- 23 Maj 2006, 15:03
Ti podatki, ki jih bom sedaj navedel, ne bodo popolnoma nikomur nič koristili, tako kot verjetno večina drugih statističnih podatkov, s katerimi se ukvarjajo celi inštituti. Glede na to, da se sedaj 1 leto ukvarjam s tekom, sem hotel svojo analizo nekomu povedati in najbolj primeren se mi zdi ravno tekaški forum. Nič ne sprašujem za nasvete, le pišem kar nekaj. Skratka 20. maja 2005 sem šel na svoj prvi uradni tek v Radence na 10 km in ta dan smatram za začetek mojega uradnega teka.
- V enem letu sem se udeležil 11-ih uradnih tekov (bolj kratke variante)
- Dobil sem 3 medalje in 3 diplome za udeležbo
Statistika tekaškega foruma:
- Prijavljen 4.10.2005, do sedaj 93 prispevkov, kar me uvršča na 116. mesto po prispevkih, vendar me je le Raziskovalec prehitel, glede na to, da se je na tekaški forum prijavil za mano. Vseh ostalih 115 tekačev, je bilo na tekaški forum prijavljenih pred mano.
- Moje največje število pretečenih km naenkrat = 23,2
- Moj najboljši čas na 400 metrov = 1:09
- Moj najboljši čas na 800 metrov = 2:55
- Moj najboljši čas na 1 km = 3:29
- Moj najboljši čas Cooperjev test = 9:34
- Moj najboljši čas 5 km = 19:37
- Moj najboljši čas 10 km = 41
- Moja najboljša uvrstitev absolutno = 11. mesto
- Največkrat sem tedensko tekel 4x
- Največkrat sem mesečno tekel 12x
- Moj največji napredek zaenkrat pri zdržljivosti. Na začetku sem namreč s težavo pretekel 10 km zelo počasi, zdaj s takšnim tempom brez težav pretečem 20 km. Lahko bi rekel v enem letu 100% bolje.
Moja disciplina so še vedno krajši teki do 13 km.
Za drugo leto ukvarjanja s tekom sem si zadal načrt, da vse zadeve izbolšam za 10%, tako da se drugo leto spet javim na tak način. (no, seveda pa tudi vmes malo)
Za konec le še HVALA vsem forumovcem, ker sem na tem forumu dobil vse potrebne informacije. Daleč najboljša zadeva o teku na slovenski sceni.
- V enem letu sem se udeležil 11-ih uradnih tekov (bolj kratke variante)
- Dobil sem 3 medalje in 3 diplome za udeležbo
Statistika tekaškega foruma:
- Prijavljen 4.10.2005, do sedaj 93 prispevkov, kar me uvršča na 116. mesto po prispevkih, vendar me je le Raziskovalec prehitel, glede na to, da se je na tekaški forum prijavil za mano. Vseh ostalih 115 tekačev, je bilo na tekaški forum prijavljenih pred mano.
- Moje največje število pretečenih km naenkrat = 23,2
- Moj najboljši čas na 400 metrov = 1:09
- Moj najboljši čas na 800 metrov = 2:55
- Moj najboljši čas na 1 km = 3:29
- Moj najboljši čas Cooperjev test = 9:34
- Moj najboljši čas 5 km = 19:37
- Moj najboljši čas 10 km = 41
- Moja najboljša uvrstitev absolutno = 11. mesto
- Največkrat sem tedensko tekel 4x
- Največkrat sem mesečno tekel 12x
- Moj največji napredek zaenkrat pri zdržljivosti. Na začetku sem namreč s težavo pretekel 10 km zelo počasi, zdaj s takšnim tempom brez težav pretečem 20 km. Lahko bi rekel v enem letu 100% bolje.
Moja disciplina so še vedno krajši teki do 13 km.
Za drugo leto ukvarjanja s tekom sem si zadal načrt, da vse zadeve izbolšam za 10%, tako da se drugo leto spet javim na tak način. (no, seveda pa tudi vmes malo)
Za konec le še HVALA vsem forumovcem, ker sem na tem forumu dobil vse potrebne informacije. Daleč najboljša zadeva o teku na slovenski sceni.