tam ali so kakšni drugi kriteriji. Vesel bom vsakega odgovora. Jaz sem drugače individualec, sam treniram, sam se sponzoriram, ker tečem itak iz užitka. Vsakomur pa je po mojem vsak cekinček v takšni ali drugačni obliki dobrodošel.
Uporabniški avatar
 potepinko68
Mogoče bi pa iz tekaškega foruma lahko kaj takega "ratal"?

lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 mirko1
za začetek naročiš erotu enih deset dresov in mu jih ne plačaš. :D
resno:tudi jaz bom moral kakšen tak klub dobit.
lp,mirko
tae napisal/-a:... Mene pa zanima, če v Sloveniji obstaja kakšen klub, društvo ali kaj drugega ne glede na to kako se imenjuje, kateri bi imel željo povečati število svojih "udeležencev-članov." ....

Ena od možnosti je lahko tudi tole.......... :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko a tole tudi obstaja v našem koncu??? Za tole pa še nisem slišala.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Seveda, a je zadeva še zelo sveža.... :D

PS:
:idea: Če hočeš biti na tekočem, kaj se v tvojem koncu dogaja, zlezi še malo ven iz tistega svojega 400 metrskega kroga.... :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:Seveda, a je zadeva še zelo sveža.... :D

PS:
:idea: Če hočeš biti na tekočem, kaj se v tvojem koncu dogaja, zlezi še malo ven iz tistega svojega 400 metrskega kroga.... :wink:

Sem vedela da tole še ne obstaja dolgo :D . Ah tale 400 meterski krog mi je že tako prirasel k srcu... je že čisto moj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA