Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Hojla, samo en teden me ni bilo na forumu in imam že občutek, da sem veliko zamudil, čeprav vem, da temu ni tako.

Tokrat me zanima kje ste, oziroma kje boste preživeli letošnji poletni dopust ? Napišite svoje vtise, ste kaj tekli, ste bolj lenarili in karkoli vam pač pade na pamet.

Jaz sem prvi del dopusta preživel z družino v Medulinu. Bistvo je bilo lenarjenje in popivanje (zdaj se že vračam nazaj na stara pota :lol: ). Nekaj sem sicer plaval in le 2x tekel in še to bolj na izi. Pogrešal TF.

Ero, ali obstaja kakšen naslov (razen tvojega domačega), kamor lahko pošiljamo kartice na Tekaški forum ?
Uporabniški avatar
 dannae
Tja, Tae,
tudi meni se je zgodilo podobno. 10 dni me ni bilo, pa sem zamudila lepe forumovske teke...
Sem bila pa tudi v bližini Medulina. Tečt sem šla samo, če se je popoldne sonce skrilo za kakšen oblak. To je bilo dvakrat. In sicer za slabo urco. Trasa pa sanjska. Od Premanture proti Banjolam po stari makadamski cesti. Razgledi fenomenalni.
Naslednjič se pa lahko dogovoriva za kakšen skupen počitniški tek, se bova lažje zbasala z brisač ob plaži... :D
Če je vročina, mene ne spraviš na tek. Da bi pa zjutraj vstala predno se sama zbudim, pa na dopustu ni šans. Tako pač čakam na debel oblak in pa seveda na dobro voljo kakšne varuške....
Uporabniški avatar
 june
ej, ne se zdej zgovarjat na vročino pa sonce :wink:, jaz sem bila 10 dni na Ugljanu (v eni uvali Lukoran) pa mi je uspelo kar 5x teči, a nisem bila pridna... res je, da je bil na začetku vsak drugi dan na nebu tisti velik oblak, no potem pa sem ugotvila, da je v bistvu po celotni trasi (cca 5 km v eno smer in skoraj v celoti ob morju) ob 7h zvečer že itak senca, pa tudi veter je vedno pihal... tko da se mi ni bilo treba zgovarjat na sonce in vročino :lol: .... ja seveda sem tudi plavala, v glavnem pa lenarila in jedla slastne ribice...
...no še ena resnica je...od kar sem v ekipi radia Hit, sem še bolj pridna kot sicer, sej si ne smem privoščit blamaže :oops: , ko pa tko s ponosom nosim TF majčko :D - dana a ti si že dobila svojo?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA