Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 gams
#1781
Zanima me kje je možno na internetu dobiti tekaški dnevnik?
Uporabniški avatar
 runner
#1853
Dobri linki, se boljsi programi. Najbolj vsec mi je RunLog Deluxe v5.0. Instaliral sem demo (30 dni) in mislim da ima vse kar bi si lahko kdo zmislil. Cena je 45$. Erotu sem danes poslal “moj” runnig log za leto 2004. Ce se on (kot administrator teg foruma) odloci da ga postavi na server lahko ga downloadate. To je v excelu (sorry Unix-asi) tabelica katero vsakdo lahko prilagodi svojim zeljam. (pa se zastonj je). Tam lahko dodajate stvari katere zelite logirati (srcni utrip, superge, temperatura ...) in izbrisete kar vam ni vsec (recimo tezo :-))

runner
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1854
ziv,

ja jest drugac uporablam sovjo tabelco v excelu in je, drgac pa, glede preizkusne verzije, use se da, sam ne smem w javnost :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 milkec
#1855
Še nekaj glede dnevnika...

Pripravlja se ena slovenska internet varianta, ki bo koristila vse prednosti interneta obenem pa vključevala slovenski rekreativni koledar. Več o tem bi znal povedati Ero, zaenkrat pa se na tem nekaj dela, vendar še ni vse jasno!
Uporabniški avatar
 primus
#2587
jaz uporabljam za statistiko svojih tekov Running Log na strani:
http://www.coolrunning.com
je zelo enostaven in uporaben (ne samo za tek) omogoca pa tudi nekaj risanja grafov, nekatere prednastavitve in poenostavitve... In kar je najvazneje - zastonj ! :wink:

tud drugace moram priznat , da sem na omenjeni strani nasel precej uporabnega, zadnje case sem tam bolj redek gost... Imajo tudi kvaliteten forum - upam, da bo tale se boljsi ! Morda so tam tematike malo boljse razdeljene - ero preveri.

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA