Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ifo
Danes sem iskal ime trgovin, ki sem jih zasledil na forumu. Sem se kar namučil z iskanjem (eno trgovino sem našel, druge žal ne).

Zato predlagam sledeče: lahko bi odprli eno temo, v kateri bi bile zbrane vse trgovine (ki so za nas zanimive) s podatki (naslov, tel, spletni naslov, e-pošta, itd.). Trgovine bi razdelil po regijah, znotraj regij pa po ponudbi. Ene trgovine bi lahko nastopale tudi v več kategorijah (odvisno od ponudbe). Tako bi bilo iskanje zelo lahko. Kdo bi urejal ta seznam? Vem, da je v začetku to malo težje, potem pa se nekako unese in je potrebno "le" ažuriranje. V temo bi lahko vpisoval predloge vsak, admini pa bi ažurirali seznam v prvi objavi (ostale objave bi lahko po vpisu brisali).

Podoben predlog imam tudi za spletne povezave. Tam bi morali povezave le razporedit v različne kategorije (odvisno, kaj stran ponuja). V seznam povezav ne bi vključeval trgovin.

Tako bi imeli seznam na enem mestu in bi bilo iskanje zelo lahko. Kaj pravite?
Uporabniški avatar
 bobr
Ideja ni slaba.
Admin dvomim da bo urejal zadevo, kvečjemu moderator ali kreator posta ali pobudnik :lol:.
IMO za začetek naj se odpre post v katerega bi vpisovali podatke. Ko se jih nekaj nabere se naredi seznam in od tam naprej...
 luzr
Podpriram predlog, če bodo reklamirane štacune dajale prostovoljne prispevke Tekaškemu Forumu.
Že tako nekaj posameznikov hvali lastno blago. Dokler je Eru prav, morabiti tudi nam. Dalo bi se nekaj denarja iz takega reklamiranja potegniti. Ne mislim za žurke TF, marveč za stroške z vzdrževanjem portala.

Ponavadi je možno večino stvari(tudi trgovine) najti z iskalnikom...
Uporabniški avatar
 ifo
@luzr: drži. Ampak to je relativno lahko, dokler poznaš ime trgovine ali kakšen drugi namig, kaj in kje iskati. Kaj pa nekdo, ki bi hotel npr. v okolici Maribora najti trgovino s pohodniško opremo? Verjetno dobiš en zadetek, čeprav je trgovin malo več.

@bobr: bi bilo super, če bi se dalo kaj iztržit. Ideja ni bila naravnana komercialno ampak le kot spisek vseh trgovin. In ta spisek/lista naj bi bila v pomoč, da na enem mestu najdeš kar iščeš. Tisti, ki pa so spoznali koristi oglaševanja na forumu, pa so tako ali tako že prisotni z reklamnimi sporočili. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA