Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bojanu
Danes na Krvavcu. Nizka oblačnost do okrog 1000 m, nad njo sonce, brez oblačka :D Ideja, kaj početi, da ne boste celo zimo samo tekali :lol:

Slikain še nekaj fotk

PS jutri pa spet na kolo-nisva bila že od [url=http://community.webshots.com/album/537263774yWggBU]silvestrske ture
Slika[/url]
Pa tud video smo posneli 8)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To pa je prava zimska idila, kako smo vam fouš.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Isti dan kot Uran family smo tudi mi uživali prekrasen zimski dan na Krvavcu. Moj prijatelj je obenem še "besno mahal" s Canonom. :D

Nekaj skomin za tiste, ki ste "uživali" v celodnevnem opazovanju sivega neba. :wink:
Uporabniški avatar
 domen81
kako pa je kaj s kolesom po snegu??
jaz bi sel mal kolesarit pa nisem ravno ziher, a imate kake posebne spice gor?
Uporabniški avatar
 bojanu
Super :D Precej je odvisno od podlage, a toliko veselja in smeha, kot smo ga imeli na silvestrski turi, že dolgo ne pomnim. Pa saj se vse vidi na filmčku 8)

Zanimiva je bila tudi zimska nočna iz Dovja do Ravni, ko je bilo po cesti ravno dovolj utrjeno za vožnjo. Višje gor, kjer so vozili samo z motornimi sanmi, pa se je vdiralo in je bilo bolj zahtevno.
Zdaj zna bit poledica, pa je teba dosti občutka in čimmanj zaviranja. Oblečeš se bolj toplo in to je vse. Gume z dobrim profilom so v redu in tudi kaj posebnega ne rabiš, dobijo se pa tudi spike izvedba z žebljički (kot včasih za avtomobile).
Po vožnji pa seveda očistiš in namažeš kolo.
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
domen81 napisal/-a:kako pa je kaj s kolesom po snegu??
jaz bi sel mal kolesarit pa nisem ravno ziher, a imate kake posebne spice gor?

kolesarit po snegu je super, če je podlaga bolj trda. Pred 14 dnevi smo bili na Krimu- res super, to nedeljo pa čez Toško čelo na Katarino. Malce je bilo ledeno, pa smo mal manj bremzal-uf je letel :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA