Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ZigaS
Lep pozdrav vsem tekačicam in tekačem ter vsem sodelujočim TF-ovcem!

Najprej se v primeru, da je tale "tekaški uvod" na napačnem mestu vnaprej opravičujem, sicer sem pregledal različne teme vendar nisem našel primerne kjer bi pustil ta uvodni post, zato sm ga dodal kar sem. Prihajam iz okolice Kranja, s tekom sem se začel ukvarjati malo pred začetkom lanskega poletja in moram reči da me je prevzel zaradi rekreativnih & kondicijskih razlogov. Tekaški forum sem odkril kasneje, vendar sem se šele zadnje čase malce bolj poglobil in s pomočjo tiste dolgo opevane funkcije "search" našel vse kar sem iskal (poškodbe, hidracija, razdalja, polar, maraton. razna tekaška oprema.....) in bi tudi rad pohvalil ta forum ker je tako tematsko razvejan, da je mogoče z malo truda odkriti karkoli v zvezi s tekom. Upam da si bom s pomočjo ostalih tekačev poenostavil marsikatero tekaško odločitev.

Vsem želim veliko tekaških užitov! :) :) :)

Lp, ZigaS
 ByteDildo
Hey! Dobrodošel. Jest sem tud nov tle, pa nisem imel nobenega konkretnega uvodnega pozdrava in kot vidim, se nobenemu ne da ubadat z novinci.
Uporabniški avatar
 pegaz
Pozdravljen, ZigaS, lepo, da si se nam pridružil!

ByteDildo napisal/-a:Hey! Dobrodošel. Jest sem tud nov tle, pa nisem imel nobenega konkretnega uvodnega pozdrava in kot vidim, se nobenemu ne da ubadat z novinci.

Pozdravljen tudi ti, BD. Da ne bo vse tako črno, kot izgleda iz tvojega posta:
1. Forum smo mi, vsi člani, torej tudi ti. S tem, ko si odgovoril ZigiS, si dokazal, da člani dobro skrbimo za novince (sploh če se znajo sami obrnit in poiskat potrebne informacije).

2. Zdi se mi, da si zelo hitro dobil odgovore glede teka na smučeh, in to od fantov, ki sta referenci za trening (TomazNY) in še posebej tek na smučeh (Hribovc).

3. V resnici te torej nismo preveč zanemarili. Je pač tako, da hodimo vsi v službo in da ni nikogar, ki bi bil zaposlen za to, da bi vsakemu novincu poslal voščilnico in bon za Hervisa. Veseli smo pa vsakogar, ki konstruktivno pomaga sotekačem in Forumu nasploh. Ko boš imel kako resno težavo pa si lahko prepričan, da ti bomo pomagali, kolikor bo šlo.

Obema želim, da se kmalu vidimo na kateri od tekaških prireditev TF!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 5rca
ZigaS napisal/-a:Najprej se v primeru, da je tale "tekaški uvod" na napačnem mestu vnaprej opravičujem, sicer sem pregledal različne teme vendar nisem našel primerne kjer bi pustil ta uvodni post, zato sm ga dodal kar sem.
Lp, ZigaS

dobrodošel ... a veš kaj, zaradi tegale zgoraj se pa nič ne sekiraj ... kolikokrat mene zanese pa na napačnem mestu kakšne traparije pišem :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
 Obivankenobi
ŽigaS, še ena dobrodošlica z moje strani, je pa res, da je potrebno tukaj imeti malo potrpljenja :oops: :shock:, da se kdo oglasi, vendar jaz ne vidim v tem nič slabega, saj prave informacije ponavadi pridejo šele čez določen čas in ne takoj :roll:,

Se vidimo na kakšnih tekmovanjih oziroma srečanjih TF! :wink:

Lep pozdrav!
 ttoni
pozdrav vsem,
tudi jaz sem nov uporabnik, nisem tekač (moutanbike, vodni in podvodni športi...) rad bi pa smo nekaj vprašal PEGAZa,

v eni od prejšnjih debat si spraševal o izkušnjah pri nakupu na Sportextreme.com,
nisem pa opazil če je že kdo tam nabavljal in ali ima kdo kakšno izkušnjo od tam.
je mogoče kaj novega glede te trgovine? so zaupanja vredni :?: ?

hvala vsem
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tudi jest sem lani bil mnenja da se z novinci nihče noče ukvarjati, vse do prvega teka v SLO primorju in tam doživel prijetno presenečenje. Ko sem se pojavil pred startom in so TF-jevci ugotovili da se to jest so me sprejeli medse kot bi bil že star član.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 pegaz
ttoni napisal/-a:pozdrav vsem,
tudi jaz sem nov uporabnik, nisem tekač (moutanbike, vodni in podvodni športi...) rad bi pa smo nekaj vprašal PEGAZa,

v eni od prejšnjih debat si spraševal o izkušnjah pri nakupu na Sportextreme.com,
nisem pa opazil če je že kdo tam nabavljal in ali ima kdo kakšno izkušnjo od tam.
je mogoče kaj novega glede te trgovine? so zaupanja vredni :?: ?

hvala vsem

Dobrodošel, ttoni,

Sportextreme sem takrat navedel le kot primer navidez zanesljive trgovine. Če je taka tudi v resnici, ne vem, ker se potem nisem odločil za nakup pri njih. Žal ti ne morem pomagati...

@Kustus: ;) itak od Sečovelj '05, ko smo prvič skupaj tekli, si ti postal že star TF+Poletovski maček!

Vsem začetnikom: čvekanje na forumu je fajn, a pravo prijateljstvo zgradiš med skupnim švicanjem na progi!
Pridite zraven!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
5rca napisal/-a:dobrodošel ... a veš kaj, zaradi tegale zgoraj se pa nič ne sekiraj ... kolikokrat mene zanese pa na napačnem mestu kakšne traparije pišem :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

5rca, tebe včasih zanese pa sploh ne pišeš traparij!
To je šele čudn!
;)

he he
Pegash :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala pegaz TO MI DELI no tebi pa kapo dol.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Tudi jest sem začela z tekom šele jun 05 in so bili vsi takoj FUL KUL in prijaznosti, prijateljstva in smeha na naših tekih nikoli ne zmanjka. Vsi ki začnete PRIDRUŽITE SE NAM da bo še VAM lepo kot je NAM.
 ŽULJ
ByteDildo napisal/-a:Hey! Dobrodošel. Jest sem tud nov tle, pa nisem imel nobenega konkretnega uvodnega pozdrava in kot vidim, se nobenemu ne da ubadat z novinci.

Verjamem, da se je z novinci težko ukvarjati med 0:56 in 5:00 uro istega dne. :wink:
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Pozdravljeni!

Tudi jaz sem nova na TK. Tečem pa že kar nekaj let. :D
Naj v začetnem sporočilu čestitam reviji Polet (in njihovim nekdanjim in zdajšnim avtorjem), da nas je v nekaj letih pomnožila na kar lepo številko. Polet mi je tudi dal "polet", da sem se začela udeleževati organiziranih tekov in moram reči, da je "tek" dobil nov smisel oziroma novo dimenzijo. Pred tem sem tekla samo zase, "za osebno rabo", sedaj pa že načrtujem katerih tekov se bom udeležila. 8)
Cilj je seveda maraton. Polovička je že padla. Gremo višje!

Vsekakor pa je Tekaški forum logično nadaljevanje Poletovih prispevkov izpred parih let. Mislim, da bodo na tekih čez dve leti samo "bele-rdeče majčke". :wink:

lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 pegaz
jana teka teka napisal/-a:Cilj je seveda maraton. Polovička je že padla. Gremo višje!
Dobrodošla, janaTT!
:laola
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:
5rca napisal/-a:dobrodošel ... a veš kaj, zaradi tegale zgoraj se pa nič ne sekiraj ... kolikokrat mene zanese pa na napačnem mestu kakšne traparije pišem :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

5rca, tebe včasih zanese pa sploh ne pišeš traparij!
To je šele čudn!
;)

he he
Pegash :)

:roll: da ne bova midva o tem zanašanju debatirala v nedeljo vseh 15km :twisted: (grožnja je tole, da ne boš kako drugače razumel) :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA