Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tarisa
Koliko je rekord okoli Gradiškega jezera in ali ima kdo link na rezultate tega teka?
LP Mojca
Uporabniški avatar
 tarisa
bomo še trenirali v tem lepem okolju.
Uporabniški avatar
 muc
Glede, da na tem linku nisem nič zasledil v zvezi z tekom okrog jezera, me zanima kakšne čase kej dosegate za krog oz. dva,tri,...
Koliko vas sploh teče po tej progi? Zadnje čase se mi zdi, da je veliko več sprehajalcev kot pa tekačev...no razen par zagretih stalnih "članov"!

Se vidimo,lp
 AinE
Mogoče bodo pa enkrat zagreti stalni »člani« organizirali kakšen spoznavni tek :arrow: takrat pridem, če bo le mogoče :D .

Lp E.
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:Glede, da na tem linku nisem nič zasledil v zvezi z tekom okrog jezera, me zanima kakšne čase kej dosegate za krog oz. dva,tri,...
Koliko vas sploh teče po tej progi? Zadnje čase se mi zdi, da je veliko več sprehajalcev kot pa tekačev...no razen par zagretih stalnih "članov"!

Se vidimo,lp

rekord je pod 12min. vsaj zdi se mi tako
Uporabniški avatar
 muc
AinE napisal/-a:Mogoče bodo pa enkrat zagreti stalni »člani« organizirali kakšen spoznavni tek :arrow: takrat pridem, če bo le mogoče :D .

Lp E.

Mogoče pa res ni slaba ideja :idea: ...če se najde organizator, tud jest sigurno pridem :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:
muc napisal/-a:Glede, da na tem linku nisem nič zasledil v zvezi z tekom okrog jezera, me zanima kakšne čase kej dosegate za krog oz. dva,tri,...

Se vidimo,lp

rekord je pod 12min. vsaj zdi se mi tako

To je pa kr orng tempo...čeprav se mi zdi kr mal prehudo teh 12 min!
Kakšni so pa kej vaši rekreativni časi?
Moji se gibljejo od 16 do 18 min. odvisno od razpoloženja oz. počutja :lol:
 fanči
oj,

včeraj sem šla na počasi en krog 22 min.
:P
Uporabniški avatar
 Andraz
čau

hehe moj hitr čas je 22 min....
:oops:
Uporabniški avatar
 muc
Pa sej bo bolš....važno, da se kej dogaja :wink:

V kateri smeri pa tečete okrog jezera?
Jest vedno začnem proti desni(nasproti urinega kazalca), čeprav jih kr dosti srečujem ki tečejo kontra. Ko se enkrat navadiš ene smeri je kr težko kontra laufat.
V katero smer pa poteka tekmovanje "Tek okoli Gradiškega teka", ki ga organizirajo poleti? In kakšni so kaj časi krogov takrat? Nikjer nisem zasledil nobenih rezultatov.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Darja
Teče se v "tvoji" smeri, torej ne v smeri urinega kazalca (mimogrede, meni je pa ta varianta ljubša), rezultate (poslikane z oglasne table) pa lahko najdeš na: Krtina.com-Rezultati Gradiško jezero 2007.
Uporabniški avatar
 Andraz
TUD JEST TEČEM V DESNO IZ PARKIRIŠČA.. če grem 3 kroge pa ponavadi zadnjega zamenjam...

prav res bi se lahko 1x dobil tolk da se spoznamo, tko da eno rečemo pred tekom....

lp
a.
Uporabniški avatar
 muc
Ni problem....jest sem skor vsak dan tam :lol: ....no razen če kaj nenapovedanega vmes pride.
A gre od vas na LJ maraton?

No,če se slučajno kej srečamo pa lohka tud kakšno rečemo :lol: ,lp
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA