Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tinkara
Pozdravljeni - Sem nova v Domžalah (in na forumu), pa me zanima, kje kaj tečete tam naokoli. je sploh kakšen Domžalčan tu gor?... Rada bi vedela, če je kakšen krog, po možnosti makadam, dolg 5, 10 km. Mogoče okoli onih hribčkov v bližini? Thx
Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla!
Evo mene in darjab oba iz Domžal!
Tečeva ob Kamniški Bistrici. Gor in dol.
Če začneš pri brvi proti Šumberku in tečeš gor do želežniškega mostu pri papirnici Količevo in nazaj je to ravno 5,2km.
Včasih grem tudi na Mengeško polje štart pri grobeljski cerkvi, pa do Mengša in nazaj- tam je cel kup potk pa si lahko izbereš primrno razdaljo.
lp
Gregor
 tinkara
Hoj! gregorb hvala za odgovor, progo sem že našla (sprobala pa še ne..).
lp
Uporabniški avatar
 primus
Nekaj možnosti:
1) če si že pri brvi čez Bistrico in imaš rada razgibano traso greš lahko na Šumberk; tam je trim steza in nešteto potk; izgubiti se pa ne moreš, je hrib premajhen.
2) ko zavijaš z avtoceste na izhod Domžale, vidiš na levi strani skakalnico - v tej smeri greš lahko proti Krumperku, Gorjuši - tam je zopet precej možnosti.
3) na mengeškem polju zna biti malo dolgočasno (ravnina), če potegneš še do Mengša v športni park, lahko od tam zaviješ v gozd (in klanec) na Mengeško kočo, pa proti Rašici...
4) z mengeškega polja zahodno proti Loki in Dobenu (Jablje) so zopet lepi gozdovi...

pa uspešno raziskovanje !

primus
Uporabniški avatar
 gregorb
tinkara napisal/-a:Hoj! gregorb hvala za odgovor, progo sem že našla (sprobala pa še ne..).
lp

Mal sem firbčen kako je zdej a si jo tud ze sprobala :?: Kaksni so obtučki? :D (občutki) :idea:
 tinkara
Čau. uf, mi je mal :oops: , ker tkole ignoriram - pač ena lenoba kar se računalnika tiče. Sem pa sprobala progo ob Bistrici (tudi v drugo stran proti čistilni napravi), Šumberk in mengeško polje. Obtučki so pa v redu :D.
 Primož
Tisto traso med Šumberkom in Čistilno drgnem že kakih 15 let, če pa je preveč snega se preusmerim na asfaltne poti med Šumberkom in Gorjušo!
 Zeka
:P Ja, saj v bistvu ste moji predhodniki že lepo opisali, sama bi dodala še malo razgibanosti - kadar se navelčate gor in dol ob reki (čeprav je tam nalepše): namesto, da krožite okoli čistilne, zavijte čez nadvoz v Študi in ob robu vasi (južni del) pa preko poljske ceste do vasice Šentpavel tam spet lahko preko nadvoza čez AC proti Mali Loki in potem lahko južno čez Bišče pa proti Ihanu, kjer je veliko variant po klancih gor in dol pa do cerve in spet proti severu in čez most nazaj do izhodišča pri čistilni napravi. Poti je res veliko, dosti makadama in ni možnosti, da bi se naveličali...

Lahke noge vsem!
 _jst_
Hellow!!! Mene pa zanima kaj nardite pr tistmu mostu čez Bistrco mal naprej od Mc Donald'sa??
Ker jst tečem ob Bistrici pol se pa morm pr temu mostu vedno ustavt ker ni nobene potke na drugo stran razn ta most sam je zmer pouhn avtomobilov in morm zmer čakat da grem lohk čez.
Če greš pa po podhodu pa pridš do une reke (mislm da je pšata) pol pa spet ne morš naprej.
No...razn č ni bol mau vode :-((
U glavnm smotan je tm narjen...
Aja pa tedva smajlija sta ful huda :piti:
By... just me....
 Zeka
Ne vem točno, katero stran Bistrice imaš v mislih: jaz tečem po desnem bregu in če tečem od športnega parka (mimo gostošča repovž) naprej, pridem po enem dobrem km do glavne ceste Lj - ce in tam je sedaj pod mostom lepo narejen prehod in lahko pot nadaljuješ proti Količevem. Če greš pa po levem bregu proti jugu, pa prideš do Rače, če sem prav seznanjena z imenom reke.

Dober tek!
Uporabniški avatar
 gregorb
Zeka napisal/-a:Ne vem točno, katero stran Bistrice imaš v mislih: jaz tečem po desnem bregu in če tečem od športnega parka (mimo gostošča repovž) naprej, pridem po enem dobrem km do glavne ceste Lj - ce in tam je sedaj pod mostom lepo narejen prehod in lahko pot nadaljuješ proti Količevem. Če greš pa po levem bregu proti jugu, pa prideš do Rače, če sem prav seznanjena z imenom reke.

Dober tek!

Prov si seznanjena z imenom reke!

Drugač, pa jaz tečem ob Kamniški Bistrici vse do Radomelj, ves čas je lepa pot.
Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla!
Ravnokar sem se vrnil z 1 urnega teka. Trasa: Keber-skakalnica-Krumperk- izliv Rače-ob Bistrici do papairniškega mosta-do brvi čez Bistrico pri Trim stezi. cca 12.5km - glih 1h teka.
Takoj na začetku me je pri vrtcu ogovoril kolesar:"A ti si tud na Forumu?" 8) TF dres je res dobro razpoznaven ( bil je Extremovec- mislim da je rekel, da je Aleksej)

Glede na to, da nas je verjetno iz Domžal kar nekaj na Forumu, bi se lahko kdaj dogovorili in naredili en skupni trening tek v stilu treninga v Kranju, ko fantje in punce šibajo okrg Brda!
No to je ideja, da vidmo če nas je kaj interesentov, pol se pa zmenmo za datum in uro, ter mesto štarta!
lp
Gregor
 _jst_
sj jst bi šla sam jst mam raj bl pučasn tempo pa daljše razdalje.vs nebi mogla dohtevat...
13 km prelaufam v uri pa pou...res je pa d so bli na moji progi ful hudi klanci tko da to tut mau cajt podalša... :lauf:
Uporabniški avatar
 gregorb
hitrost pa res ni problem, bomo pa mal tempo spustili! :lol:
 _jst_
No pol se pa maybe zgodi da se prdružm...
in kdaj maš to v načrtu...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA