- 14 Jan 2006, 22:49
no jaz sem ta teden kupil pegasuske v ts na čopovi in moram priznat, da se mi po dveh preizkusnih tekih (skupaj 13 km) copat zdi sila povprečen, če ne celo kaj hujšega ...
to je moj prvi nike copat, najprej sem tekel na adidas, prejšnjo sezono sem imel reebok premier road lite in moram reči, da sem se že prvič, ko sem šel z njimi teč, počutil v njih kot bi bile narejene posebej zame. bile so res super. tele pegasuske pa res ne vem ... blaženje se mi zdi precej slabo, pa sem se s prodajalcem pogovoril o moji letni kilometrini (okrog 2000), terenu, po katerem običajno tečem (kombinacija asfalta, tartan steze in utrjenega makadama) in sva skupaj, tudi glede na preizkušeno kvaliteto, izbrala nike pegasus ... mizuno wave rider mi je odsvetoval, ker naj bi ble preveč cestne ... ampak trenutno nad pegasuskami nisem navdušen ... pa sem tekel na Primorskem, pri temperaturi kakih 5-6°C, ne pri ekstremnem mrazu. Tudi copate hranim vedno doma v omari, nikoli v tem mrazu na balkonu ali podobne neumnosti.
ne vem, kaj naj ... a se mogoče na pegasuske navajaš kaj več časa ponavadi? a ma še kdo take izkušnje? a je možna kaka reklamacija ... ker to je sila nenavadno ...