Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 NatašaB
#5675
Živjo!

Sem nova na forumu in še čisto neizkušena tekačica. Včeraj (v nedeljo) sem prvič tekla. No, ne čisto prvič, ampak prvič zunaj. In sem se podala okoli Brda. In sedaj vprašanje za vas: koliko je metrov tam okoli in v kolikšnem času preteče to progo ena povprečna netrenirana tekačica?


LP
:? :?:
Uporabniški avatar
 zagnana
#5686
Hoj, Priseljenka.
Tudi jaz sem nova na forumu in tudi v tekaških krogih.
Sem tudi iz Kranja.
Okoli Brda je približno 10 km, mogoče kak meter manj.
Pretečem ga v približno eni uri (malo gor, malo dol).
Bom zelo vesela, če te bom kdaj srečala.
Sedaj je deklet okoli Brda že kar precej in kr pogumno.

Pozdravček
Uporabniški avatar
 lojzeP
#5745
Živjo, za obe !

No, končno se tudi "ta spodna" Gorenjska počasi prebuja 8) 8) .Me zelo veseli, da je vedno več prestavnic (naj)lepšega spola, ki si zahočejo iztisnit malce lastnih tekočin iz sebe. :D :D :evil: :evil: Tudi sam večkrat tečem okoli Brda, kajti ta lokacija se, vsaj po obisku in primernosti proge, sigurno uvršča med primernejše v našem koncu. Tudi to s(m)o že uočili, da je število žensk(ic) na poti vedno večje - uradno verzijalokalnih "zijal". :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock
Proga naj bi bila po modrovanju nas večih dolga 9,8 km, kar sicer zmorem prej kot v eni uri, a ni problema, da ne bi kdaj udarli kake "univerzalne" verzije.
Če se spustita na isti strani foruma malce niže ( glej 1.4. ), bosta videli, da sem nekaj na to temo že pisal. :roll: :roll: :roll: :roll:
V rubriki o članih poiščita moje podatke, in se slišimo .

Goranjska forever 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2xLP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA