Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tjaša
Hojla, vsem v TF in dobrodošli NOVOPRIDRUŽENI!

Ni še dva tedna od Sežanske preizkušnje in sem opazila skokovit porast novih članov TF.

Le kaj je vzrok? Morda majčke TF :?: , naša simpatična klepetalnica :lol: , pomladno prebujanje :idea: ali pa tekaški dresi :P :P
 dpop
hmmm...

ne bi vedel vzroka ostalih....
mene so "stari" calni nagovorili naj se vpisem....
baje se fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul velik novega izve tukaj...:lol:
no ja... bomo videli

LP Darko
Uporabniški avatar
 H2O
tjaša,
res je, da sem se jaz "zgodila" tam nekje skupaj s sežano :D
meni je 5trca prišepnila naslov za vaš forum in tko sem pristopicala :? :D
v tivoli sem vas prišla čist turistično pogledat :? :D , ko pa sem vas še malce prebirala, sem ugotovila, da bi se bilo čist fino prav natihem zrinit med vas :? :D :wink:
 Nataša
H2O napisal/-a:ko pa sem vas še malce prebirala, sem ugotovila, da bi se bilo čist fino prav natihem zrinit med vas :? :D :wink:

Vodica, ti maš skoz ene take infiltratorske fore, skrivala bi se po grmovju (kao nabirala gobe), pa se natihem zrinla med nas, pa izza dreves pogledovala proti nam 8) ...da ne delaš ti za kakšen efbiaj???!!

če je Fotr snel vrečko z glave, pa tudi ti lahko bolj pogumno pristopiš k stvari. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Tjaša
H2O napisal/-a:... da bi se bilo čist fino prav natihem zrinit med vas :? :D :wink:

OK, razumem :!: Ampak potih pa res nis pršla :!: Forumovci smo veseli, če se kak nov jezik stegne čez ta portal.
Saj veš, eni ogromno nardijo z nogami, drugi z nogami in jezikom, tretji pa večinoma z gofljo - sem med slednjimi. :D :D :D Pa saj je vseeno, glavn da smo skupaj :idea:

5rca je sicer redkobesedna, zato pa toliko bolj pomenljiva s svojimi prispevki :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: . 5rca čestitam, dobro novačiš! Sem hotla Lučkotu sunt kakšnga smailija, pa ma ta vrag vse skrit na računalniku - ampak kontrolo nad drugimi uporabniki domačega računalnika pa več kot ažurno :evil: :twisted:

Pozdravček,
Uporabniški avatar
 H2O
tjaša, nataša :D
čist na tihem sem se hotela infiltrirat...tko...na a la distance ostati...da vidim, a sploh sem al nisem primerna kompanjonka za eno tako gručico izstreljenih puščic. če nisem morda bolj primerna za društvo počasnomislečihšahovskoslabonadarjenihvendarzvelikovoljedoučenjainbistrenjamiselnihcelicstarejšihdržavnihuradnikov. :? :? :?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Tjaša napisal/-a: Sem hotla Lučkotu sunt kakšnga smailija, pa ma ta vrag vse skrit na računalniku - ampak kontrolo nad drugimi uporabniki domačega računalnika pa več kot ažurno :evil: :twisted:Pozdravček,

Helou!
Jest sem mu ukradel naslov smajlijev:

http://emoticons4u.com/
Uporabniški avatar
 5rca
[quote="Tjaša
5rca je sicer redkobesedna, zato pa toliko bolj pomenljiva s svojimi prispevki :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: . 5rca čestitam, dobro novačiš! Sem hotla [/quote]

ahhh :oops: saj sem jih samo enepar zvlekla smle, so se pa dobro vživeli :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Tjaša napisal/-a:Hojla, vsem v TF in dobrodošli NOVOPRIDRUŽENI!

Le kaj je vzrok? Morda majčke TF :?: , naša simpatična klepetalnica :lol: , pomladno prebujanje :idea: ali pa tekaški dresi :P :P

Jst sploh nisem vedel da obstaja dokler me Ero ni opomnil v Sezani! :lol:

Pozdravcek
Tini
Uporabniški avatar
 gregorb
Tjaša napisal/-a:Hojla, vsem v TF in dobrodošli NOVOPRIDRUŽENI!

Ni še dva tedna od Sežanske preizkušnje in sem opazila skokovit porast novih članov TF.

Če mal počekiramo datume, vidimo, da je članstvo skokovito naraslo pred dnevi, ko je prišla ven ponudba za tekaške drese in hlače :roll: , ki so po ugodni ceni le za člane TF. :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Nataša napisal/-a:Vodica, ti maš skoz ene take infiltratorske fore, skrivala bi se po grmovju (kao nabirala gobe), pa se natihem zrinla med nas, pa izza dreves pogledovala proti nam 8) ...da ne delaš ti za kakšen efbiaj???!!

če je Fotr snel vrečko z glave, pa tudi ti lahko bolj pogumno pristopiš k stvari. :D :D :D

v galeriji je H2O .. se pa ne skriva za drevesi ampak za menoj :lol: :wink: :lol: :wink: :D :wink:

(H2O ... a bom kregana :roll: :oops: )
Uporabniški avatar
 H2O
ne, ne boš 5rca, ker se me vidi na a la distance... :wink: pa s klafeto na glavi :wink: tko, da sem skor čist incognito :D če bi me pa čist v ksiht slikal pa javno obesl bi pa postala res čist histerična :? :? :?
Uporabniški avatar
 5rca
Slika

H2O ti ne veš, kako mi je odleglo, ker nisi jezna ... sem se že ustrašila, da bom morala pobegniti... hehe (HVALA BAJSI) z vesoljčki :lol:
 igor
Kaj pa če vsak od nas na naslednji forumov tek (poletni) pripelje vsaj enega novega člana ??
Uporabniški avatar
 H2O
5rca, :D te niti ne bi skušala ujet :? :? :? :? edino mogoče, če bi se na biciklu pognala za tabo, pa še potem, če jo ucvreš čez korenine, lahko sam še rdečo piko gledam :shock: :wink: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA