Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
#81695
Sam sem pred leti vodil tekaški dnevnik. Seveda še takrat nismo sanjali o računalnikih in sem za ta namen imel kar zvezek z trdnimi platnicami, katerega še seveda danes hranim.


Ker pa smo v dobi računalništva je seveda samoumevno vodenje tekaškega dnevnika s pomočjo raznoraznih programov. Sam uporabljam, kar enostaven in meni všečen program športni dnevnik, katerega najdete na naslovu:
http://users.volja.net/skarget9/index.htm

in katerega uporabljate vi???
Uporabniški avatar
 javaman
#81719
Zanimiv programcek, a se mi stalno sesuva.
Uporabniški avatar
 Vreme
#81720
jman napisal/-a:Zanimiv programcek, a se mi stalno sesuva.


Zanimivo, sam ga uporabljam že kakšne dve leti pa še nisem imel probleme z njim!
Uporabniški avatar
 javaman
#81728
Ne vem, ampak ko sem hotel vnesti podatke in potem vmes ugotovil, da so nekateri sifranti nepopolni, mi pri dodajanji novih vrednosti mece naoake. Dal sem pa ta zadnjo verzijo gor.

Recimo, pri rekordih mi sesuje aplikacijo.
Uporabniški avatar
 kustus
#81735
LP

Men je všeč a sem prosil avtorja če bi lahko dodal to da vneseš v enem dnevu dva različna teka pa za enkrat ni nič odziva.
Uporabniški avatar
 tae
#81736
Jaz uporabljam dvojno zadevo. En zvezek (ročno pisanje) in excel (elektronsko), kjer je zadeva prilagojena mojim potrebam. Sam vse formiram, kar pomeni da ni že prej narejene neke forme.
Uporabniški avatar
 kustus
#81737
Lp

tudi jest mam svojo verzijo v excelu a ta na netu mi je bolj všeč samo še da se doda drugi tek in bo sploh o.k.
Uporabniški avatar
 RoKo
#81741
Tudi jaz uporabljam Športni dvevnik, zaenkrat brez problemov. Bi pa res prav prišel dodatek za dve isti vadbi v enem dnevu. Tako moraš teke pač seštet. Uporabljam pa še dnevnik narejen v Excelu, tako da praktično vse vodim dvojno.Ne vem zakaj, morda se bojim kakšnega nenadejanega izbrisa.
 ŽULJ
#81747
Avtor Športnega dnevnika je član foruma primozs. Upam, da si bo kmalu uspel vzeti toliko časa, da program dopolni. Predlogov za dopolnitev je prav gotovo mnogo.

Pohvala in prošnja za dopolnitev tudi z moje strani.
Uporabniški avatar
 Vreme
#81755
kustus napisal/-a:LP

Men je všeč a sem prosil avtorja če bi lahko dodal to da vneseš v enem dnevu dva različna teka pa za enkrat ni nič odziva.


Resnici na ljubo je to edina napaka tega programa, pa saj ne gre samo za tek, lahko v istem dnevu tudi kolesariš in tečeš, kombinaciji je pač ničkoliko. Drugače pa zares odličen program.

Če slučajno avtor čita to stran predlagam, da mu tukaj napišemo, kašne pripombe, mogoče pa bo spravil toliko časa skupaj, da bo lahko kaj dopolnil.

Sam bi predlagal, da bi dodal Cooperjev test tudi za dolžino teka (2400m) in ne samo na pretečen čas (12min)
:cast1:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 22 Jan 2007, 08:22, skupaj popravljeno 1 krat.
 Petrac
#81760
Jaz pa prisegam na polarjev internetni dnevnik https://www.polarpersonaltrainer.com/frontend/

Uporabljam že vsaj 5 let. Všeč mi je to, da zna prav lepo sestavit načrt treninga za različne namene. Manjka mu pa oznaka obutve da bi že prej zamenjal superge in ne šele ko me na to noge opozorijo.

LP, Petrac
Uporabniški avatar
 EVicA
#81765
Tudi sama že dve leti uporabljam Športni dnevnik in res bi se mu prilegel nov update, ki bi omogočal vnos dveh ali več enakih ali različnih vadb v istem dnevu. Vmes sem z nakupom Polarja pridobila še njihov originalni dnevnik, vendar me kar nekako ne potegne, da bi ga prevzela kot primarnega. Mi je Športni dnevnik bolj pregleden, tako da res škoda, da ga avtor ne vzdržuje več.

LP, Eva
Uporabniški avatar
 tamy
#81781
rajkor napisal/-a:Sam sem pred leti vodil tekaški dnevnik. Seveda še takrat nismo sanjali o računalnikih in sem za ta namen imel kar zvezek z trdnimi platnicami, katerega še seveda danes hranim


Jst ze sanjam o racunalniku :lol: :lol: :lol: Ampak sportni dnevnik je se vedno zvezek s trdimi platnicami,mi je lepo, navajena sem...V glavnem ne zamenjam :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
#81782
Tudi jaz sem včasih uporabljal Športni dnevnik. Tudi mene je motilo, da nisi mogel vpisati več dejavnosti enake športne zvrsti na isti dan. Drugače pa je program vredu, le avtor ga ne razvija in dopolnjuje več. Je zgleda na trgu kar veliko ustreznih zamenjav.

Ker imam Garmina, se mi zdi trenutno najbolj praktičen in zame najbolj ustrezen tale: http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/
Program ima možnosti sto in enega pregleda, analiz, razvrščanje po športih, pregled uporabe opreme (superg), pregled osebnih podatkov (teže, pulza, počutja, bolezni,...).

Seveda pa je zakon še vedno tudi excelova tabela...
Uporabniški avatar
 tomaz ny
#81803
Tudi sam uporabljam športni dnevnik. Za moje potrebne ok. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA