Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Tinca
Ker se bliza zima in se ne bo dalo vec tečt (beri: tema), me zanima, kje v Velenju je kak fitnes ,kjer je dan oziroma določena ura namenjena ženskam?

Lep pozdrav vsem
 maraton 100
Lep pozdrav!
Ni lepšega in boljšega teka kot pozimi :) :) ,ko rahlo sneži in se snežinke talijo na tvojem obrazu, poskusi!
V Velenju pa poznam sledeče fitnese, ne vem pa ,če imajo posebej termine za ženske. To vprašaj tam.
- Fitnes Skala na Šmarški cesti.
- Bela dvorana, Jezero.
- Fitnes in savna Novak v Starem Velenju, nasproti novega hotela Razgoršek.
Kaj več pa tudi ne vem,ker sam ne zahajam v fitnes .
Prijeten tek in dobro vadbo! :oops: :oops:
LP!
 Tinca
Ja, maraton 100,se strinjam, da je fajn tect, ko snezi.Sam mene bolj skrbi tema; ob 5 je ze tema.; jst pa komi pridem takrat iz sluzbe.
Kje pa ti kej tečeš?
 Uri
Tinca, čist te razumem. Tudi meni ne prija tek po mrzlem zraku, pa še domov pridem okoli pete popoldne ali pa še kasneje. Mal sem gledala fitnese okoli Velenja, tako kot je Maraton 100 napisal.
Verjetno sta ti predaleč Žalec ali Šempeter. Jutri začnem s fitnesom v Šempetru, pa ti lahko sporočim, kako bo. Drugače pa,... ja... Bela dvorana, za kaj drugega pa tudi ne vem. Aja, pa tam pri Mozirju (mal naprej) imajo pri Prodniku tudi fitnes center.
No, toliko, če ti bo kaj v pomoč.

Lp
Urša
Uporabniški avatar
 Kunec
Tinca napisal/-a:Ja, maraton 100,se strinjam, da je fajn tect, ko snezi.Sam mene bolj skrbi tema; ob 5 je ze tema.; jst pa komi pridem takrat iz sluzbe.
Kje pa ti kej tečeš?

Pri nas pa nas kar nekaj teče v temi z lučko, ko pa luna sije ali zapade sneg pa niti tega ne rabimo, saj je zunaj dovolj svetlo. Le kakšn odsevni jopič je dobro dat nase, da si viden.
 maraton 100
Živjo!
Kje tečem? Včasih sem vedno in povsod!
Prvič moja služba poteka v treh izmenah in ko sem popoldne ali ponoči v službi sploh ni problem teči pri belem dnevu. Ko pa sem zjutraj pa končam že ob 13.30 doma in grem takoj teč.
V daljni preteklosti,ko smo imeli še majhne otroke in je bila žena popoldne v službi sem tekel zjutraj pred službo tam med 2- 4h. Tekel pa sem po ulicah Velenja. Iz Velenja po okrog Gorenja je en 10. kilometerski osvetljen krog. Ponoči pa tako ni bilo prometa, razen policijskih patrulj, s katerimi sem bil vedno navzkriš. Lokacije,kot so občina,banka,pošta so vedno najbolj osvetljene in zato primerne za tek.
Policistom sem se verjetno zdel kot maskiran ropar in so me dostikrat lovili s plavo lučjo ,včasih tudi peš. V več deset poskusih sem jih pa enkrat res počakal. Če bom v prihodnosti napisal spomine se bo dalo te prebrati, je skoraj tako bilo kot akcijskem filmu. Ko sem jih našel v kombiju na skriti lokaciji kako spijo, sem ga samo močno zagugal in lov se je začel. Ni bilo treba delati distanc. Hahaaaa! Malo sem zašel, sem pa se sam nasmejal,ko sem se spomnil teh vrgolij.
Prijeten tek!
LP,Stane!
 maraton 100
Živjo!
Kje tečem? Včasih sem vedno in povsod!
Prvič moja služba poteka v treh izmenah in ko sem popoldne ali ponoči v službi sploh ni problem teči pri belem dnevu. Ko pa sem zjutraj pa končam že ob 13.30 doma in grem takoj teč.
V daljni preteklosti,ko smo imeli še majhne otroke in je bila žena popoldne v službi sem tekel zjutraj pred službo tam med 2- 4h. Tekel pa sem po ulicah Velenja. Iz Velenja po okrog Gorenja je en 10. kilometerski osvetljen krog. Ponoči pa tako ni bilo prometa, razen policijskih patrulj, s katerimi sem bil vedno navzkriš. Lokacije,kot so občina,banka,pošta so vedno najbolj osvetljene in zato primerne za tek.
Policistom sem se verjetno zdel kot maskiran ropar in so me dostikrat lovili s plavo lučjo ,včasih tudi peš. V več deset poskusih sem jih pa enkrat res počakal. Če bom v prihodnosti napisal spomine se bo dalo te prebrati, je skoraj tako bilo kot v akcijskem filmu. Ko sem jih našel v kombiju na skriti lokaciji kako spijo, sem ga samo močno zagugal in lov se je začel. Ni bilo treba delati distanc. Hahaaaa! Malo sem zašel, sem pa se sam nasmejal,ko sem se spomnil teh vrgolij.
Prijeten tek!
LP,Stane! :) :)
Uporabniški avatar
 Fotr
Od trenerja Mitja sem prejel naslednje obvestilo:

Spoštovani,
ponovno bomo začeli s tekaško vadbo moči. Vadba se bo začela v prvem tednu v decembru. Potekala bo dvakrat tedensko, termini pa še niso povsem določeni, saj so odvisni od števila prijav. Okvirno pa bo vadba potekala:

tor - čet
sre - pet

Okvirno ob 18. uri. Posamezna vadba bo trajala uro in pol, do dve uri (do 20. ure), sestavljena pa bo iz dveh delov. Najprej tekaški del (lahek tek od 20 do 40 minut), nato prehod v fitnes in vadba tekaške moči (približno 60 min.), sledi strečing (15 min.).

Cena vadbe je okvirna in znasa 10.000,00 SIT mesečno (8 vadbenih enot), je pa odvisna od števila prijav.

Skupina je omejena na 12 vadečih.

Vljudno vabljeni!

Prosim Vas, da mi svojo neobvezno udeležbo potrdite do nedelje (20.11.05), zraven pa pripišite kateri termin bi Vam ustrezal, saj bomo tako lažje oblikovali skupine in termine. V naslednjem tednu boste obveščeni o točnem terminu in ceni. Takrat bo potekala tudi obvezna prijava.

Na koncu tega sporočila pa je se nekaj propagandnih informacij o vadbi. Za kakršnekoli informacije sem dosegljiv na ta mejl naslov:
mitja_ferlez@yahoo.com

Športni pozdrav!

Mitja Ferlež

Tekaška vadba se pozimi ne konča. Takrat se šele zares začne ...
Pridružite se nam!

Nudimo Vam:
Tekaško vadbo pod strokovnim vodstvom, redno testiranje in spremljanje Vašega napredka

Vadbo moči namenjeno tekačem pod strokovnim vodstvom, individualna izhodišča, uvodno/končno testiranje in spremljanje napredka, Proprioreceptivna vadba za preventivo pred poškodbami...
Prijetno zdravo družbo tekačev in tekačic

Kako bo vadba potekala?
- pod strokovnim vodstvom
- dvakrat tedensko v večernih urah
- v naravi (vadba tekaške tehnike) in fitnesu (vadba tekaške moči)
- v majhnih skupinah (največ 12 vadečih)

Kaj boste doživeli?
- načrtno in sistematično vodeno tekaško vadbo s povdarkom na vadbi moči
- napredek v moči in tehniki teka
- individualno svetovanje
- prijetno družbo tekačev in tekačic

Zakaj torej?
Da bomo lahko spomladi skupaj varneje, lažje in hitreje tekli. Pa še zimo aktivno preživeli.
 Obivankenobi
Cena 10.000,00 na mesec :shock: :shock: :shock: se mi pa zdi kar malo pretirana (pa je trening samo 2 x tedensko). Mislim, da bom to zimo raje sam treniral ali si bom pa najdu kakšno bolj ugodno ponudbo :lol:

Pa brez zamere :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tud men je to predrago, danes sem bil v enem fitnesu in je celomesečna članarinas 7600 sit in si lahko vsak dan.

to je 31 dni na mesec in ne samop 8 vadbenih enot ,
Uporabniški avatar
 MihaPR
men se pa niti ne zdi. fitnes me košta 10500 na mesec brez trenerja, tuki bi pa za 10k dobil fitnes + trenerja. IMHO
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No ampak midva sva bila v fitnesu kjer je celomesečna cena 7.600 sit in zraven je možno še sauna z zelo majhnim doplačilom. No res pa je da tu ni trenerja a tudi v tem fitnesu ti na začetku pokažejo kako in kaj delati pol pa tko al tko delaš sam eni bolj eni manj.
Uporabniški avatar
 boohoo
...meni se cena ne zdi pretirana, saj imas skupen tek in nato se fitnes oboje s trenerjem, ki te vodi skozi vadbo. ta vadba je primerna tako za zacetnika kot tudi za ze bolj izkusene saj se Mitja posveti vsakemu posebej (preizkuseno od lani). vecina nas pa v fitnesu itak polovico vaj dela narobe, zato je super da imas nekoga zraven ki te popravlja! ampak odlocitev je pa prepuscena vam, jest se je bom udelezila!
 kovit
Fotr napisal/-a:Od trenerja Mitja sem prejel naslednje obvestilo:

Spoštovani,
ponovno bomo začeli s tekaško vadbo moči. Vadba se bo začela v prvem tednu v decembru. Potekala bo dvakrat tedensko, termini pa še niso povsem določeni, saj so odvisni od števila prijav. Okvirno pa bo vadba potekala:

tor - čet
sre - pet

Okvirno ob 18. uri. Posamezna vadba bo trajala uro in pol, do dve uri (do 20. ure), sestavljena pa bo iz dveh delov. Najprej tekaški del (lahek tek od 20 do 40 minut), nato prehod v fitnes in vadba tekaške moči (približno 60 min.), sledi strečing (15 min.).

Cena vadbe je okvirna in znasa 10.000,00 SIT mesečno (8 vadbenih enot), je pa odvisna od števila prijav.

Skupina je omejena na 12 vadečih.

Vljudno vabljeni!

Prosim Vas, da mi svojo neobvezno udeležbo potrdite do nedelje (20.11.05), zraven pa pripišite kateri termin bi Vam ustrezal, saj bomo tako lažje oblikovali skupine in termine. V naslednjem tednu boste obveščeni o točnem terminu in ceni. Takrat bo potekala tudi obvezna prijava.

Na koncu tega sporočila pa je se nekaj propagandnih informacij o vadbi. Za kakršnekoli informacije sem dosegljiv na ta mejl naslov:
mitja_ferlez@yahoo.com

Športni pozdrav!

Mitja Ferlež

Tekaška vadba se pozimi ne konča. Takrat se šele zares začne ...
Pridružite se nam!

Nudimo Vam:
Tekaško vadbo pod strokovnim vodstvom, redno testiranje in spremljanje Vašega napredka

Vadbo moči namenjeno tekačem pod strokovnim vodstvom, individualna izhodišča, uvodno/končno testiranje in spremljanje napredka, Proprioreceptivna vadba za preventivo pred poškodbami...
Prijetno zdravo družbo tekačev in tekačic

Kako bo vadba potekala?
- pod strokovnim vodstvom
- dvakrat tedensko v večernih urah
- v naravi (vadba tekaške tehnike) in fitnesu (vadba tekaške moči)
- v majhnih skupinah (največ 12 vadečih)

Kaj boste doživeli?
- načrtno in sistematično vodeno tekaško vadbo s povdarkom na vadbi moči
- napredek v moči in tehniki teka
- individualno svetovanje
- prijetno družbo tekačev in tekačic

Zakaj torej?
Da bomo lahko spomladi skupaj varneje, lažje in hitreje tekli. Pa še zimo aktivno preživeli.

No in ravno dons sem mislu vprašat če kdo ve kako se točno delajo tele vaje za moč in zakaj to v Poletu ni bilo takrat ko se je pisalo o tej temi to bolj potanko opisano.V poletu neki na pol napišejo tako da te zrajcajo, pol si pa morš pa plačevat take in drugačne trenerje da ti to pokažejo.Bi se zelo rad udeležil pa se ne bom ker sem za ta mesec že odkidu 10.500 za fitnes. :evil: :evil: :evil: .
l.p.Tomaž
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No jest sem se odločila in bom šla z POLETovo ekipo naprej tudi preko zime se pravi tek in fitnes.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA