Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 monik
Zivjo!

Z Gorenjske se selim v LJ. Tam sem dolgo let obiskovala fitnes Biofit na Koritnem, zdaj pa potrebujem nadomestek v Ljubljani. Mi lahko kaj svetujete preden se na slepo vpisem? Ima kdo izkusnje z Mr Fit?

Hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 MihaPR
z mr. fit nimam ravno izkušenj, vendar na splošno:
1. so ti všeč bolj majhni fitnesi ali velike stvari
2. dopoldanska karta ali zgodnje popoldanska običajno ceneje
3. poleg mesečne karte prvi mesec še članarina (okoli 3 jurje ponavadi)
4. pomoje je dobro, da je fitnes blizu. Zato, ker greš lahko peš oz. ni treba daleč z avtom, saj je v ljubljani grozna gneča, res, in se ne splača čez dan rint skoz vso to pločevino.
Torej, prvo, lokacija in drugo, kaj želiš :)
 monik
Saj zaradi blizine sem pomislila na Mr Fit. Pa dopoldansko in zgodnje popoldansko karto imajo :) Sicer imam Tivoli tudi v"walking" razdalji, ampak je drazji pa se samo celodnevno karto imajo. Pa moti me, ker je ves v steklu-ne maram biti na razstavi medtem ko delam. Sicer sem pa do sedaj veliko delala na prostih utezeh. Manjsi fitnesi so mi bolj pri srcu :).
Lp,
M.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Res je zelo pomembno, da ti je fitnes v bližini, ali doma ali službe, saj je razlika ali rabiš za en enourni obisk fitnesa 1 uro ali uro in pol ali celo 2 uri. Jaz sem kar nekaj teh fitnes centrov obiskala, ko sem iskala svojga, in je takole, .. najbolj se mi dopade MOJ FIT (črnuče)! Plusi: kar velik fitnes, vodena vadba v dveh dvoranah (skratka velika izbira za vadbo), parkirišče, odprto imajo tudi za praznike in nedelje, savna in solarij je zraven, prijeten ambient, pa še kaj. Jaz ti predlagam, da kar sama malo obiščeš fitnese, da najdeš sebi najbolj prijetnega in uporabnega, sicer pa nikjer ne piše, da če greš enkrat nekam, da moraš tja hodit vedno. Manjši fitnes pa imaš npr. tudi na Taboru, ta je tudi v mestu. Lp M
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
še tole, jaz stanujem in delam v centru, pa mi je zaradi prej naštetega mnogo ljubše vozit se v črnuče, če pa najdeš kakšen fitnes, ki bo velik (in ti verjetno ne bo všeč) pa napiši, bom šla pogledat :)
Uporabniški avatar
 Katrin
Celodnevna karta za tivoli je 10.500 sit, imajo pa tudi dopoldansko, ki traja do 16h. Če nisi na utežeh, je 'izložbeno' okno zanemarljivo. Ti ga pa drugače ne priporočam zaradi naslednjih stvari:
- stare in pogosto pokvarjene naprave
- ni zračenja
- ni klime
- ni TV
- slabe garderobne omarice
Uporabniški avatar
 mil@n
Dobra stran Tivolija pa je ( vsaj včasih je bilo tako ) da imaš po končani vadbi možnost še uporabe bazena, kar nekaj najlepšega kar lahko daš svojim mišicam.
Sicer pa je ob upoštevanju kakovosti naprav, klime, TV-ja, itd, ... Millenium v BTC-ju tudi kar dobra izbira. Poleg tega dopoldan niti ni pretirane gužve.
Uporabniški avatar
 Finžgar
Tivoli je res kul zarad bazena, Drgač ti priporčam pa Moj Fit na Brnčičevi v Črnučah.
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi Sunny studio v Dravljah in Panter v Stegnah nista slaba... :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
mazi napisal/-a:Tudi Sunny studio v Dravljah in Panter v Stegnah nista slaba... :wink:

Je pa Sunny 50% dražji od Panterja.
Uporabniški avatar
 mazi
Ja to drži, ampak Sunny je pa zato fest nobel... :P
Uporabniški avatar
 Katrin
Glede bazena v Tivoliju... razen za vikendom sta za rekreativce med tednom odprti tri ali štiri proge. Tja se nagnete 20 ljudi, od tega 10 starejših občanov, ki jih tu omenjam samo zaradi res komaj zaznavnega premikanja po vodi. Potem se začne slalom med temi različno hitrimi uporabniki :roll:

Druga zadeva je, da sem jaz vsakih staknila glivice ko sem svoje dupence pomočila v tivolsko vodo.
Pa da ne bo kdo mislil, da so se mi s čim posebnim zamerili 8) zaradi bližine sem Tivoli obiskovala 10 let.
 monik
Hvala za vse odgovore.
Kaj pa porecete o Fit Gib-u na Drenikovi? Potrebujem nekaj blizu, da grem lahko pes/ s kolesom. To je razlog, da me vsi ostali moderni, malce oddaljeni fitnesi ne potegnejo. Ustreza mi fitnes brez hudih smekerje, drugace je pa vazno, da imajo utezi in koga, ki se na to spozna, ker imam kljub dolgoletnim treningom rada malo nadzora pri vadbi, vsaj vsake toliko casa.
A v Mr Fita nihce ne hodi? No, saj tale Gib, ki sem ga danes odkrila, bi mi glede na oddaljenost se bolj ustrezal.
Lp, M.
 MajaS
kje pa sploh je Mr Fit?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA