Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zdravo!
Med tekom v zimskih mesecih me full moti umazan zrak, ki ga vdihujem. Se posebej ker tecem vecinoma mimo stanovanjskih his ob poti spominov in tovaristva. Prav tako imam tezave z ledenimi tlemi in snegom. Kje kaj tecete v Ljubljani v zimskih mesecih in kaksne poti izbirate?
Nada
Zelo lepa trasa od Toškega čela do Katarine in nazaj. Začneš pri gostilni na Toškem čelu, cesta je splužena in posuta z peskom. Gre gor in dol, najvišji vzpon 35 metrov. Če hočeš več klanca začneš pri kurirčku ali pa na končni postaji avtobusa št. 5 v Podutiku. Od Toškega čela do Katarine je cca 4 km.
lp Yogo
za sneg si kupi copate ki imajo dober profil ne pa kakšnih ponošenih z skorajda nič profila.... te pa lahko laufaš vsepovsod. če si dokdaj vzdržljiva ti nebo problem tudi po par cm snega laufat
nekje septembra sem mel eno tekmo delno po asvaltu delno po hudem blatu in mi ni nikak šlo v glavo kak lahko na asvaltu uidem za 50-70m v vsega 600m potem me ker v blatu ujame in še prehiti le v 400m in to za 20-30m in to se je ponavlalo 6krogov. in sem ga vprašal kak je to mogoče kar mi je delal pa je rekel da je vse v tehniki in je res tudi jaz zdaj veliko laufam po snegu in morem povedat da sem se kar privadil
Nazadnje spremenil incic, dne 18 Jan 2006, 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Po mesecu in pol se spet vračam na tekaška pota. V tem času sem se bolj ukvarjal z dvoranskimi športi (košarka, nogomet). Zanima pa me v kakšnem stanju sta kaj Holmer in poti v Tivoliju?
Pa srečno, zdravo in uspešno Novo leto vam želim!
Bu!
Tota zima je se kuj tu. Sem pa ugotovila, da je cisto drugi svet laufat malo pod niclo. Pa hvala za nasvete glede poti. Kar se pa vzdrzljivosti tice-po snegecu manj drsi kot po sajbi