- 14 Nov 2007, 08:12
Ja sigurno je tema že razpisana, saj težko verjamem da niso tekle debate o nočnem teku. Toda nisem hotela brskati po arhivu, zato sem odprla novo temo. Namreč včeraj, ko sem tekla sem rekla da moram absoluttno povedati ostalim tekačem, tekačicam...
Skratka, kakor ste opazili že nastopa počasi Zima, in zimo je hitro tema. Toda naj vam opišem, da teči po trdi temi ni vedno slabo.
Včeraj sem imela slab dan,
in ko sem prišla domov je že ura krenila proti 20.30, skratka vsak normalni človek bi se spravil v posteljo. Toda NE, jaz sem se spravila v tekaško opremo, vzela lučko in odšla tečt po mestu.
Po prvih korakih je vse postalo jasno (to je del, ki ga obožujem pri teku), svet je postal lepši in svetlejši (kljub temi navkljub
).
Ko sem tekla, sem si mislila, da sem edina, ki teče tako pozno in da najbrž "netekačem" zgledam ko manijak.
Toda, ko sem bila sredi mojega 1. kroga, sem videla lučko, ki gre proti meni. Mislila sem si "kaj pa kolesar dela na pločniku??" Toda lučka, je vztrajno hodila nasproti. Pogledam malo bolje in vidim! TEKAČA! najsmejem se, da nisem edina, in potem še ENA LUČKA, še en tekač.
SUPER!! si rečem kjer je volja tam je pot.
Vesela, da nisem edina, ki se poslužuje poznega treninga, sem lahkotno naredila še en krog, in polna optimizma in dobre volje zaključila trening.
Taki treningi, ti res dajo voljo. Le kaj bi brez teka.
LP evelina
Skratka, kakor ste opazili že nastopa počasi Zima, in zimo je hitro tema. Toda naj vam opišem, da teči po trdi temi ni vedno slabo.
Včeraj sem imela slab dan,

Po prvih korakih je vse postalo jasno (to je del, ki ga obožujem pri teku), svet je postal lepši in svetlejši (kljub temi navkljub

Ko sem tekla, sem si mislila, da sem edina, ki teče tako pozno in da najbrž "netekačem" zgledam ko manijak.
Toda, ko sem bila sredi mojega 1. kroga, sem videla lučko, ki gre proti meni. Mislila sem si "kaj pa kolesar dela na pločniku??" Toda lučka, je vztrajno hodila nasproti. Pogledam malo bolje in vidim! TEKAČA! najsmejem se, da nisem edina, in potem še ENA LUČKA, še en tekač.
SUPER!! si rečem kjer je volja tam je pot.
Vesela, da nisem edina, ki se poslužuje poznega treninga, sem lahkotno naredila še en krog, in polna optimizma in dobre volje zaključila trening.
Taki treningi, ti res dajo voljo. Le kaj bi brez teka.
LP evelina
Včasih je enostavno treba obut superge in it TEČT