kovit napisal/-a:...posledica tega je potem moj strip tease do pojasa goli nakar se je baje vsul plaz pripomb s strani drugih obiskovalcev na lastnico, ki me je morala opozorit da naj se oblečem , ker se ji stranke pritožujejo, da nekateri v tem fitnesu tudi švicajo in potem vse naokoli šprica in je tam potem cela luža .....
a ti si bil tisti?
hja, tekače so zdaj zamenjali, so veliko boljši.
glede švica pa tako: lasten je še nekako sprejemljiv, če pa letijo nate kapljice kakšnega neznanega človeka, je tko nekako....bljak. Sploh v zaprtem prostoru. Žal. Pa te čisto razumem, da se rad fajn našvicaš
Še huje je, če gre nekdo potem v totalno prešvicani majici delat na naprave. Pa naj bo 10 brisač vmes, meni je čist adijo. Naj se preobleče vmes.
Pa če se prav spomnim, si bil ti tudi tisti, ki je tekel po uro ali več, čeprav je bla gužva in je marsikdo čakal na tekača. Zarad tega si tud dobil par postrani pogledov.
pa ne od mene, da ne bo pomote. tud zatožla te nisem, ker decembra itak nisem tekla
ampak dobro zate, da si našel plac, kjer se boljše počutiš, to je najbolj pomembno. dobro vadbo želim!