Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 5rca
#4596
jaaa ... Fotr, kje si :cry: že celo dopoldne te iščem po forumu, pa te ni :cry:
Uporabniški avatar
 bojanu
#4600
Kida, kaj pa drugega :lol:
Uporabniški avatar
 dusan
#4604
matjaz napisal/-a::D :D :D Fotr kje si? :D :D :D


Fotr najbrž piše knjigo. To bo uspešnica. :) :) :)
Uporabniški avatar
 Fotr
#4607
matjaz napisal/-a::D :D :D Fotr kje si? :D :D :D

5rca napisal/-a:jaaa ... Fotr, kje si že celo dopoldne te iščem po forumu, pa te ni

bojanu napisal/-a:Kida, kaj pa drugega

dusan napisal/-a:Fotr najbrž piše knjigo. To bo uspešnica.

Kar malo me je ganilo, :cry: ko sem opazil, da me pogrešate. Včasih se pač naredi, da moram dokončati kakšno delo, včeraj so bile to križanke, danes sodišče in sem se pravkar vrnil. TF se mi je tako priljubil, da ga odprem takoj, ko prižgem računalnik in tako je bilo sedaj, pa sem videl da me pogrešate. Še enkrat se mi je milo storilo, :cry: posebno, ker me je 5rca zaman iskala. :D Tudi sneg sem mislil, da bom kidal, saj je danes snežilo kot bi cigane pretepali zgoraj :shock: . Kako bo s knjigo je pa še veliko vprašanje, najprej se mora nabrati gradivo, potem bomo pa videli. Ta čas bom pa kakšno doživetje napisal. :D :D :D Se beremo!
Uporabniški avatar
 Fotr
#4611
yxw
Nazadnje spremenil Fotr, dne 24 Jan 2005, 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
 Taja
#4667
Fotr, ti si pa res od sile! :lol: :lol: :lol:
A veš, kaj me zanima? A si ti morda prfoks? :lol: Ampak tak.... fajn prfoks? :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
#4673
Taja napisal/-a:...A veš, kaj me zanima? A si ti morda prfoks? :lol: Ampak tak.... fajn prfoks? :wink:

Čeprav sem bil v življenju že vse mogoče, :shock: pa prfoks nisem bil nikoli. Res sem pa imel nekajkrat predavanje ampak, takrat sem bil le predavatelj, prfoks pa ne. :lol: Če te zanimajo podrobnosti, kar vprašaj! :!:
 Lučko
#4732
Fotr, živjo :D
Tud, jz sem te pogrešu, še posebn v Vipav :cry: . Sm ti me tolk za povedat. Veš kva, ti bom v Gabrovki vse povedu :wink: :D .
Uporabniški avatar
 Fotr
#4740
Lučko napisal/-a:Fotr, živjo :D Tud, jz sem te pogrešu, še posebn v Vipav :cry: . Sm ti me tolk za povedat. Veš kva, ti bom v Gabrovki vse povedu :wink: :D .

Sej je bilo meni tudi žal, da nisem šel v Vipavo, ampak preveč se še ne smem naprezat, bomo v Gabrovki dal vse od sebe, pri laufanju in klepetanju! :D :D
Ampak danes pa Matjaža pogrešam! Ga je kdo videl, slišal, bral, začutil, opazil na forumu! Matjaž, kje si!!! :D :D
Uporabniški avatar
 5rca
#4747
Fotr napisal/-a:Ampak danes pa Matjaža pogrešam! Ga je kdo videl, slišal, bral, začutil, opazil na forumu! Matjaž, kje si!!! :D :D


mene je že navsezgodaj nekaj zafrkaval :) :lol: tako da ... ne more bit daleč :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
#5100
Dragi Fotr!

Pišem ti v imenu forumovk. Ko po babje staknemo glave in šepetamo, si v središču naše pozornosti (dobr zgleda, dobr skriva leta, kaj je v življenju počel, od kje mu vse te ideje, domišljija in ne nazadnje tako izvrstno sukanje peresa...,?) :oops:

Zdaj pa prosim z besedo na plano, prikriješ lahko le tisto, kar si zaupal Bogu (pa še to ne, če se le da :roll: )

Vidite preostali pripadniki foruma, znat je treba :!: Na jajca in šunko ne trzamo prav dosti :idea: :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
#5104
Tjaša napisal/-a:...Zdaj pa prosim z besedo na plano, prikriješ lahko le tisto, kar si zaupal Bogu (pa še to ne, če se le da :roll: )

Uf, zdaj si me pa zadolžila kar za nekaj časa, :shock: da vse sestavim skupaj, pregledam, kaj je za javnost in kaj ne, :D da se ne bom preveč hvalil, :shock: da ne bom preveč skromen, :cry: da bom povedal reči, ki vsaj koga zanimajo, :? da ne bodo rekli to je pa en butelj, :D ali pa tale je pa preveč pameten, :x ali pa da vse ve, :roll: ali pa saj sploh nič ne ve. 8) Pregledati moram dokumente, osvežiti dogodke, pripetljaje, doživetja, vesele, žalostne, razočaranja, hrepenenje, upanje in uresničitve sanj. :) Spomniti se moram krajev, letnic, dni, mesecev let in desetletij, ki sem jih preživel, napisati resnico, malo zraven pofilozofirati, malo se hvaliti, malo jamrati, malo se peteliniti, malo svetovati, izkušnje prenašati na druge pri tem pa ostati v mejah dostojnosti, verjetnosti in verodostojnosti. :x Ali zdaj vidiš, kakšno nalogo si mi zadala? :evil: Bom probal, ampak bo trajalo ene par dni! :roll:
Če pa ne bo tako kmalu, me pa malo priganjajte, :evil: da bom videl, koliko forumk se zanima zame! :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Tjaša
#5105
Yessssss! :lol:
A ste vidle punce, se je odzval. Saj sem rekla, da ne bo zatajil.

Fotr, če ne želiš, da te spozna cela Slovenija, ti bo Ero zrihtal UNDER COVER (to bi si želele, saj te ne želimo deliti z drugimi), letnice lahko tudi spustiš, ti dovolimo, za "butlna" te pa ne bomo imele, si že dokazal, da nisi.
Enkrat si mi napisal, da si tolk star, da si že vse pozabu - a to ne drži. Zdi se mi, da uporabljaš kar prava sita in na koncu pade skoznje le tisto, kar hočemo tudi me.
Veš, si najbolj slavna osebnost foruma :P (popravte me, če ne drži) in veliko jih s pogledom išče Fotra in imajo željo pristopiti. Ti pa se kar malce sramežljivo občasno držiš ob strani. :oops: Le pogumno, ne grizemo. :wink:
 Ursa
#5118
Tudi jaz sem sokriva stikanja glav :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA