Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 karli
Nazadnje sem bil na malem Kraškem maratonu in sem izvedel nekaj informacij o akciji Slovenija teče.
Zanimajo me informacije o štajersko koroškem tekaškem pokalu. Kje so prireditve, kje dobiš evidenčne kartone, pravila ipd?

Prosim za pomoč!

LP Karli
Uporabniški avatar
 Z*
Evo ti povezave na stran TS Gorenje, kjer so napisana pravila igre in koledar prireditev - ker je menda Vasja soorganizator:
http://www.geocities.com/privid.geo/
Ko sem se na prvem teku - v Sl. Bistrici - na vse pretege drla, da hočem evidenčni kartonček, so mi po tehtnem premisleku razložili, da ga ne rabim, ker me bodo že našli med udeleženci. Pa takooo rada si doma ogledujem kartonček, ki se polni z žigi... Tudi za "Slovenija teče 2004" letos ni videti posebnega kartončka - kar zgibanko menda štemplaš. :evil:
Se vidimo na Muti, ne?
Uporabniški avatar
 Z*
ero napisal/-a:Tu je že nekaj let zgibanka v vlogi zbirnega kartončka za žige...

Že res, a lani in predlani smo imeli tudi priročen evidenčni kartonček s podatki o lastniku, s tabelo za žige na notranji strani, zganjen na 10x8 cm (kot žepni koledarček)- luštkan, za nalepit v spominsko knjigo ali v tekaški dnevnik. :D :D Tudi v Pomurskem pokalu so nas lani razveselili s takimi kartoni, v barvah organizatorja in vidno izpostavljenimi sponzorji, seveda. No ja, vsaka stvar stane, a ne ... :cry:
Uporabniški avatar
 ero
Z* napisal/-a:Že res, a lani in predlani smo imeli tudi priročen evidenčni kartonček s podatki o lastniku, s tabelo za žige na notranji strani, zganjen na 10x8 cm (kot žepni koledarček)

hm, v okviru Slovenija teče tega gotovo nismo izdali. bi moral vedeti, saj sem zraven :)

je pa res, da kaj takega tudi jaz pogrešam. predlog za prihodnjo sezono...
Uporabniški avatar
 Z*
ero napisal/-a:hm, v okviru Slovenija teče tega gotovo nismo izdali. bi moral vedeti, saj sem zraven :)

Pa smo ga dobili, res, prinesem pokazat, ker imam enega spravljenega - iz prejšnjih let! Dobili smo ga na zaključni prireditvi Slovenija teče 2002 v Velenju za naslednjo sezono, torej za 2003 (mogoče je bila stara zaloga). V Izoli ga je bilo treba pa oddati - za žrebanje.
Dober je bil, ja, bolj trpežen karton kot na tejle zgibanki, kar je dobro, saj zadevo vlačimo naokrog po prireditvah. Mimogrede, v Bistrici ni nihče od tamkaj prisotnih delavcev nič vedel o potrjevanju zgibank z žigi - potem sem mislila, da ta prireditev ne šteje.
Uporabniški avatar
 bojanu
Prejšnja leta (lani, predlani, mogoče tudi prej?) je bil poseben kartonček za štemplat, ki si ga oddal na zaključni prireditvi Slovenija teče. Mogoče imam še kakšnega za pokazat. Letos naj bi se štemplalo na zadnji strani zgibanke. Pa OKS je tud pisalo na njem
Uporabniški avatar
 miro
Res je Ero ,da so bili na začetku samo zgibanke za žigosanje ,potem pa so na zaključku teka predlanskim v Velenju dajali "kartončke", ki so bili veliko bolj priročni,sedaj pa je zopet zgibanka.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ero
tega kartončka iz konca leta 2002 se res ne spomnim. pa sem bil v Velenju, saj se še spomnim tistega dokaj deževnega teka in mokrega zaključka, ko sem odtekel šestico in potem šel za računalnik računat točke in udeležbe...

nekoč davno (2000?) sem celo sam botroval kartončku, ki je imel natisnjeno serijsko številko. naivno sem mislil, da bo to hkrati identifikacijska oznaka udeleženca preko sezone in da bi tako prišli do stalne baze tekačev. iz tega seveda ni bilo nič :cry:

OK, če kdo še hrani ta kartonček, naj ga ob priliki prinese s seboj, da si ga skupaj ogledamo in natuhtamo, kaj bi se dalo narediti v prihodnje.
Uporabniški avatar
 bojanu
Doma imamo nekje še kartonček iz lanskega ali mogoče celo predlanskega leta z nekaj štempli. Dobiš ob priliki al bom pa poslikal za galerijo. V Velenju so pobrali kartončke za tisto leto in dali nov kartonček za naslednje leto že z enim štemplom. Pravzaprav so bili kartončki dostopni na vseh prireditvah iz akcije Slovenija teče.

PS hvala za poslane zgibanke, čeprav je Mojca mislila pravzaprav ta kartonček :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Jaz malo bolj počasi kapiram... torej , če prav razumem - iz koledarja prireditev 66 tekov in še 12 olimpijskih se udeležiš vsaj 5 tekov + zaključnega, se vedno štempljaš in potem dobiš priznanje in sodeluješ v žrebanju, right ?

Manjka mi podatek, kje dobiš zgibanko ? In zbiranje štempiljk - te kaj čudno gledajo ali to urejate ob prijavljanju ? Koliko vas pravzaprav to zbira ? Ste štempljali tudi Sežano ? In kaj je to 'bogat fond uporabnih nagrad' ?

(sem pa natresel enih vprašanj :) )

V preteklih letih sem se bolj po navdihu udeleževal nekaterih tekov, štempljal se pa nikoli nisem...

primus
Uporabniški avatar
 bojanu
Na teku na smučeh v Logarski dolini se recimo nisi mogel štemplati, ker ni bilo nikogar od OKS, pa tudi kartončkov ni bilo.
V Sežani so malo pred podelitvami objavili, da so zrihtali štempel in da bodo štemplali na štantu. Prejšnja leta je stvar bolje funkcionirala. Res pa je, da sva recimo lani v Izoli na kartonček samo dopisala teke, na katerih sva bila, štempla pa se ni dalo dobiti (saj imajo sezname prijavljenih, pa lahko preverijo).
Dobiš pa priznanje za sodelovanje in kakšno praktično nagrado na žrebanju (na posameznih prireditvah in še posebej na zaključni prireditvi). Od raznih kap, nogavič, štek vode, mačkov za barvat, ...
Najdražja nagrada je bila velika športna torba, ki sem jo dobil na teku v Moravcih ob dnevu OKS :D
Uporabniški avatar
 ero
primus, tukaj ti vse piše. obvezen je tudi en olimpijski tek, recimo Ihan :) štempljaš se kar v zgibanko na zadnjo stran. načelno bi organizatorji to morali urediti ob prijavi.

obljubim, da bomo pri naslednjih prireditvah na zgibanke in žige bolj pozorni. časa za zbiranje je pa še dovolj ...
Uporabniški avatar
 primus
... in zgibanko dobim na vsaki tekaški prireditvi ?

primus

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA