Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#3409
Prijatelji tekači!

V Sežani še nisem tekel, zato se mi poraja nekaj praktičnih vprašanj. Prvo se tiče prtljage; ker prispem predvidoma z vlakcem, bom obtežen z obilico tekaških cunj. In me zatorej zanima; ali je podobno kot na ljubljanskem maratonu možno prtljago za čas teka oddati organizatorju?
Nadalje:se je moč po teku urediti, stuširati itn., saj bi nerad, da se me ljudje na vlakcu izogibajo! :lol:
In nenazadnje:kje dobim najbolj slastno pico po koncu teka? :wink:
Lep pozdrav.
P.S. A jo morda kdo mahne iz LJ naproti Sežani z avtom in ima prost sedež(po želji se stlačim tudi v prtljažnik! :P )
#3410
BoštjanG napisal/-a:Nadalje:se je moč po teku urediti, stuširati itn., saj bi nerad, da se me ljudje na vlakcu izogibajo! :lol:


tole sem snel z njihove strani:

Garderobe, sanitarije in tuši so za udeležence na voljo v športni dvorani. Kuhinja - "paštašuta" je v Osnovni šoli.


BoštjanG napisal/-a:In nenazadnje:kje dobim najbolj slastno pico po koncu teka?


ti bi pašto in še pico? če boš res lačen, je dobra picerija 100 metrov stran od dvorane ob glavni cesti skozi Sežano v smeri proti notranjosti. imena se pa ne spomnim. domačini, pomagajte...
Uporabniški avatar
 Car
#3420
:roll: za odžejat...hehehe..vse v neposredni bližini:
Vinjeta
K Bar
Clinton
Podlaga

na terminalu Kompasov motel (varijo lastno pivo + pizzerija) in če se prav spomnim legenda med sežanskimi placi: Moj bar :oops:

:arrow: sicer je daleč največja zvezda med pizzerijami na tistem koncu pizzerija v Štorjah...(potrebuješ avto)... :wink: drgač je pa tudi v Sežani mogoče najti kvalitetno burekdžinico (v centru pri semaforju, kjer ti poleg bureka postrežejo z vso mogočo fast food prehrano - tudi pizze pečejo), blizu sta sta dve pekarni z okusnim pecivom.....

howgh - govoril sem 8)
#3422
BoštjanG napisal/-a:P.S. A jo morda kdo mahne iz LJ naproti Sežani z avtom in ima prost sedež(po želji se stlačim tudi v prtljažnik! :P )


V bistvu jaz imam zaenkrat plac, ampak nisem ziher kako bom zorganiziral nedeljo! Če bo lepo vremem bom šel mogoče kaj bluzit na morje ali kaj takega! V gavnem mislim, da vsaj v eno smer boš kamot šel lahko z mano, verjetno tudi v obe. Se še drug teden zmeniva!
 Nataša
#3505
No, pa sem se le odločila, da grem v Sežano...juhuhu :D

ker grem verjetno sama, z veseljem še koga peljem. po želji.
sicer pa me še zanima, kolk boste kaj trenirali ta teden?? se mi zdi, da nimam realne predstave o tem, koliko moram teči pred tekmo in se potem preveč ali premalo zmatram. če grem na 8 km, bo pol ure na dan dovolj? vsak dan? kaj mislite?
 Nataša
#3507
joj, pa še neki...a kdo ve, če so kakšni hribčki na progi za 8 km?
Uporabniški avatar
 milkec
#3512
Iz mojih izkušenj 8 km ne bi smelo biti težav. Ker je ta teden napovedano slabo vreme, mislim, da bo četrtek edini pravi dan za malo daljši tek (ne vem kako bomo to skombinirali, ker je takrat Cooper tekaškega foruma).

Če bi šel jaz na 8 km, bi tekel okoli 40 minut srednje hitrega tempa, pa še v petek ene pol ure počasnega. Sam bom tudi poskusil nekaj takega narediti, pa grem na 21 km.

Vendar je vse odvinso od tvojih želja in tvoje pripravljenosti tako da je nemogoče točno povedati. No ja, sem pa tudi sam še povsem zelen tako da bova kar skupaj nabirala potrebne izkušnje.
Uporabniški avatar
 ero
#3523
hoj

Nataša napisal/-a:joj, pa še neki...a kdo ve, če so kakšni hribčki na progi za 8 km?


v Sežani sem tekel na 8 km pred par leti. kot se spomnim, sta bila le dva klančka. prvi tik po startu, ko cesta kot nadvoz preči železniške tire. drugi pa v Orleku, ko proga zaokroži po vasi in se obrne nazaj proti Sežani.

torej nič posebnega a vmes je še malce valovito, kar je za Kras običajno. in - če piha burja, je malo neugodno...
Uporabniški avatar
 ero
#3524
hoj,

z domačini smo se ravnokar dogovorili, da bomo v Sežani v telovadnici, kjer bo prijavna služba, imeli svojo mizo. tam bomo delili majice tistim, ki jih še niste prevzeli. postavili jo bomo nekam na rob dogajanja, da boste lahko čim bolj v miru prišli do nje.

tam boste lahko tudi dvignili svoje startne številke, čipe in vse, kar sodi zraven. poskusili se bomo tudi dogovoriti, da bodo vrečke pripravljene vnaprej, da ne bo prihajalo do zmede in zamenjav. vse vas bi kljub temu v nedeljo zjutraj prosil za malce potrpežljivosti, ker bo v prijavnici gotovo gneča.

o nadaljnem dogajanju in novicah v zvezi s prijavami boste seveda obveščeni tule. Dule že ureja vaše prijave!
Uporabniški avatar
 Magnitude
#3559
Par vprašanj:

1. Četrtkov Cooper TF - kje, kdaj?

2. Kdaj je smiselno biti v Sežani, da v miru poštimaš vse od startnih številk, ogrevanja, dajanja avtogramov oboževalcem :D ipd...

3. Jaz ponižno žicam za prevoz - če gre kdo iz Ljubljane ali čez Ljubljano, sem na Rudniku/Rakovniku, 100 metrov od Kitajske pri PSTju, lahko se pa tudi narišem kam drugam za pickup
Uporabniški avatar
 ero
#3562
Magnitude napisal/-a:2. Kdaj je smiselno biti v Sežani, da v miru poštimaš vse od startnih številk, ogrevanja, dajanja avtogramov oboževalcem :D ipd...


jaz bom v Sežani in v dvorani, kjer bo prijavnica, od devetih dalje na voljo za tiste, ki bi želeli prevzeti majice.

za oboževalke se pa bojim, da si boš moral sam zorganizirati primerno veliko dvorano, da ne boste motili prijav :)
 Nataša
#3565
Magnitude, jest lahko peljem. Pridem čez Rudnik, Rakovnik, Rakov povratnik...pa še dva najdemo pa bo avto lepo poln. samo na glasno muzko se bo treba pripravit :wink:
Uporabniški avatar
 simi
#3566
Nataša,
morda bi se tudi jaz pridružila (oz lahko peljem iz lj)?
Glasna muzika sploh ni problem :wink:

LP,
Simi
 Nataša
#3569
Simi, OF COURSE!! samo povej, kje te poberemo oz. se še slišimo!!

(zaenkrat je moja proga Kamnik - Ljubljana - Rakov povratnik - Rakov škocjan - Rakovnik - Rudnik - Hrastnik - Sežana)

eh ker bolan humor :oops:
Uporabniški avatar
 simi
#3570
:lol:
Eh, daleč od bolan, primeren pridevnik bi bil kak drug :!: Rakov povratnik všeč tudi meni, samo že dolgo odkar bil prebran :wink:
Se slišimo, sicer pa Lj - Koseze.

LP,
Simi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA