Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#4653
Ero in vsi forumovci;
Ker večkrat prebiram o vaših težavah pri nakupu tekaških copat (izbor modelov, velikosti, cene ...) imam predlog in sicer, ker skrbim za prodajo tekaških copat v TOMAS SPORTU se lahko dogovorimo za en termin v tednu in se dobimo v kateri od naših trgovin (ker imamo trgovine po vsej Sloveniji lahko vsakič v drugi, tako da imate vsi možnost nakupa) , npr. v četrtek med 19 in 21 uro ? , in lahko dobite nasvete pri nakupu tekaške obutve. V tem času vam ponudimo še 15% popust pri nakupu ? Če ste za lahko "test" naredimo že ta četrtek v trgovini TOMAS SPORT v CITY PARKU v Ljubljani ?
Kaj mislite o tem ?
Uporabniški avatar
 miro
#4661
Super ideja. Čimprej pridite na Gorenjslo!
Miro
Uporabniški avatar
 Z*
#4687
Izjemna ideja! Upam, da pridete čimprej na Štajersko, ker sem skoraj že sredi nakupa (v ožjem izboru).
 superga
#4691
Maribor planiram za naslednji teden, do takrat pa lahko kakšen nasvet dobite tudi na moj mail: igor@superge.si ali pa na tem forumu.
Pomembni podatki za izbor copat so : teža, postavljanje noge (pronacija, supinacija ..), podlaga po kateri večinoma tečete, tedenska kilometrina.
Izbor za tekače je iz leta v leto boljši in mislim, da ne bo težav pri izboru pravega modela.
Tudi cenovno imamo stalno kaj ugodnega, kot pa sem omenil lahko za člane foruma uredim tudi kakšen popust za določene modele.
Lep pozdrav;
Uporabniški avatar
 Manika
#4862
A za danes zvečer velja v Tomas Sportu v LJ? A tale omenjeni popust bo na cene v trgovini ali na cene na superge.si? :wink:
 superga
#4863
VSI, KI POTREBUJETE NASVET PRI NAKUPU TEKAŠKIH COPAT STE VABLJENI DANES MED 19 in 21 URO V TRGOVINO TOMAS SPORT V CITY PARK !!!
 superga
#4864
Popust je na cene v trgovini: zraven ponujamo on nakupu tekaških copat NEW BALANCE ali PUMA še 50% popusta na tekaške nogavice !! Če je kakšna cena na spletu še nižja od 15% se bomo tudi kaj dogovorili !!
VABLJENI !!
Uporabniški avatar
 Manika
#4924
Igor, hvala za vse nasvete, ki sem jih dobila včeraj zvečer. Skylonke me kar precej mikajo, se mi zdi, da mi šepetajo: "Kupi me, kupi me!" :wink:
Jih že vidim na svojih nogah :lol:

A se bodo po 1. maju, ko ne bo carin, superge kaj pocenile?
 superga
#4928
Manika;
Najprej glede cen in carin; čeprav nas vsi prepričujejo kako lepo in poceni bo vse v EU bo glede cen razlika v tem, da bo jeseni večina copat celo nekaj dražja kot sedaj. Cena za SKYLON v EU je 100 EUR in taka bo morala biti jeseni tudi pri nas (trenutno imamo lanske barve po ceni 19.990 sit. Ker je večina obutve narejena na daljnem vzhodu bo tudi carina ostala (le, da bo sedaj šla v evropsko blagajno).
Nekaj boljše cene pa lahko pričakujete pri tekstilnih izdelkih saj se tu kar veliko že dela v EU in tam res ne bo carin.
Seveda pa se bomo še naprej trudili in iskali modele po boljših cenah, čeprav bo model mogoče pol leta starejši.
SKYLONA imamo še na zalogi tudi v modri barvi in se ga s popustom lahko naroči kar na moj mail: igor@superge.si (prinese poštar domov in se plača po povzetju !!).
Lep pozdrav;
Uporabniški avatar
 Magnitude
#5161
Hehej, eno vprašanje: ali je četrtkov sestanek s popustom veljal samo za 8/4/2004 ali to velja tudi za ta četrtek 15/4/2004?

lp

Oliver
 superga
#5197
Termine za svetovanje bomo objavljali tedensko (lokacija in ura), pousti bodo veljali vedno, ko bo in kjer bo test. Ta četrtek bo svetovanje žal odpadlo ker odhajam na maraton v LONDON !
Uporabniški avatar
 Recko
#5205
Upam, da v čim krajšem času pridete tudi v Mursko Soboto - seveda v TOMAS SPORT !?
Sem namreč koordinator Pomurskih tekov in lepo bi bilo, da bi termin prej vedeli(seveda, če sploh pridete v M.Soboto), da lahko obvestim tekače POM-P 2004 !!
 superga
#5207
Vsekakor se oglasim tudi v MS !!
Prosim pošljite mi vaš e-mail in vas obvestim kdaj ;
L.P.
Uporabniški avatar
 lojzeP
#5260
Spoštovana Superga ( Igor )

Sem ravno prišel iz fitnesa ( Monika šport - Kranj ), in berem na plakatu, da imajo člani 20 % popust na obutev Nike do, mislim, da 20.4. v Vaši posl. v Kranju.
Precej ineresantna informacija !

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA