Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mak
V Tomas sportu v City parku sem želel kupiti Polar. Ponujajo mi jo za 20% ceneje, če sem član TF. Glede na to, da samo redno obiskujem forum in je to moj prvi odziv v forumu prav gotovo še nisem član. Mi lahko nekdo razloži, kako je s tem, ali obstaja članarina, izkaznica ... ?

Hvala za odgovor in lp! :?
 MAZONE
Pozdravljen,

Obstaja tvoj nickname, s katerim si vpisan na forum.
Pri blagajni poves svoj nick in se ze srecni kupec tekaske opreme...

LP

Tom
Uporabniški avatar
 bojanu
mak napisal/-a:Glede na to, da samo redno obiskujem forum in je to moj prvi odziv v forumu prav gotovo še nisem član. Mi lahko nekdo razloži, kako je s tem, ali obstaja članarina, izkaznica ... ?

Če pri sebi še ne čutiš, da si član, bi kazalo priti na kakšno tekmo (ali drug skupni dogodek, mogoče že ta vikend), se prijaviti pod TF, nakar boš iz virtualnega člana postal ta pravi :wink:

PS popust pa le vzemi. Denar lahko tudi drugače porabiš, recimo da daš za kakšno pivo :lol:
 mak
Hvala obema za odgovor!
PS Kar se tiče nasveta v drobnem tisku ( Bojan ) ni problema, samo v tem času bom dal prej za kuhano vino! :P
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no na to bi pa še jest pristavil svoj piskrček in prišel na kuhanga.

:toast: :toast: :toast: :toast:
 bojanm
Kuhano vino,juhu,pridem :laola
 _Basso
Zanima me, če ti popusti kot članu TF pripadajo tudi pri nakupu v trgovinah v Mariboru, ali samo v Ljubljani?

Hvala.
Uporabniški avatar
 Junc
Povsod, jaz sem ga uveljavil tudi v Kranju. Brez problema, ni ovir. Vsaka čast :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA