Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 BIK
Izjava Zorana Jankoviča v E+
Vsako jutro grem za eno uro na Golovec 12km in naredim sto vaj!
Superman je zanjga lulček!
Uporabniški avatar
 primus
v nedeljo smo ga srečali, ko smo tekli naš PST tek - definitivno je bil njegov tempo počasnejši od omenjenega :P
Uporabniški avatar
 Finžgar
Tale jankovič mi je sumljiv. Vsa čast če res izvaja tele obrede, ker potem prekaša kar lepo število tf-jevcev (vključno z mano), ampak mene ni prepričal.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest mu pa čist verjamem. Poleti sem ga vsak dan srečavala na Golovcu. In res je bil zelo aktiven! Preverjeno!
In res je zelo prijetna oseba. Tudi preverjeno! :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mene je pa prepričal! 8)
 mojA
Brez teh jutranjih ritualov ne bi bil tak kot je. Od kje mu energija? Od teka pa zraka valjda :D . Verjamem, da bo naredil več kot bi kakšen drug.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nebi ravno hvalil zraka v Ljubljani :) Zokija pa tud ne, najprej naj minejo 4 leta, pa bomo potem ocenjevali :)
Uporabniški avatar
 softi
Ma Zoki ne rabi 4 leta, počakej kakšen mesec dva, da se dobr umesti, tam okrog novga leta bomo dobil božično okrožnico, da kaj kmalu začnemo z nedeljskim delom :? . Pol bomo pa laufal - on pred nami, mi za njim 8) .
Uporabniški avatar
 Bor
zoki je car
 toninho
    Koda: Izberi vse[quote][u][i][b][/b][/i][/u][/quote]
Nazadnje spremenil toninho, dne 10 Nov 2006, 14:00, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Bor
toninho napisal/-a:Ce odmislim, kako je Zoki za svojega sina D. "najemal" studente - sloveniste, ki so zanj pisali solske spise, da jih je potem sine "vnovcil" v srednji soli, ce odmislim, kako je drugi sin J. koncal srednjo solo (z maturitetno afero), ce odmislim, kako so nastajali hipermarketi po Sloveniji (tako, da je Zoki namesto denarja gradbenim firmam izplaceval Mercator bone, zraven pa se grozil z odpovedjo bodocih poslov), ce odmislim se njegove drugi "pizdarije" in "svinjarije"....lahko tudi jaz vzkliknem: Zoki je car!

he he
Uporabniški avatar
 MihaPR
he he
zoki je car, jest bi tud to počel 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 klaudi
toninho napisal/-a:Ce odmislim, kako je Zoki za svojega sina D. "najemal" studente - sloveniste, ki so zanj pisali solske spise, da jih je potem sine "vnovcil" v srednji soli, ce odmislim, kako je drugi sin J. koncal srednjo solo (z maturitetno afero), ce odmislim, kako so nastajali hipermarketi po Sloveniji (tako, da je Zoki namesto denarja gradbenim firmam izplaceval Mercator bone, zraven pa se grozil z odpovedjo bodocih poslov), ce odmislim se njegove drugi "pizdarije" in "svinjarije"....lahko tudi jaz vzkliknem: Zoki je car!

Človeku ni vseen za svoje otroke. Tud tle se vid, da je car.
 toninho
Koda: Izberi vse[list][/list]
Nazadnje spremenil toninho, dne 10 Nov 2006, 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA