Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
zadnje čase imam več opravkov po ljubljani, pa me vedno bolj sekira pogled na krim. se mi zdi kar precej zanimiv tako od daleč. da se pa za prvič ne bi izgubljal po izhodiščih, vas prosim za nasvete, kje se vam zdi najlepša pot za tek do vrha. pridejo v poštev le steze in ne makadam poti,...
se vnaprej zahvaljujem za nasvete.
lp ,mirko
Uporabniški avatar
 žine
hoj Mirko,
zadnje čase te predvsem nič ne vidmo :( Krim je malo izven mojih poti, je pa po Šmarni gori glih tako ogromno stez, tiste pa obvladam :D
lpŽ
 darcy
moja izhodišča za na Krim
- parkirišče pod Sv.Ano malo pred vasjo Preserje,
- Jezero pri Podpeči, avto pustiš pri gasilnem domu ali pri Brunarici
- Iška parkiraš pred odcepom za G.Ig

Vse poti so markirane planinske in primerne tudi za GORSKI tek.
Od novembra pa do konca zime bom tudi sam kar reden gost na teh poteh.

lp Dare
 tamt
fajn pot je tudi iz Tomišlja - tik za cerkvico (je ne moreš zgrešiti, ker se mogočno dviga nad cesto) se začne markirana in zelo neoblegana gozdna pot - priporočam :)
 darcy
Od križišča planinskih poti iz Tomišlja, Strahomerja in Preserja, Jezera proti vrhu delajo gozdno cesto. Je veliko blata in kamenja :evil:
Če ne bo sneg tega prekril bom bolj redko
Od novembra pa do konca zime bom tudi sam kar reden gost na teh poteh.

Dare
Uporabniški avatar
 mirko1
danes mi je le uspelo prvič priti na krim. na začetku pri preserjah je bilo še malo poledenelo, nato pa precej blatno do vrha. nad 400 m pa je sijal sonček. koča zaprta, srečal le dva planinca. v pogovornem tempu (pogovarjal sem se sam s sabo), sem porabil gor dol slabe dve uri. nato sem se mislil udeležit še golade, pa je utrujenost premagala to zamisel.
lp ,mirko
 darcy
danes tudi na krimu,
po cesti iz rakitne,
na vrhu ob 17h je bila že skoraj tema.

oskrbnik je odprl spletno stran
http://www.domnakrimu.si/index.php,
kjer je veliko podatkov in tudi živa slika z vrha

lp Dare

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA