Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
CIAO

Kot že tolikokrat tudi jest dajem apel vsem bodočim prirediteljem, da tudi oni začno podeljevati MEDALJE vsem nastopajočim tako kot npr v Radencih, Logarski, Sečovljah in morda še kje pri nas ter pri Hrvatih.

No tudi mi tapočasni bi imeli zelo radi lep spomin na njihov tek morda bolj cenimo tiste medalje kot tisti tahitri.

Upam da se odzove v pozitivi tudi kakšen prireditelj ki bo to upošteval v prihodnje.
 tae
Se strinjam, morda bi dali gor lahko tudi kakšno anketo, koliko udeležencev je za to in koliko proti. Ali pa če "zbiramo elektronske podpise" in se bo verjetno kaj spremenilo s strani organizatorjev. Po drugi strani pa bi bilo morda tudi zanimivo slišati kakšnega organizatorja kaj meni o tem.
Uporabniški avatar
 mirko1
seveda, bi bilo treba pomesti najprej pred svojim pragom, zato predlagam, da se podeli medalje udeležencem tretjega poletnega teka TF. :D .
lp, mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No in da ne bomo požrli tudi pri nas besede.Beseda da besedo :lol: .Ravno tako prireja www.adolimpk.com 1.Tek po ulicah Krope 2006 in vsak udeleženec ki bo uspelpriti do konca 10,8km proge :lol: dobi spominsko medaljo.Ta medalja pa je sedaj izdelana ravno tako unikatno za to prireditev.Skratka oglejte si našo spletno stran in vam bo seveda veliko več jasno.Za nas je vsak tekač, ki pride na tek in odteče kralj na svoj način.
Oziroma cesar bi se temu reklo predvsem zaradi tega ker se je odločil narediti nekaj z svoje telo in za svojo dušo.Želimo tekaču ponuditi nasmeh na ustih in prešerno razpoloženje tudi ko se bo vračal iz našega teka.
Torej www.adolimpik.com vabi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aja sem pozabil povedati še tole.Da te spominske medalje nismo dali delati zaradi tega kar je napisano v tej objavi.Ampak smo imeli to že od novega leta natančeje že v mesecu decembru planirali da podelimo vsakemu tekaču spominsko medaljo ko pride skozi cilj.
Ker se dobro zavedamo da vsi niso svetovni prvaki in vsi ne morejo biti prvi.So pa prvi pri samemu sebi.Vsak je zmagovalec, ki prestopi prag svojega gibanja in premakne svoje telo, vsak tak človek je zmagovale posebne vrste.
No mislim, da sem sedaj povedal skoraj vse.Kaj več pa boste izvedeli na samem teku.
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No to mi se dopade da se je premaknilo tudi pri nas.

Bodoči prireditelji vzgledujte se po njih pa nas bo čedalje več tudi pri vas na startu.

mi pridemo v Kropo vsi štirje.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Vsa čast.

Najboljši so že v špilu. Ma upam da bodo tudi drugi to kopirali.

Dejmo prireditelji COPY PASTE
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa sta pripravljena plačati večjo štartnino za medaljo?
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Tomaž kje je ta Kropa pa brez zamere če ne vem. Saj sem poskušala na TIS pa mi pokaže nekje na koroškem tam na vaši karti pa vidim Brezovica.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To je njihov oglas:

Štartnino v višini 2.000,00 SIT (dečki in deklice 1.500,00 SIT)

kje vidiš tle višjo štartnino.

Toda jest bi bila pripravljena plačati več saj imam to za lep spomin.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Jest tudi bi plačal več. Saj tudi sedaj plačujem štartnino in dobim zmeraj premajhno majico jo vržem z jezo v omaro in nimam nič za spomin.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Višjo štartnino nasplošno, medalje namreč stanejo.

Drugače, z majcami se da vsaj avto prat, z medaljami pa ne.

Lahko pa se dogovorimo, da mi vsakič pred tekmo plačata, pa prinesem medalje in vam jih na cilju razdelim :D :D :D :D (brez službe PRESS)
 Nataša
Kdor je počasen, je pač počasen. Sprijaznimo se s tem. Z majčko se da pa zelo fino tudi po tleh pa WC školjki brisat :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No nataša saj to vem in se tudi ne žalim nad tem da smo počasni a vseeno nevem kako uspe Hrvaškim prirediteljem in pa Tomaž spraviti skupaj to da vsak dobi medaljo.

To da bi mi pa ti prinesla medalje pa ne pride v poštev potem bi si jih lahko kar sam kupoval.

Rad bi videl prireditelja na kateri tek bi prišli samo po trije, če si res ne želijo tudi tapočasnih saj mislim da imajo več tapočasnih kot pa prvakov in tej tudi delajo množičnost in zanimivost tekov.

Če nebi bilo nas tapočasnih nebi bilo tudi vas tahitrih vsaj tako mislim da nihče nebi delal prireditve za 6 tekačev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA