Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
#5399
no, kje si zdej? obupala nad tekom, nad nami al nad obojim naenkrat? :D :D

pazi se, "sekta" te ne spusti več iz rok... 8) :D :shock: :P :P
 Taja
#5951
Ojjjjjj, evo mene! Kjeeeee, nisem obupala, ampak ta moj prehlad...... se je razvil v obupen suh kašelj. In potem je bilo v nedeljo že bolje in Taja je šla že laufat ene par kilometrčkov. Ko je pa domov prišla, se je pa skor zadavla, tolk je kašlala. No, pa se je pomirilo tud to, nakar me začne špikat v prsnem košu ........ No, jutri izvem, ko bodo izvidi, ali imam pljučnico ali ne. ZA POSRT!!!!! Prepovedano imam kakršno koli športanje. Jest pa tko durgač čist fit in pr močeh. Samo suh kašel in špikanje v predelu pljuč.

No, vidiš, tole me je dajalo. Pa nisem hotla jamrat tle gor. AMpak verjetno mi je nedeljski tek dal po......... Danes me je dohtarca kr mal grdo pogledala, ko sem ji razložila, da sem v nedeljo športala, ker se mi je zdel, da gre na bolš.

Kako pa kej ti? A kej trajbaš kamnške steze? Upam, da si pridna še zame. Jest bi šla tko rada mal na Rožnik, ampak zdej grem lohk sam na sprehod. Grrrrr. Bomo vidl jutr, kva bojo izvidi povedal. Drž pestke!

Papa!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA