Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 inny
Ciao,

No mene pa zanima kateri fitnes ljubljančani priporočate???
Sem občasno v Ljubljani , in mi prav nič ne
diši tek po mrzli in zasneženi prestolnici.

Hvala za odgoovre...

Inny :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

SOKOL na Viču je zelo lepo opremljen in tudi velik po kvadraturi, delat moraš pa tko al tko sam.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Drugače pa je tudi kar nekaj cenejših, kot naprimer pri Znamenšku v Sostrem in pri Šternu na Ježici in še kak se bi kje najdu.
Uporabniški avatar
 Poldi
Kako pa je pri Znamenšku? Cena, dren, od kdaj do kdaj odprt...
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Cena je 7.600 sit gužve ni prevelike in odprt je vsaki dan ure točno pa nevem do kdaj.
Uporabniški avatar
 tomaze
Eden od večjih in dobro opremljenih, tudi s savno in solarijem je Panter v Šiški (Stegne).
Uporabniški avatar
 MihaPR
panter glede opremljenosti nekje blizu sokola (priznam, da me ze kasno leto ni bilo tam, tako da so lahko naprave celo izboljsali) ampak je pa % zateženih goril prevelik za normalen trening.
Uporabniški avatar
 NorskElg
MihaPR napisal/-a:panter glede opremljenosti nekje blizu sokola (priznam, da me ze kasno leto ni bilo tam, tako da so lahko naprave celo izboljsali) ampak je pa % zateženih goril prevelik za normalen trening.

panter se je zelo razsiril (ko sem bil nazadnje tam), 'zatezene gorile' so pa povsod, mislim da najvec v Sokolu v Tivoliju. Sploh pa je take lazje zignorirat, se posebej ce sam zase delas in nisi v fitnessu zarad druzbe.
Uporabniški avatar
 Manika
Mogoče bi lahko kakšen od forumovcev, ki jih kar nekaj videvam v Sunnyju, napisal, kako so kaj zadovoljni tam. Jaz sicer hodim samo na skupinsko vadbo, tako da ne morem komentirat fitnessa. Opažam le, da so tekaške steze vedno zasedene :wink: .
 Marko M
ma v bistvu so vsi fitnesi dobro opremljeni... bolj kot oprema je važen trening, če imaš kakšne višje cilje od rekreacije.
jaz sem na viču - Sokol kar zadovoljen, zamenjali so še tekaške tako, da je prav fino. No kot sem rekel.. važen je trening, progresivnost, da takrat ko si tam odneseš kaj pozitivnega zase in za napredek v teku, ne mislim, pa samo to da zasedeš tekaško in tečeš... tudi vaje za celotno telo, raztegovanje... itd.
LP Marko
Uporabniški avatar
 klaudi
V bistvu je res, da so vsi fitnesi primerni, če maš voljo do dela.
Je pa tud res, da jaz dostikrat nimam preveč volje in mi veliko pomenjo malenkosti kot so: talno gretje v garderobah, , šobe na tekačih, ki ti prijetno pihljajo, tv programi na tekačih, zračnost in svetlost prostorov..
Vse to je prednost sunny-ja. Tudi vodena vadba je zelo v redu. Slabost je zasoljena cena. Ja, delat je treba pa tud tle, nimaš kej.
 kovit
Marko M napisal/-a:ma v bistvu so vsi fitnesi dobro opremljeni... bolj kot oprema je važen trening, če imaš kakšne višje cilje od rekreacije.
jaz sem na viču - Sokol kar zadovoljen, zamenjali so še tekaške tako, da je prav fino. No kot sem rekel.. važen je trening, progresivnost, da takrat ko si tam odneseš kaj pozitivnega zase in za napredek v teku, ne mislim, pa samo to da zasedeš tekaško in tečeš... tudi vaje za celotno telo, raztegovanje... itd.
LP Marko

Še jest svojo zgodbico.Sem v decembru hodu v Sokola na Vič laufat na tekače pa nisem bil ravno navdušen.Štirikrat v treh tednih se je zakadilo iz proge, za kakšen večji napor previsoka neprimerna temperatura v prostoru(nobenega zračenja), posledica tega je potem moj strip tease do pojasa goli nakar se je baje vsul plaz pripomb s strani drugih obiskovalcev na lastnico, ki me je morala opozorit da naj se oblečem , ker se ji stranke pritožujejo, da nekateri v tem fitnesu tudi švicajo in potem vse naokoli šprica in je tam potem cela luža .....
Lastnico povsem razumem.
Zgleda da so fitnesi dons bolj zato da se pride notr kazat riti in gledat če je kej novega materiala :lol: , kot pa da se tam švicka.
Pa glede vadbe moči za tekače tudi niso imeli kakšne ideje, tko da sem šel iskat pozitivne vibracije in znanje drugam in jih na srečo tudi našel :D
 Nataša
kovit napisal/-a:...posledica tega je potem moj strip tease do pojasa goli nakar se je baje vsul plaz pripomb s strani drugih obiskovalcev na lastnico, ki me je morala opozorit da naj se oblečem , ker se ji stranke pritožujejo, da nekateri v tem fitnesu tudi švicajo in potem vse naokoli šprica in je tam potem cela luža .....

a ti si bil tisti? :lol: :lol: :lol: :shock:
hja, tekače so zdaj zamenjali, so veliko boljši.

glede švica pa tako: lasten je še nekako sprejemljiv, če pa letijo nate kapljice kakšnega neznanega človeka, je tko nekako....bljak. Sploh v zaprtem prostoru. Žal. Pa te čisto razumem, da se rad fajn našvicaš :wink:
Še huje je, če gre nekdo potem v totalno prešvicani majici delat na naprave. Pa naj bo 10 brisač vmes, meni je čist adijo. Naj se preobleče vmes.

Pa če se prav spomnim, si bil ti tudi tisti, ki je tekel po uro ali več, čeprav je bla gužva in je marsikdo čakal na tekača. Zarad tega si tud dobil par postrani pogledov.

pa ne od mene, da ne bo pomote. tud zatožla te nisem, ker decembra itak nisem tekla :wink:

ampak dobro zate, da si našel plac, kjer se boljše počutiš, to je najbolj pomembno. dobro vadbo želim!
 kovit
Nataša napisal/-a:
kovit napisal/-a:...posledica tega je potem moj strip tease do pojasa goli nakar se je baje vsul plaz pripomb s strani drugih obiskovalcev na lastnico, ki me je morala opozorit da naj se oblečem , ker se ji stranke pritožujejo, da nekateri v tem fitnesu tudi švicajo in potem vse naokoli šprica in je tam potem cela luža .....

a ti si bil tisti? :lol: :lol: :lol: :shock:
hja, tekače so zdaj zamenjali, so veliko boljši.

glede švica pa tako: lasten je še nekako sprejemljiv, če pa letijo nate kapljice kakšnega neznanega človeka, je tko nekako....bljak. Sploh v zaprtem prostoru. Žal. Pa te čisto razumem, da se rad fajn našvicaš :wink:
Še huje je, če gre nekdo potem v totalno prešvicani majici delat na naprave. Pa naj bo 10 brisač vmes, meni je čist adijo. Naj se preobleče vmes.

Pa če se prav spomnim, si bil ti tudi tisti, ki je tekel po uro ali več, čeprav je bla gužva in je marsikdo čakal na tekača. Zarad tega si tud dobil par postrani pogledov.

pa ne od mene, da ne bo pomote. tud zatožla te nisem, ker decembra itak nisem tekla :wink:

ampak dobro zate, da si našel plac, kjer se boljše počutiš, to je najbolj pomembno. dobro vadbo želim!

:D :D :D :D :D Ja jest sem bil tisti ki je teku vsaj urco in pol al pa še kej več.Jao jao ljudje, ne ga biksat.
Jest sem recimo mislu da ime Sokol pač neki pomeni in da se tam ne nabira šminkerija pa sem se fejst zmotu.Sem imel nekje v spominu shranjeno da so bili Sokoli navajeni švicat(vsaj tako sta mi pripovedovala predvojna člana društva Sokol; moj pokojni stari ata in njegov brat).Prav škoda kdo v današnjih časih nosi to ime.
:evil:
 kovit
ampak dobro zate, da si našel plac, kjer se boljše počutiš, to je najbolj pomembno. dobro vadbo želim![/quote]

Hvala za dobre želje Nataša!!! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA