Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 oldtimer
#2806
AndrejaT. napisal/-a:A mojega tud? :D


Ja, Andreja, tudi. :D

TUKAJ pa so slike od včerajšnjega poizkusa teka od Martuljka do Planice. Ustavi se že v Logu, malo pred Kranjsko goro, kjer moraš čez magistralko in naprej proti Savi. Ko prideš po urejeni tekaški progi do Save, imaš na voljo tri možnosti: ali se obrneš, pregaziš sicer nizko Savo ali pa greš 200 m gor ali dol ob Savi da prideš do brvi. Ratrag je šel namreč čez Savo tam kjer v bližini ni nobene brvi. Ma ti kranjskogorci so res včasi malo čudni. Potem se pa čudijo če ni turistov. Na nasprotnem bregu se tekaška proga seveda nadaljuje. No, jaz sem se odločil da grem 200 m navzgor ob Savi in prišel do mostička. Seveda sem do sem gazil. Po prečkanju mostička me je čakalo še malo gaženja do Čičar, kjer lahko snameš laufarce in greš peš do bližnjega TGC-ja, prečkaš cesto ki pelje na Vršič in že si zopet na tekaški progi, ki te pripelje do hotela Kompas. Tam greš zopet čez cesto in nadaljuješ proti Podkorenu. Proga gre malo po kolesarski stezi, malo poleg steze, ampak nekako se da priti do FIS proge v Podkorenu. Včeraj so še imeli tekmo za evropski pokal, zato se je bilo malo teže prebiti mimo, a nekako je šlo. Ko prideš mimo ciljne arene, gre pot naprej proti Ratečam. Ker je tam kolesarska steza kopna, sem zavil malo v breg in se po eni pasji gazi nekako privlekel do odcepa za v Planico, približno nasproti Zelencev. Od tu naprej pa gre zopet lepo urejena proga do Planice. Orientacijskih težav ni. Do Planice vodita dva dostopa, oba sta označena. Pri povratku sem šel po zgornji ali desni poti, moraš pa prečkati smučišča. V Podkoren prideš preko smučišč malo pred ciljno areno FIS proge. Nazaj do Kranjske gore sem šel po isti poti, kot prej v drugo smer, samo potem sem pro povratku pri TGC-ju raje snel smuči in peš odšel po kolesarski stezi mimo pokopališča do Loga, kjer sem prej prvič prečkal magistralko. Tu se zopet začne proga in sem po progi odpujsal nazaj do avta, ki me je čakal pod smučiščem, v Martuljku.
HUh, tole je pa ratal cel spis in sploh ne vem če še paše sem. Če ne paše naj pa nekdo z moderatorskimi močmi prestavi tja kamor bi pasalo.
Nazadnje spremenil oldtimer, dne 06 Mar 2004, 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Z*
#2819
Pa to ni res! :shock: Le kako predstavljaš, Oldtimer, naj človek dela ob takih fotkah?! :cry: Pa cel dan notri me čaka! :cry: Se mi bo čisto pripelalo! Hočem na tekaške! :evil:
Uporabniški avatar
 ero
#2834
hoj

oldtimer napisal/-a:HUh, tole je pa ratal cel spis in sploh ne vem če še paše sem. Če ne paše naj pa nekdo z moderatorskimi močmi prestavi tja kamor bi pasalo.


:)

sem prestavil v splošno debato, ker pričakujem, da bo kar nekaj odzivov na tvoj spis. za začetek imam vprašanje - kje stoji tale tabla?

Slika

in seveda, tudi jaz sem ti 'fovš' :)
 oldtimer
#2839
Tabla ki je na zgornji sliki stoji pod policijsko postajo v Kranjski gori, tam kjer proga, ki pelje mimo hotela Kompas prečka cesto ki pelje v Kranjsko goro. Ta tabla je ene 5 m od ceste. Saj je ne moreš faliti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA