Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 megli
no mene pa zanima kaka je kej starost tekačov na temlje forumu?da vidm da nism najmlajši..jst sm pa str 14 petnajst bom sm iz lj nove jarše tečem pa redno na 10 km mal plus al pa minus.

pa še to če je kak moje starosti tud z tuki nekje nej reče.ker včasih k tečm kr pogrešam mal družbe :roll:
 megli
zanima me za vsakega posebniga
 laufar
Kšnga hudo "posebniga" tukej ni nobenga, tko da.................. :roll:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tu smo vsi od najmlajšega pa do tistega najstarejšega.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No pa še nekaj je mlajših od najstarejšega in nekaj je starejših od najmlajšega. Pa smo vsi zajeti tko da nismo nobenega pozabili.
Uporabniški avatar
 MihaPR
jest sm tud menda med tistimi od najmlajšega do najstarejšega
Uporabniški avatar
 mirko1
saj imamo vsi slikco na levi strani,tako lahko okvirno določiš starost 8)
ti je pa še nimaš.pohiti.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tekačica
ok no mene pa ni sram povedat... ker sem še bolj mladih let :roll:
16, do 17 je še kar dolga, do 18 pa še dalša :D
... iz kranja
Uporabniški avatar
 5rca
mirko1 napisal/-a:saj imamo vsi slikco na levi strani,tako lahko okvirno določiš starost 8)
ti je pa še nimaš.pohiti.
lp,mirko

hehe jest mam na slikci 11 let 8) u resnic pa mal več :lol:
 Obivankenobi
Hm, moja slika je trenutno takšna, da mislim, da se trenutno nobenemu niti ne sanja, koliko sem star, lahko pa zaupam, da sem v zgodnjih zrelih letih :shock: :oops: , glede na moj EMŠO :twisted:, glede pa na počutje in fizično stanje pa nekje v pozni puberteti :cenz: :cenz: :cenz: :nono: :laola :rol: , vse to pa je posledica športnega načina življenja oz posledica teka in seveda članstva v tekaškem forumu :TF)

:juhuhu:

:wink:
 Nataša
bogi megli, nič pametnega ni zvedel... :cry: :wink:

tukaj smo stari od 20-70 let z izjemami, kot je npr. runnerjev dedič, ki je nekje tvojih let.

potem je pa še veliko podmladka, bejbijev in ostalih palčkov, primernih za crkljanje na piknikih.

Potem je pa še Fotr. pssst, govori se, da je star 180 let in da je highlander in da je reinkarnacija Adama Bohoriča. ampak nihče ne ve zagotovo... :shock: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 tekačica
Nataša napisal/-a:potem je pa še veliko podmladka, bejbijev in ostalih palčkov, primernih za crkljanje na piknikih.

Brez bsesd!!! :-((
 Nataša
tekačica napisal/-a:
Nataša napisal/-a:potem je pa še veliko podmladka, bejbijev in ostalih palčkov, primernih za crkljanje na piknikih.

Brez bsesd!!! :-((

hehe :wink: glede na tvoja leta (najboljša! :wink:) spadaš pod podmladek, na piknikih te pa ne bomo crkljali, razen s kakšno porcijo pujska :lol:
Nazadnje spremenil Nataša, dne 18 Nov 2005, 07:31, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA