Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ero
sprememba! spodnji seznam ni več aktualen. poglejte na konec te teme!!!

hojla, drage forumovke in forumci :)

ker se je prvotna tema o majicah tekaškega foruma razpasla že preko 9 strani, sem se odločil, da tule odprem novo. še vedno je namreč na voljo nekaj majic in seveda vsi, ki ste izrazili željo, majic še niste prevzeli...

kratka obnova za nove člane:
kot registrirani član foruma dobite brezplačno majico TF, če jo tu naročite
dodatne majice so na voljo po 500 SIT

stanje (17.03.2004) je trenutno tako:

- do sedaj smo prevzeli 75 majic (60 brezplačnih in 15 s plačilom 500 SIT)

- naročenih in neprevzetih je še 26 majic (20 brezplačnih in 6 s plačilom)

seznam neprevzetih majic; prosim vas, da me opozorite, če sem kakega 'naročnika' pomotoma izpustil):

ime[tab]datum naročila[tab]velikost[tab]*-s plačilom
<pre>Car 2.3.2004 XL<br>Car 2.3.2004 M*<br>daša 15.12.2003 S <br>gams 23.1.2004 XL<br>glescic 23.2.2004 S <br>janez 4.2.2004 L*<br>janez 21.12.2003 L <br>korosc 2.2.2004 XL<br>korosc 2.2.2004 M*<br>LojzeP 12.3.2004 L <br>Magnitude 29.1.2004 XL<br>mark 4.2.2004 L <br>mitsch 18.12.2003 M <br>mojcej77 10.2.2004 S <br>mojcej77 10.2.2004 L*<br>Pjotr 13.1.2004 L <br>polžek 8.2.2004 M <br>polžek 8.2.2004 M*<br>PPoce 3.2.2004 XL<br>primoz 12.3.2004 L <br>sbojan 16.12.2003 XL<br>stasa 15.3.2004 S <br>tadejk 4.3.2004 M<br>olinad 16.3.2004 XXL<br>dusan 17.3.2004 XXL<br>dusan 17.3.2004 XXL*<br></pre>

naslednje možnosti, da pridete do majic, so Sežana, pomladni tek na Rožniku in seveda obisk pri meni v pisarni (Tivoli, pri bazenu).

če bi kdo med vami, ki majice še niste dobili in ste naročili velikost XL, želel raje XXL, naj pove...
Nazadnje spremenil ero, dne 11 Apr 2004, 09:41, skupaj popravljeno 7 krat.
 Ursa
Tudi jaz bi se javila za eno majičko, če lahko (M ali še bolje L, če bo kdo zamenjal)!

Forum spremljam kak mesec in pol in moram vam vsem povedat, da je branje Fotrovih in vseh ostalih dogodivščin enkratna spodbuda zame, da ne omenim kako lepo me potolažijo postih vseh (in nato obvezne spodbudne besede ostalih) vseh, ki jih tako kot mene obhajajo dvomi o tem koliko zmorejo, kdaj na tekmo.... no mogče pridem že v Sežano, čeprav danes še ne pretečem 8km :( In všeč mi je, da je vzdušje pozitivno tako do novincev kot "starih mačkov". Tako sodelovanje je res enkratno!

V ponedeljek dopoldne grem plavat v Tivoli... sicer bi se verjetno spodobilo da vem kje točno imaš Ero sedež, vendar ne vem :oops: V trgovinici kjer prodajajo plavalno ali potapljaško opremo? Ali na mostičku?
Bi prišla po majičko.... in obljubim, da jo bom že kmalu peljala na tek po Dobenu :D

Lep pozdrav, Ursa
Uporabniški avatar
 bigfrik
no se bom pa se jaz prijavil za eno xxl ce je mozno,ce bo vse po sreci ze v s.bistrici,drugace pa mal kasneje,lep pozdrav
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Ursa napisal/-a:Tudi jaz bi se javila za eno majičko, če lahko (M ali še bolje L, če bo kdo zamenjal)!

sem kar L zapisal, ker je M-ov v bistvu že zmanjkalo.

Ursa napisal/-a:V ponedeljek dopoldne grem plavat v Tivoli... sicer bi se verjetno spodobilo da vem kje točno imaš Ero sedež, vendar ne vem :oops: V trgovinici kjer prodajajo plavalno ali potapljaško opremo? Ali na mostičku?
Bi prišla po majičko.... in obljubim, da jo bom že kmalu peljala na tek po Dobenu :D

najbrž sem svojo mikrolokacijo že parkrat zapisal v različnih temah a tega zdajle ne bom iskal :) ko stojiš pred spodnjim vhodom v bazen, poglej desno pod mostiček in zagledala boš vhod v prostore Zavoda za šport Slovenije...
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ero,

tisto drugo majčko pri Lučkotu L*, prosim razporedi na Tjašo L.
Hvala,
 primoz
Zdravo,

tudi jaz bi naročil eno majčko L.

hvala
Uporabniški avatar
 Fotr
Ursa napisal/-a:...moram vam vsem povedat, da je branje Fotrovih in vseh ostalih dogodivščin enkratna spodbuda zame...

Zame pa je spodbuda, da je branje mojih "dogodivščin" spodbuda zate, krog spodbud je neskončen, še bomo tekli, :!: se vidimo v Sežani! :lol:
 dragons
Ero pa ne da je šlo 100 mikic v promet .
 Ursa
Tudi jaz sem dobila svojo majičko. Ero hvala! Zaenkrat je še razprostrta na stolu in me že vabi, da jo cim prej oblecem :wink:

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 Staša
Ero, tudi jaz bi eno S (o tem sva že po mailu, pa me sedaj ni na seznamu). Dvignem v petek, skupaj z medaljo.
Upam, da mi bo prav, če ne bom šla pa na maraton.
Uporabniški avatar
 ero
stasa napisal/-a:Ero, tudi jaz bi eno S (o tem sva že po mailu, pa me sedaj ni na seznamu). Dvignem v petek, skupaj z medaljo.
Upam, da mi bo prav, če ne bom šla pa na maraton.

hoj in nič bat. seznama ne ažuriram vsak dan. tvoja je zadnja majčka S.
 t
Hvala Ero za majcko. :lol:
Sem poslala delegacijo v sestavi mojega sinka in tete, ker me baše čas. Upam, da se spoznamo v Sežani.
 Olinad
A pride ena XL (po večerji XXL) tudi zame, ki sem se vključil v forum šele danes.
Lep pozdrav! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA