Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 poldy666
:cast1: Matic :Fslo & ekipa :clap:

:Fslo :laola :Fslo
Uporabniški avatar
 tae
Matic je vsekakor odličen šprinter. Naj mu uspe. Nekaj mi pa ni jasno. Zakaj naj bi potreboval 500.000,00 EUR za eno leto, da bo lahko uresničil svoje sanje ? To je vsota, ki je marsikdo ne bo zaslužil celo svoje življenje.
Uporabniški avatar
 zlopi
tae napisal/-a:Matic je vsekakor odličen šprinter. Naj mu uspe. Nekaj mi pa ni jasno. Zakaj naj bi potreboval 500.000,00 EUR za eno leto, da bo lahko uresničil svoje sanje ? To je vsota, ki je marsikdo ne bo zaslužil celo svoje življenje.

... verjetno zato

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 tae
zlopi, obe odprti strani sem si prebral. Žal pa tu ne vidim odgovora. Se pravi naj bi enoletne priprave enega vrhunskega športnika stale toliko ?
Uporabniški avatar
 zlopi
tae napisal/-a:zlopi, obe odprti strani sem si prebral. Žal pa tu ne vidim odgovora. Se pravi naj bi enoletne priprave enega vrhunskega športnika stale toliko ?

... ampak tu ne gre samo za enoletne priprave vrhunskega športnika, ampak za dosežek rekorda najhitrejšega belopoltega tekača na celem našem planetu :wink: , vsa čast, da si je upal nadeti takšno breme.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 miro
Tae, pri pripravah ne sodelujeta samo trener in tekač, pač pa še mnogo drugih. Tudi laboratorijski testi so zraven, na žalost pa danes ni nič zastonj, ne zdravniki , ne maserji, ne časomerilci, ne hoteli,ne potovanja ne...
Matic si vsekakor zasluži, da nekako pridobi ta sredstva za uresničitev cilja.
Seveda pa je to moje laično mnenje.
Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA