Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Staša
Danes smo dobili prvo številko e-TF novic. Ideji ploskam, uredniku še bolj!!!

Ker sem se v preteklem letu le redko priključila debati in tako tudi spregledala kar nekaj reči, je tole res praktično - povzeto je bistvo.

Torej: da česa ne pozabim, me obvestijo TF novice, ko se mi zahoče tekmovati, grem na forum na področje vabila in prireditve, ko se mi hoče brati ali preganjati čas, grem na TF in klikam po mili volji!

Bravo še enkrat!!!
Uporabniški avatar
 tae
Vroča tema, ali je vsem vse jasno, ali nihče ne upa nič vprašati.

Kaj, kje, kam, kako, zakaj, od kdaj, od kod, čemu, ???????? (sigurno sem še kašno vprašalnico spustil)

Tel mi mor. Tnx.
Uporabniški avatar
 Sebi
Na svoj mail si dobil TF novičke - mail z novicami s TF. Super ideja! :clap:
Uporabniški avatar
 še1PR
Ja!
:clap: Bravo urednik!
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz: :clap: Bravo, urednik!
Uporabniški avatar
 tae
hvala Sebi. TF čekiram v službi, kjer pa imam "zaklenjen" dostop do domačega maila, zato nevednost, oziroma neažurnost informacij. Zdaj še bolj komaj čakam, da pridem domov.
Uporabniški avatar
 sinisini
HVALA UREDNIKU....TF NOVICE SO ZAKON :clap: :clap: :clap: :laola

:lauf:
Uporabniški avatar
takih novic v enem kosu so bile že dolgo zaželjne in evo nekdo nas je uslišal BRAVO :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
ma kaj drugega reč kot, odlično!!! :laola
Uporabniški avatar
 Frikica
Tole je bilo danes zjutraj res lepo presenečenje...najboljši forum začinjen še z novičkami...

Res super! Pohvala vsem tistim, ki ste se za to potrudili...

:laola
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Hvala za e-novice. Pričakujem že 2. izdajo.

Bravo urednik.

"Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti neomajen." - Lao Ce
Uporabniški avatar
 Asparagus
Rada bi pohvalila novice in forum nasploh. Spomladi, ko sem začela, sem se lotila teka sama in na svoj način (en krog okoli domačega naselja, izmerjen na 1,2 km sem poskusila čim več odteči). Julija sem si kupila prve tekaške superge, avgusta pa sem odkrila forum in na njem našla ogromno koristnih informacij, pa tudi motivacijo. Od takrat naprej sem hitreje napredovala. 10 km teka na LM se letos še ne bom udeležila, prišla pa bom pogledat in navijat :lol:
Sedaj me samo skrbi, kako bom čez zimo ohranila kondicijo, ampak tudi glede tega sem že našla nasvete!
Uporabniški avatar
 ero
hoj vsem

ravnokar sem vaše poštne predale nasmetil s tretjimi TF novicami. upam, da niste jezni in da jih lahko preberete.

če imate težave z branjem in za arhiv so novice dosegljive tudi prek spleta:

TF novice #1, 26.10.2007
TF novice #2, 27.11.2007
TF novice #3, 21.04.2008

a kdaj bojo novice redno izhajale? dobro vprašanje. najbrž takrat, ko si bomo lahko privoščili vsaj part time urednika za TF in zanje ;)
Uporabniški avatar
 Bernie
OJ!!!

DOBILA!

Super, HVALA! :lol:
LP Bernie

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA