Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Potrebujemo eno dekle za štafetni tek (1. Barbarin tek) ob Škalskem jezeru v nedeljo 4. dec. 2005. (glej razpis vabila na prireditve)
Štafeta je sestavljena iz 4 tekačev (vsaj ena ženska). Proga je dolga 3,6 km. Rabimo te samo da pretečeš en veliki krog okrog jezera cca. 3,5km(na konjerejo :D ). To je vse. Za ostalo vrhunsko uvrstitev poskrbimo dobro trenirani tekači (2. in 3. predaja). Ne bomo te razočarali.
Po koncu teka je druženje+topel obrok+malica!
Če katera rada teče malo rundo okrog jezera naj pokliče na spodnjo številko. 1x bomo organizirali skupen trening okrog jezera (brez divjanja :) mogoče se celo poznamo, lp

Primož (041-857-890) & Igor & Branko[/b]
 primzy
zgoraj sem se zatipkal :D
namesto malica je MAJICA
TOREJ: topel obrok (golaž+pijača), majica za spomin in dobra zabava
 kristina
Hoj,
zdaj sva itak že po telefonu ugotovila, da ni treba, da sem ravno štajerka, da se prijavim. Bom pa z veseljem četrti člen ekipe, ker mi je tam okrog vašega jezera res všeč.
Pozdrav, Kristina
 kristina
Hoj,
zdaj sva itak že po telefonu ugotovila, da ni treba, da sem ravno štajerka, da se prijavim. Bom pa z veseljem četrti člen ekipe, ker mi je tam okrog vašega jezera res všeč.
Pozdrav, Kristina
Uporabniški avatar
 Z*
Hehe, začenja se iskanje član(k)ov in predvsem članic in (s)klepanje znanstev za potrebe sestave superštafetk ... Tudi naša mala ekipa s 3 ženskami in 1 fantom že ima ponudbe za krepko premešanje članic z moško bolj zastopanimi ... :lol: Pa se ne damo ... :twisted:
primzy napisal/-a: ...Rabimo te samo da pretečeš en veliki krog okrog jezera cca. 3,5km(na konjerejo :D ). To je vse. Za ostalo vrhunsko uvrstitev poskrbimo dobro trenirani tekači (2. in 3. predaja). ...

glede na prijavljeno kanditatko vam tudi po prvi predaji ne bo treba bit nerodno... :D :D :D
 primzy
Prijave zaključene! Vzeli smo Kristino. Sem videl njene rezultate na 21key. Odlično! No tut mi nismo slabi vsi okol 1:25, eden pa pod 1:20 :lol: . Sam to kar smo dobli, še sami ne mormo verjet. Po mojem bomo mal taktizirali, pa bom jas šel prvo pa recimo kristina zadnjo, še ne vemo. Bo fajn zgledalo...
Še 1x hvala Kristini za pomoč v naši verigi. Iskali navadno rekreativko dobili pa rekreativko našega kova....

Drugače pa sestavite ostali mešane ekipe in pridite na izlet na Škalsko jezero naslednjo nedeljo v Velenje.

primož & igor & Branko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA