Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
#96538
5. avgust- etapa okrog Selške doline (38-40 km)
18. avgust- Dovžanova soteska
26. avgust- Dražgoška gora
1.,2. september- Črna prst, Ptuj (dva povsem različna teka ) odloči se pravilno :?
8. september- SAM 35
22. september- Preddvor
30. september- Vodiška planina
6. oktober- K 24
Optimistično! So zadeve vmes, pred in po, ki lahko vplivajo na spremembe koledarja. So nepredvideni dogodki, ki lahko načrte postavijo na glavo. Sem si pa s pripravo plana postavil primerljive cilje, jeseni bo vse skupaj postalo bolj jasno. Seveda imam tudi rezultatske cilje, na že preizkušenih progah je to izboljšanje OR, na ostalih bodo razpoloženje po tekmi krojili drugi parametri, nisem pa nanje tako navezan, da bi se s tem pretirano obremenjeval.
Preteči maraton? Ja, vsekakor, ampak zaenkrat še vedno raje gorskih 85 km na Koroškem (K 24) kot 42 km ljubljanskega asfalta. :!:
Nazadnje spremenil vencelj, dne 09 Feb 2011, 23:00, skupaj popravljeno 2 krat.
 ŽULJ
#96544
Glede na uro posta bi rekel, da je plan sanjski.

Naj ti uspe.
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
#97597
vencelj napisal/-a:Preteči maraton? Ja, vsekakor, ampak zaenkrat še vedno raje gorskih 85 km na Koroškem (K 24) kot 42 km ljubljanskega asfalta.


Se strinjam, ker sama ne maram asfalta! Podpiram gorske tekače, ker to pa res ni ravno od muh. Keep up the good work!
Uporabniški avatar
 vencelj
#98347
Prva točka uspela prejšnjo nedeljo, lahko rečem, da 110%. Potem, ko sem s progo opravil, sem ponovno šel na NVatlas ter bolj natančno vnesel vse ovinke, ki sem jih naredil zaradi konfiguracije terena. Izmerjena razdalja je bila blizu 45km. :D
Uporabniški avatar
 agnesss
#98349
vencelj napisal/-a:Prva točka uspela prejšnjo nedeljo, lahko rečem, da 110%. Potem, ko sem s progo opravil, sem ponovno šel na NVatlas ter bolj natančno vnesel vse ovinke, ki sem jih naredil zaradi konfiguracije terena. Izmerjena razdalja je bila blizu 45km. :D


:clap:
Uporabniški avatar
 vencelj
#98894
Dovžanova soteska mi je super uspela. Doseženi rezultat na 8,5 km (mislim, da jih je bilo kakih 200 -300 manj) je bil 30.40, absolutno 17 mesto, v karegoriji pa 3. mesto. Z vsem skupaj sem lahko zelo zadovoljen. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
#99359
Hvala, Nadj@! Vsaka vzpodbuda mi veliko pomeni.
Se mi že kaže na obzorju zarečeni kruh. Tega se pa itak v življenju največ poje.
A ni fajn, da je življenje tako pestro, nepredvidljivo...se vsaj stalno kej novga dogaja...sam mormo se znat prilagajat, pa ne z vsake malenkosti panike delat!
Lep se mejte, Vencelj
:D :D
Uporabniški avatar
 vencelj
#99864
Opravil sem tudi s tretjo točko, v nedeljo sem tekel (bolj malo, veliko več hodil) na Dražgoško goro, tek, ki mi je tako blizu, da se vsako leto odpravim na štart kar peš.
Pa ne delam panike iz slabega rezultata, saj veliko tudi nisem pričakoval (čeprav mi za več kot 3 minute slabši rezultat od lanskega in to sedaj, ko jih v glavnem izboljšujem, da misliti). Pa ni problema, sem že našel vsoto petih ali šestih razlogov in če je to to, OK. Teh pet ali šest razlogov je hitro rešljivih.
Včasih pa je razlog lahko en sam, pa ta teže rešljiv, sploh pa bolj dolgotrajen.
Aha, torej, če je bil tek na Dražgoško goro bolj tako, recimo 90%, sva popoldne z Romano popravljala odstotke s pohodom na Ratitovec preko planine Klom. V tišini in samoti, ob 20 uri peš po Jelovških gozdovih- rajsko :D .
Uporabniški avatar
 vencelj
#100784
Na Ptuju sem bil, odtekel 21 km v predvidenem času (tempo 4 min/km), torej sem opravil še s četrtim od predvidenih ciljev.
V soboto me čaka SAM 35 (tretjič) na- v enem delu- malce spremenjeni progi.
Zanimivo, šest dni pred alpskim maratonom tečem polmaraton, medtem, ko je kar nekaj ostalih udeležencev SAM-a v soboto grizlo kolena na Črno prst.
LP
Uporabniški avatar
 vencelj
#101136
SAM 35 je bil spet super. Drugačen od prejšnjih let (malce spremenjena trasa, razmere na progi zaradi snega...), zadovoljiv rezultat, še bolj uvrstitev.
Zdaj sem že lahko bolj natančen glede omenjenega zarečenega kruha: bržkone se bom letos prijavil na LJ 42-ko ( primerjave tekanja po LJ asfaltu ali po planinskih poteh ter LJ smoga s pravim, svežim zrakom se raje vzdržim, prav tako pa komentarja na višino prijavnine za to početje), kar pomeni, da bodo Koroški hribi morali še malo počakati.
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tini
#101140
vencelj napisal/-a:( primerjave tekanja po LJ asfaltu ali po planinskih poteh ter LJ smoga s pravim, svežim zrakom se raje vzdržim, prav tako pa komentarja na višino prijavnine za to početje)


A te kdo sili v to :?:
Drugace pa cestitke za SAM-a!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA