Od trenerja Mitja sem prejel naslednje obvestilo:
Spoštovani,
ponovno bomo začeli s tekaško vadbo moči. Vadba se bo začela v prvem tednu v decembru. Potekala bo dvakrat tedensko, termini pa še niso povsem določeni, saj so odvisni od števila prijav. Okvirno pa bo vadba potekala:
tor - čet
sre - pet
Okvirno ob 18. uri. Posamezna vadba bo trajala uro in pol, do dve uri (do 20. ure), sestavljena pa bo iz dveh delov. Najprej tekaški del (lahek tek od 20 do 40 minut), nato prehod v fitnes in vadba tekaške moči (približno 60 min.), sledi strečing (15 min.).
Cena vadbe je okvirna in znasa 10.000,00 SIT mesečno (8 vadbenih enot), je pa odvisna od števila prijav.
Skupina je omejena na 12 vadečih.
Vljudno vabljeni!
Prosim Vas, da mi svojo neobvezno udeležbo potrdite do nedelje (20.11.05), zraven pa pripišite kateri termin bi Vam ustrezal, saj bomo tako lažje oblikovali skupine in termine. V naslednjem tednu boste obveščeni o točnem terminu in ceni. Takrat bo potekala tudi obvezna prijava.
Na koncu tega sporočila pa je se nekaj propagandnih informacij o vadbi. Za kakršnekoli informacije sem dosegljiv na ta mejl naslov:
mitja_ferlez@yahoo.com
Športni pozdrav!
Mitja Ferlež
Tekaška vadba se pozimi ne konča. Takrat se šele zares začne ...
Pridružite se nam!
Nudimo Vam:
Tekaško vadbo pod strokovnim vodstvom, redno testiranje in spremljanje Vašega napredka
Vadbo moči namenjeno tekačem pod strokovnim vodstvom, individualna izhodišča, uvodno/končno testiranje in spremljanje napredka, Proprioreceptivna vadba za preventivo pred poškodbami...
Prijetno zdravo družbo tekačev in tekačic
Kako bo vadba potekala?
- pod strokovnim vodstvom
- dvakrat tedensko v večernih urah
- v naravi (vadba tekaške tehnike) in fitnesu (vadba tekaške moči)
- v majhnih skupinah (največ 12 vadečih)
Kaj boste doživeli?
- načrtno in sistematično vodeno tekaško vadbo s povdarkom na vadbi moči
- napredek v moči in tehniki teka
- individualno svetovanje
- prijetno družbo tekačev in tekačic
Zakaj torej?
Da bomo lahko spomladi skupaj varneje, lažje in hitreje tekli. Pa še zimo aktivno preživeli.