Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Priznam.
Sem začetnica :D .
Firbčna :shock: .
In me zanima, kaj pomeni, da moraš kot udeleženec akcije Slovenija teče dati organizatorju potrditi evidenčno stran zgibanke?

a) zgibanko lahko sprintaš in jo vsakič na drugo daš potrdit organizatorju.
b) zgibanko dobiš, naročiš (kje?) in vedno isto daš organizatorju potrditi.

Kaj mora organizator narediti, da ti potrdi udeležbo (žig, podpis, datum, na katerem delu zgibanke...)?

Skratka, ni mi jasno... :oops:

Hvala že vnaprej za odgovor.
 ton
Gotovo je tole zelo približen odgovor, ampak ja tole...
"Tekač, ki se pridruži akciji, mora na vsakem teku zahtevati od organizatorja, da mu ta udeležbo potrdi z žigom na EVIDENČNI STRANI ZGIBANKE. Na zaključni prireditvi je potrebno potrjene in pravilno izpolnjene EVIDENČNE STRANI oddati organizatorju."
... razumem tako, da ti štempljajo enkrat sprintano stran, načeloma pa ne bodo klicali na pomoč ustavnega sodišča, če prineseš poštempljanih več zgibank.

Na spletni strani so tudi telefoni šefov, oni gotovo vedo, kako se kartončkom streže.
http://www.oks-zsz.si/slo_tece/
Uporabniški avatar
 matej712
Zgibanko dobiš na prireditvah in v Intersportovih trgovinah.

Potrdiš pri prijavi (organizator ti žigosa zgibanko s svojim žigom). 8)
Uporabniški avatar
 RoKo
To je pa res najbolj enostavna stvar. Jasno ko beli dan. Prideš, se prijaviš, žigosaš, opraviš 4 teke v 5 področjih in en olimpijski tek( to je seveda minimalno) lahko se udeležiš seveda večih tekmovanj, na koncu dobiš na zaključni prireditvi izžrebano praktično nagrado in priznanje :Fslo TEČE.
Priporočljivo je imeti eno zgibanko, če jih je več ni nič narobe, vpisat je treba podatke.

Treba pa je začet, sezona je v polnem teku, olimpijskih tekov zmanjkuje,, dopusti ...................................

Pa uživaj pri teku. To je edino ki šteje.
Uporabniški avatar
 marijakvc
Hvala. Ta teden bom preizkusila vse vaše nasvete.

In uzivam v teku, ce me le kaj ne boli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA