Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Obivankenobi
Helou!
Jst imam pa eno vprašanje :?: :arrow:
Danes je že več kot en mesec, pa še vedno nisem po pošti dobil diplome z Ljubljanskega maratona :shock: :shock: :shock: :-(( :wc:
Če ima slučajno kdo kakšno informacijo o pošiljanju teh diplom, bi bil za tako informacijo zelo hvaležen... :cast1: :cast1: :cast1:

LP
Uporabniški avatar
 kustus
lp
no tud mi nismo še nič dobili ampak upamo da še bo.
 mojA
Tudi jaz jo še čakam. Lansko leto sem jih po mailu prosila, pa so mi potem takoj poslali. Če do Miklavža ne bo nič, jih bo pa res treba mal pobarat.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Mene pa najbolj moti da tudi če bodo diplome je moj sin ki je tek odtekel nebo dobil, saj je v rezultatih pod drugim imenom pa čeprav sem veliko meilov poslav predno so objavili uradne rezultate mi ni na nobenega nihče odgovoril. On je odtekel in se matral drugi pa bo dobil diplomo. Mislim da bi se dalo vse urediti če bi na timingu bili pripravljeni to popraviti. Kaj in kako bi še lahko probal urediti da bi se to popravilo.

Hvala
 mojA
To je pa res nerodno. Predlagam ti, da jih pokličeš kar po telefonu /01 234 8000/. Verjetno se bo oglasila Barbara. Boš vsaj vedel pri čem si. Se mi zdi, da se bo dalo urediti. Sporoči kaj bo !
Lp!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Mislim da se ne bo dalo nič urediti.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Jutri probam tudi po telefonu in javim kaj bom lahko če bom sploh kaj lahko uredil.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ravnokar sem prejel email da se mi ni treba sikirati da diplome za šolski tek tako ali tako nebo nihče dobil, če pa šola ni uredila in popravila morebitnih napak oni ne morejo pomagati, vseeno sem še enkrat odgovoril in jih prosil da omenjeno popravijo kajti sinkjo je zelo razočaran da ga ni na spisku z rezultati. Upam da se bo vseeno dalo kaj storiti.
 mojA
Aja, oprosti, sem mislila da je tekel na 10. Drugače bi ti že prej povedala, da ni diplom na šolskih tekih. Moji dve sta tudi tekli in leto ali dve nazaj se je tudi nam to primerilo. No, pa se ni preveč obremenjevala, glavno, da je videla svoj čas pa še profesorja za telesno vzgojo je malo okregala. Mogoče bi pa šola morala sporočiti, ali pa starši v imenu šole. Potolaži ga, drugo leto se pri njem skorajda ne morejo več zmotit. Glavno, da je tekel !
Pa še nekaj: na naši OŠ vedno po zvočniku povedo rezultate in poimensko čestitajo udeležencem. To je otrokom zelo všeč. Zbirajo tudi točke za naj-športnika. Na ta način bi se mogoče potolažil.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No sem zvedel da zgleda tudi za 10 km ne bo diplom, ni nujno.
 tae
Kustus, zanima me, če si kaj bolj natančno zvedel glede diplom na 10km iz ljubljanskega maratona, ker jo tudi jaz pričakujem. Drugače se mi pa ne zdi pošteno od Timinga glede na to, da v razpisu obljubljajo diplome in še drago štartnino imajo, potem pa nič. No, morda bo drugo leto bolje.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

glih dons sem prejel po pošti diplomo. tko da so zgleda začeli pošiljati.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tudi jest sem dočakala končno Diplomo iz ljubljanca super spomin.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Samo še zmeraj mi ni jasno zakaj lahko dobijo vsi diplome samo tekači z šolskega pa ne, pa m islim da bi njim veliko pomenila diploma in seveda zmeraj se ponavlja da na mladih stoji svet pa bi jim z koščkom papirja morda dali malo zagona za naprej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA