Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Taja
#4397
Oj, Hrošči, jest sem tuki! Predno grem v čekiranje foruma, sem se ti hotela samo poštemplat!

Papa! Taja

:D [color=green][/color]
 Nataša
#4400
evo me, tuki zgledam tkole! :D pa ne nobenmu povedat :twisted: no, dobrodošla na forumu!!
 Taja
#4422
Hej, me veseli! Nč bat. Nč povedala. :) :roll: :roll:
Hkonoč.
 Nataša
#4496
Hej Taja, vidim da že pridno sodeluješ na forumu!! lepo, lepo. :D
me pa kr mal zjezi ko vidm kok se vsi neki v nič dajemo, pa jamramo da smo zanič, pa da nkol ne bo nič iz nas...pa najraj bi že kar s kavča vstali pa maraton pretekli...sej sem jest tud taka. :cry: po moje je to kr mal ena slovenska bolezen :evil:

jest si zmeri rečem, da je bla odločitev za tek življenjska odločitev. in če bom tekla še ene 30-40 let (tok tok po lesu), mam cajta za rezultate, dosežke, pretečene proge, tekme, maratone in vse te zadeve še več kot dovolj a ne. pa tud če ne bom nkol ne prva, ne druga in ne tretja, ta glavn je tisti občutek, ko grem zvečer po napornem dnevu tečt pa me kar nese, al pa ko se po tekmi s forumovci tepemo za makarone :D , pa ko vidim da sem vseen že nekaj dosegla,...skratka vsi smo v eni svoji kategoriji in tam je najlepš!!

sicer pa sej bereš Fotra pa on to bolj nazorno zna povedat.
Taja ti sam laufi še naprej, pa čimprej se nam pridruži na kakšnem srečanju!!! pa pa :P
 Taja
#4515
Nataša, tole si maksimalno napisala. Glede samozavesti pa to. Mah, a veš, jest sem v bistvu res začetnik. Sej pretečem 5km v kosu in sem na to čist ponosna, sam, ko človek bere izkušnje Fotra in podobnih, se kr mal zamisl.... KDAJ BOM PA JEST TOK ZMOGLA? :lol: :lol:

Drugač pa... ful rada bom prišla na vaš makaronflajš (ok, tut tečt, hehe), samo upam, da te zadeve zlo očitno objavite. :lol:

Ampak tale forum mi je pa res všeč. Moram priznat. Ker noben nobenga ne podjebava, analizira, špika.... Se vid, da je zdrav duh v zdravem telesu! In to dela laufanje.

In tko k ti praviš... lauf je ena krasna psihoterapija. Ko si zvečer ves uničen od stresne službice ali kaj podobnega, najbolj paše fizični napor.

Bodi pridna, veselo laufi in če na Rožniku kdaj srečaš kkšno luštno in okroglo tekačico, evo, to sem jest. Jest pa tut zdej na veliko gledam vse bjonde, k mim mene padejo, k snete skere, če si slučajno ti vmes. :wink:

Mej se in thx za tale forum!

T.
Uporabniški avatar
 bigfrik
#4527
Natasa a ti si pol tud hroscek,al kaj :?: :?: :?: Pa sploh ne zgledas tko :!: A mas saj oklep :?: :twisted: :twisted:
 Lučko
#4529
Taja napisal/-a:
Bodi pridna, veselo laufi in če na Rožniku kdaj srečaš kkšno luštno in okroglo tekačico, evo, to sem jest. Jest pa tut zdej na veliko gledam vse bjonde, k mim mene padejo, k snete skere, če si slučajno ti vmes. :wink:


Bigfrik, jz bi tud rd na Rožniku treniru, a ti tud :oops: :oops: :oops:
Pa jz bi tud rd na veeeeeeeliiiiiikooooo gledal, a ti tud :shock: :oops: :oops:
Pa jz bi bil tud rd sneta skera, a ti tud :twisted: :twisted: :twisted:
 Nataša
#4534
Lučko, sej ti si že ena sneta skera :D :D :D :D
Bigfrik, oklep se ne vid, je pa!!! :D "hrošček" je pa iz polpretekle zgodovine, pa niti moj vzdevk ni ampak od nekoga k je (bil) faaaajn :cry:

Taja, na Rožniku me boš težko srečala oz.ne spljoh. loh pa prideš kdaj v Kamnik (kamniški leeeepi kooot, saj lepše ni nikjer drugooood!), tam me je pa dost!! tečem v glavnem zvečer, velikrat pa srečam kšnga v trenirki (šumeči), ki mi reče "kje si" (to je mende tak pozdrav a kako) in si mislm madona, si tumpast, lihkar laufam mem tebe...skratka, tekaške trase se nama ne križajo, lahko pa se kdaj zmenva za skupni lauf in izmenjavo mnenj (o ekologiji in svetu nasploh, spljoh pa o teku!)

prva priložnost zate (sam tokrat se bo jedu sladoled mnjamsi, ne pa makaroni..al pa mrbit tut), je pa nasledni pondelk, ko bo forum obkrožu ljubljano po PST - uni ta zagnani celih 35 km, mi ta sladoledni pa manj - 10 ali več km. najlepš pa je to, da se loh kadarkol priključiš in kadarkol odključiš. da ne boš spet jamrala kako ne moreš :D :D

čauči
Uporabniški avatar
 bigfrik
#4642
Ja Lucko bi znal bit zanimiv,sam kok bi porabu telih :oops: sele ce bi treniral v Kamniku :oops: :oops: :oops: :shock: :twisted:
 Taja
#4666
Aha, Kamnčanka! Tut uredu. Jaaaa, jest bi 100/h prec pršla na vaš konc. Sploh v K. bistrico. Pa mal "na Orglce" pa tko. Pa na Velko si želim spet po doooolgem cajtu. Ti, a ma un človeček z brki in bl mal zobmi še tist ranč v K. bistrici? A to sploh še deluje?
No, v glavnem, bom enkrat uletela, samo šele v sredini maja, ker mam v začetku maja en zaj... izpit in se moram učit in mi že mal kuzla v rit skače s cajtom. Laži grem za urco dve na Rožnik. Sej veš, najprej ene 9 ur službice, pol lauf, pol pa knjige. Grhhhhh! Zdržim še "teh" 9 izpitov. :)

Čak, grem zdej gledat, kam ste dal reklamo za tek po PST. Da jest to vidm.

Nočko! :o

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA