Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pozdrav vsem!
Obračam se na vsa v upanju, da dobim kak koristen nasvet. S tekom se ukvarjam dobrega pol leta in imam okoli 90kg. V zadnjem mesecu se mi pri teku pojavlja bolečina, katera je izrazitejša na levi nogi nad gležnjem, kjer me močno boli kost nad gležnjem(na dotik zelo boleče cca 2cm). Bolečine so močne tudi naslednji dan, boleča hoja predvsem po stopnicah navzor in navzdol, oteklin ni videti. Sam sem izrazit pronator in uporabljam pronatorski model reebok premier road za težje tekače.
Ali je možno, da je to posledica mojega platfusa? in če je kako ukrepati...

Hvaležen bom vsakega nasveta!

Hvala!
Lp,M.
Uporabniški avatar
 natasa
Če je mesto bolečine lociran 4 prste nad gležnjem in boli na točno eni točki je to vnetje tetive . Sama sem takšno poškodbo sanirala spomladi s pomočjo fizioterapevta ( terapija z ultrazvokom) in seveda počitkom. Sedaj je o.k. :rol:

Hitro okrevanje :P :P !
 mateos
natasa napisal/-a:Če je mesto bolečine lociran 4 prste nad gležnjem in boli na točno eni točki je to vnetje tetive . Sama sem takšno poškodbo sanirala spomladi s pomočjo fizioterapevta ( terapija z ultrazvokom) in seveda počitkom. Sedaj je o.k. :rol:

Hitro okrevanje :P :P !

Nataša,hvala za pomoč...sedaj sem uvidel , da imam notranjo stran gležnja rahlo otečeno in nad gležnjem na dotik bolečo piščal cca 2 cm. V sredo obiščem fiziotarapevta in upam, da bova to čimprej odpravla, da ne bom šepal na ljubljanskem polmaratonu :oops:

Hvala in lep pozdrav :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA