Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Filipid
Sem novi član in bi rad pozdravil vse tekače in ostale forumce, ki se nahajajo na tej strani :D. Vsem tekačem pa želim veliko tekaških užitkov in uspešno sezono. :wink: .
Uporabniški avatar
 milkec
Za spodbudo ti tudi jaz dam kontro!
Uporabniški avatar
 H2O
filipid, welcome :D
Uporabniški avatar
 Tjaša
Hojla, Filipid, dobrodošel na forumu!

A si ti res tok hitr kot je videt :?: - k sneta skira :!:
Uporabniški avatar
 5rca
Filipid ... živjo :lol:
Uporabniški avatar
 Filipid
Ojla Tjaša :D

Včasih tečem hitr, včasih pa počas :wink:
Lep in uspešen dan še naprej :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Filipid napisal/-a:...Včasih tečem hitr, včasih pa počas :wink:
Lep in uspešen dan še naprej :lol:

Gorenjci se pa kar zbiramo! :D A ni enkrat kmalu en tek na Jamnik, ali je duatlon, saj nisem prepričan? :?:
Uporabniški avatar
 miro
Lep pozdrav!! Upam , da boš čimprej začel s tekanjem in nato resnejšimi treningi.
Miro
Uporabniški avatar
 bigfrik
Pozdravljen,sam dej mal se ustav no,bos do tekem ze cist skurjen,ko skoz teces :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 Filipid
Izgleda da je največ tekačev na gorenjskem :lol:. Smo pač mal bolj tekaško usmerjeni od drugih. Glede teka na Jamnik pa nič ne vem. Enkrat poleti vem da organizirajo kolesarsko dirko iz Podblice na Jamnik. Je pa v soboto 5. junija 24. tek na Mohor v dolžini 7.5 km in 450 metri višinske razlike. Šteje se tudi za gorenjski tekaški pokal. Start teka je pred gostilno v Nemiljah. Če te še kaj več zanima Fotr pa izveš če pišeš na email: andraz.potocnik@siol.net.

Lepo se imej in uživaj še naprej Fotr. :D
Uporabniški avatar
 milkec
Matr, Filipides, si si pa naredu reklamo, s tem postom. Mene še po pol leta ni poznal noben na forumu, ti pa.... direktno v jedro! Ful fajn!

Upam, da bomo tudi laufali tako!
Uporabniški avatar
 Filipid
Veš Milkec men ni tolk do reklame. Važen je da se imamo fajn :lol: in da malo poklepetamo :o . Enkrat bo treba organizirat kakšno srečanje nas tekaških forumcov. Kaj praviš na to Milkec :?: Tudi jaz vsem želim da bodo dobr laufal, pa če bo padla kakšna medalja bo pa tud fajn, kajne :lol:.
Uporabniški avatar
 miro
Za duatlon je danes razpis na mat kurji.
Lp
Uporabniški avatar
 lojzeP
Živjo !
A še en Gorenjc - se kar širimo. 8) 8) 8) Lokacija domovanja oz. treniranja ........... :?: :?: :?: :?: Boš vidu kako bo, ko boš "spoznal" ful ljudi iz foruma, ko se pa vidimo, se pa še usta ne morjo odpret. :oops: :oops: Čas je glavni na tem področju - sicer pa dobrodošel. :D :D :D :D

Glede Jamnika pa cca takole. Lani sem se ga udeležil ( duatlon ). Je kar zanimiva prireditev ( organizatorji se še malo učijo - sicer pa "fejst"ljudje , večino iz Besniškega konca ) :o :o :o :o , gre pa večino vse v klanec ( nedolgo nazaj je bil menda u Poletu predstavljen kraj, kot ena najlepših razglednih točk na Gorenjskem - če ne celo na svetu ) :shock: :shock: :D :D :shock: :shock: :o :o .Če me spomin ne zapušča je kolesa cca 5 km, potlej pa še 2,5 km teka ( gozdna pot, asfalt, makadam ). Bi človek rekel, takole malo za vmes, kar dobrodošla sprememba.
Po želji sem lahko tudi vodič. - na domačen gnoju bom pa ja glasno kikirikal, a :wink: :wink: :evil: :evil: :? :? :? :? ne ?

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA