Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zanima me ali ve kdo, kolikšna je dejanska dolžina posameznih tekaških prog okrog Škalskeda jezera (pri Velenjskem štadionu)?

Na forumu sem nov zato vas najprej vse pozdravljam. Začel sem intenzivno teči pred tremi mesecu, v tem času sem izgubil 20 kg :D (počutim se enkratno, počutje in zdravje se mi je izboljšalo) , napredoval od tega, da na začetku nisem mogel preteči 2 km brez 3-4 vmesnih vložkov hoje(kar tudi ni bilo tako slabo) pa do tega, da sedaj pretečem tudi 12 km na dan (brez kakšnih težav), ali pa 4.6 km (razgibana proga, hribi...) v času cca 19 min, kjer mi še ostane moči za kak km za sprostitev.

Pa še to. Nikoli nisem maral teka, sedaj me je pa zasvojilo, da če ne grem teč mam občutek, da nekaj zelo pogrešam.

Kje se da dobiti plan treninga za izboljšanje kondicije, ker sedaj sem si sam delal plane, glede na to kar sem prebral tu na forumu in kaj mi je pravilo telo.

Za vsak odgovor bom hvaležen.

Lep pozdrav! :lol:
 primzy
mala runda=2200m
nakonje=3200m
zračenje runda=3750m
klasika na kozolce=2550m (čez hrib klasika=2750m)

tk mi pravimo našim rundam, sem jih prlaufu še in še...

to je za 1x vse, drgač pa če te še kaj zanima pošlji zs

lep tek
 primzy
zračenje runda je tist hrib pri konjereji (bivši ventilator hrastovec) :wink:

čas: 13:22, pa ni najboljši, je par tekačev blizu 13 min, sam kar je pod 15 min je že divjanje, tk da ne priporočam :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tudi jest dostikrat tečem okrog velenjskega jezera. Je kdo za, da bi šli kdaj skupaj tečt? Jest sem sicer sam za vikende v Velenju (ker še nisem čist Štajerka postala). :wink:
Lep pozdrav vsem, letim še nazaj na morje.

Mojca
Uporabniški avatar
 tomaz ny
primzy napisal/-a:mala runda=2200m
nakonje=3200m
zračenje runda=3750m
klasika na kozolce=2550m (čez hrib klasika=2750m)

tk mi pravimo našim rundam, sem jih prlaufu še in še...

to je za 1x vse, drgač pa če te še kaj zanima pošlji zs

lep tek

Ola Primož!
Mali popravek tvojih meritev:
"mala runda"=2175m
"zračenje"=3850m
"klasika na kozolce"=2500m

Se vidimo na jezeru! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA