Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 strelovod
Ali mi lahko da kdo kakšen uporaben nasvet glede nakupa ure POLAR. Gledal sem modele F5, F6, F11, RS100, RS 200, S120. Rabim samo to da bi si nastavil pulz za recimo 20min. Ali to sploh obstaja? Zelo dobrodošle vse informacije, ker sem v tem popolnoma nov. :) :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Jest sam kupila SIGMA SPORT PC 15 in je stala 13.000 sit in sem z njo zelo zadovoljna.
Uporabniški avatar
 Finžgar
mene pa zanima, kolk je resnice v tem, da pri polar modelih plačaš predvsem znamko in dizajn in da se zato raje splača kupovat nekaj iz nižjega cenovnega razreda.
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz tudi uporabljam Sigmo, pc 9 in sem zadovoljna z nakupom. Ima vse tiste "osnovne" funkcije, ki jih potrebujem... Glede Polarja se mi pa zdi, da res plačaš malo zraven še IME... :wink:
Uporabniški avatar
 Jereb
hm...tkole ti bom povedov...mam Polarja ze 2 leti in nisem imel nikoli nobenega problema z njim, tako da ti ga priporocam...res da je mogoce malo drazji, vendar je 100%zanesljiv...
Uporabniški avatar
 milkec
A ni vedno tako, da se plačujejo znamke... Vendar za znamkami se ponavadi skirva nekaj dodatna zanesljivost in sigurnost!

Drugače pa imam jaz sigmo PC 14 (katero mi je za nedoločen čas posodil Ero - slava mu) in je tako, da je s kalorijam čisto sfalena, drugače pa dela solidno. Seveda je vprašanje kaj rabiš. Meni je včasih zanimiva, da si malce pulz merim, pa da si štopam kroge, če jih delam in več ne rabim.

Če bi pa hotel kaj resnejšega delati, bi se pa nedvomno odočil verjetno za polar.
 strelovod
Hvala vsem za nasvete. Slišal sem da sigme delajo intervale tudi do 10 utripov(iz 120 ti preskoči kar na 130). Imam pa tudi inf da se polarji radi kvarijo zato pa ti ga brez ugovarjanj popravijo ce je v garanciji. Car hvala bom vedu za drugic- sicer smo pa vsi enkrat novinci?!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Če se ne motim, je pomeben zajem podatkov. Torej, če ti polar ali sigma pogleda pulz vsako sekundo boš imel bolj "zvezno" spremembo. Če pa imaš zajem na recimo 5 seku d bo pa bolj "digitalna".
Uporabniški avatar
 strelec
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Jest sam kupila SIGMA SPORT PC 15 in je stala 13.000 sit in sem z njo zelo zadovoljna.

Jaz pa sigme več nikoli. Stala je 11.000 (znižana), ne vem točno, kateri model, a nima lučke za osvetlitev ekrančka, gumb desno zgoraj in to na zadnji strani (gumb za štoparco), poleg tega se mi je že tretji dan začela nabirati vlaga na notranji strani monitorja, kar se mi pri hervisovi uri za pet jurjev ne dogaja. Ko sem jo odnesel nazaj in zadevo reklamiral, sem jo iz servisa dobil šele čez 14 dni in na koncu so mi hoteli še zaračunat popravilo, ker je baje en pametnjakovič od serviserja pogruntal, da je bila ura že odprta. :roll:
Kdo pri zdravi pameti bi odpiral uro pod garancijo?? :lol: Potem sem takoj vzel ta novi model Hervisove ure za 5.900 in s tem sem zelo zadovoljen, edina pomanjklivost mogoče je, da štoparca ne kaže ur, temveč le minute. Se pravi, gre do 99 minut in potem začne spet od nule.
Uporabniški avatar
 areh
Da malo "pomirim" oba tabora...imel sem 3 leta sigmo pc1600, za 16000sit, je delala super,potem sem jo prodal- sedaj imam že skoraj leto dni polar 625x, in je prav tako super. Seveda se tadva modela razlikujeta v št. funkcijah, vendar glede same točnosti ali kvalitete nisem opazil nobenih razlik. Pri vseh znamkah je pač tako, eni imajo rajši to eni drugo..hvala bogu , da je konkurenca..Drugače pa po moje tudi pri isti znamki kvaliteta raste z boljšimi modeli. Sigurno je en top model bolje "skup narejen" kot osnovni model. Moje skromno mnene pač.. :oops:
lpA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA