Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 golob
#3044
Zanima me, koliko poznate Primorske gorske teke, (pokal), in kokikokrat ste že sodelovali na kateremu izmed njih, v 5-letni zgodovini pokala?
LP, Golob
Uporabniški avatar
 Dule
#3058
golob napisal/-a:Zanima me, koliko poznate Primorske gorske teke, (pokal), in kokikokrat ste že sodelovali na kateremu izmed njih, v 5-letni zgodovini pokala?
LP, Golob


Poznamo :wink: !
Tudi na vašem teku na Kojco sem bil že dvakrat in vas moram pohvalit za brezhibno organizacijo teka. Tudi program po teku je pri vas vedno na nivoju: živa muzika, prehrana, praktične nagrade, dodatne stave, predstavitev vojaških vozil, skratka ste originalni in za vzgled tudi ostalim organizatorjem.
No lani se žal nisem mogel udeležiti vaše prireditve, ker je bil istočasno SAM. Letos se pa vidimo, ker se ti dve prireditvi ne prekrivata več (Kojca 12.sept., SAM 19.sept.) :D .
 golob
#3084
Hvala za pohvale, trudimo se, da bi tek izpeljali kar se da kakovostno. Seveda, vljudno vabljeni letos. Primorski pokal je štartal, več pa o njem pa kasneje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA