Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Staša
EUEUEUEUeueueueueueu

(ero, kaj če bi tule še zvok namontiral oziroma sprogramiral, da bi bila sirena?)

Brrrr, a tudi vas kaj mrazi, na tak poseben dan?!? :wink:

Kje boste pričakali veliki trenutek? Jaz bom v Novi Gorici Romanu s slovensko zastavico mahala... (Lučko, imaš kakšnega smilija, ki bi to ponazarjal? Mene, zastavico in Mr. Prodija?)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Na bajti.
Čez par let bomo itak večinoma jamrali, kako je bilo v tastari Sloveniji lepše in boljše. 8)
Za moje pojme, še en politični nateg. :twisted:
Uporabniški avatar
 Fotr
Slika
Zabava v Radovni v sklopu proslav za vključitev v Evropo! :D :D :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Evropa samo ropa. :( :oops:
Slika
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
S 1. majem se začne odštevati čas do razpada EU, ker vanjo vstopa Slovenija.
V katerikoli državni zvezi je bila, je le ta razpadla.
Zgodovina se vedno ponavlja!

Historia magistra vitae est!
 dpop
Glavno da bo danes ob polnoci v LJ ognjemet....

LP Darko

P.S. ker se ze tko "hlapcevsko" prilagajamo vsem mogocim in nemogocim
evropskim normam.... a bomo zdej moral kaksen poseben stil teka imeti
... kaksno posebno opremo...
no ja.... sam spomnite se kumaric.... v evropi se bo vec dalo kupit krivih :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
EU sploh ni tako slaba - tole je obvestilo našega dir.:

Lep pozdrav!

Evropa prihaja k nam in praznovanja so v teku. Verjamem, da se boste katerega udeležili. Da se boste lahko dobro pripravili, predlagam, da v kolikor želite, lahko zaključite z delom ob 13.00.

direktor

PAPA!!!

PS: A je Romano res zbolel?!?
 Odzadnjak
Bajsi napisal/-a:S 1. majem se začne odštevati čas do razpada EU, ker vanjo vstopa Slovenija.
V katerikoli državni zvezi je bila, je le ta razpadla.
Zgodovina se vedno ponavlja!
Historia magistra vitae est!

Vic pravi, da se bo to zgodilo šele z vstopom Srbov in Črnogorcev v EU in natančno povedano pravzaprav po njihovem prevzemu prve funkcije v EU organih.

Nato bo le-ta začel zaposlovati v EU administraciji samo svoje komšije, namnožili se bodo ko zajci, nakar bo Nemčija kot prva izstopila iz EU, sledili ji bodo še drugi in kmalu bomo ponovno v Jugi! :roll:

Kaj sledi je jasno.
Uporabniški avatar
 matjaz
stasa napisal/-a:EU sploh ni tako slaba - tole je obvestilo nasˇega dir.:

Lep pozdrav!

Evropa prihaja k nam in praznovanja so v teku. Verjamem, da se boste katerega udelezˇili. Da se boste lahko dobro pripravili, predlagam, da v kolikor zˇelite, lahko zakljucˇite z delom ob 13.00.

direktor

PAPA!!!

PS: A je Romano res zbolel?!?

POSODI SE NAM MALO SVOJEGA SEFA! :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
stasa, jest tud letim dons ob 7 zvecer u novo gorico :)
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Ce ne bi bilo v nedeljo maratona bi bil prav gotovo na festi s trubaci v gostilni Portal (pri Momotu).

A maraton je :), tako, da bom (sem) v karanteni! :) :) :)

Bomo pa to vse nadoknadili v naslednjih dneh! :)

LpTini
 dpop
EVO NAS U EUROOOOOOPIIIIIIII
Uporabniški avatar
 TANJAO
:D Ognjemet v Lj z rahlo zamudo- MI2 držala pool position na Tromostovju.Uspeli priti v EU, v Šiško pa s kolesom sinhrono z AndrejoT in njenim- tudi v EU vse poti vodijo v Šiško...Testirala kocke trase teka...
 Lučko
TANJAO napisal/-a:Testirala kocke trase teka...

SlikaTanja prosim te če mi opišeš vsako kocko posebej Slika, saj veš včasih tudi nepomemben podatek lahko veliko pripomore k boljšemu rezultatu SlikaSlika Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA