Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 iverson
Zdravo, že drugi dan pada dež :cry:, pa me zanima če hodite tečt tudi v dežju ali počakate da neha?
 janezu
čakamo,čakamo in še vedno čakamo,saj bo jutri nehal.LP ju
Uporabniški avatar
 Zajec
iverson napisal/-a:Zdravo, že drugi dan pada dež :cry:, pa me zanima če hodite tečt tudi v dežju ali počakate da neha?

V dežju je še boljši tek :!:

LP JZ
Uporabniški avatar
 sinisini
Iverson ja tudi dež ni ovira......samo da se nabirajo kilometrčki.....pa da se človek sprosti.Vsak dan 10 ali več pa četudi kamni dol padajo.
TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK
:lauf:
 kluzo
Tud fuzbal v dezju igrajo.
Men je tek v dezju zakon
 jing&jang
Running in the rain - včeraj!
Uporabniški avatar
 ZHAK
Pravkar pretekel pet kilometrčkov v dežju. Mal krajša razdalja, pa tolk večji užitek, na koncu pa čajček z medom in viljamovko pa pod tuš.
 marjan
Mene dež ne odvrne od treninga. :D Trenutno sicer več hodim v hrib, kot pa tečem, vendar sem bil včeraj moker ko cucek :? , danes pa sicer malo manj. Sem bil včeraj na Joštu v trdi temi v nalivu, pa sem srečal še 3 sotrpine. :shock: Bila je taka megla, da mi tudi naglavna svetilka ni prav nič pomagala.

Je dež sploh ovira?

Deževni pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo
Sicer raje vidim da je lepo vreme, če pa me prime in to je večkrat, tečem tudi v dežju. Moker si tako ali tako.
LP BO-JAN
Uporabniški avatar
 MihaPR
evo, danes 6 km čez perovo in novi trg :) Sicer bi šlo lahko več, samo preventiva je močnejša od želja.
tako da, dež ni ovira :)
Uporabniški avatar
 GOBA
učer sm svoj prvi trening opravil ob 18.00 ob polnem dežju xD sm bil moker kot da sm bil pod tušom sam je fuuuul pasalo

LP
Uporabniški avatar
 iverson
No ste me prepričali po nekaj odgovorih tako da sem odšel na tek. 5,6km po dežju, res si nism mislu da je tako dobro po dežju tečt. :D Še nekaj me zanima, 5min 30sek na 1km, je to je dober tempo?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
iverson napisal/-a:... me zanima, 5min 30sek na 1km, je to je dober tempo?

Kakor za koga. Zame je za deževni dan dober, saj vlaga precej slabo deluje na dihala. Bolj ko ga pičiš, bolj je slabo. Včeraj sem kar malo pokašljaval zaradi hitrega tempa in veliko vlage. Se mi je zdelo, da so mi pljuča premala. :wink:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Tek v dezu je nekaj najboljsega.
Zrak je takrat ioniziran, v gozdu in po globacah so tiste meglice ki dajejo svezino...ozracje je izprano od smoga in praha...
Skratka za dihala pravi balzam da ocistim potisnjeno v globino pljuc...
Uporabniški avatar
 iverson
Aha, zame bo verjetno dobro, ker redno tečem sedaj 4mesece pa pol in sem začel z nule. Pa tudi bolj težek sem 100kg/190cm, tako da sem kar zadovoljen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA