Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo vsem tuki iz Sončka!
Na žalost nas verjetno ne bo v Radence, ampak pustimo se presenetiti!
Za kompenzacijo, pa da se malo vidimo in kakšno rečemo, vas Rolca, Goga in jaz v ponedeljek, 17.5.2004 ob 19:00 (lahko pa pridete tudi kasneje), vabimo na torto.
V nedeljo smo eno že naredili. Bila je grda, ampak dobra. Tko da - garancije za popolno ušpesnost torte ni, ima pa dober potencial!
Okus: sadno-čokoladna, sprejemamo pa tudi druge predloge!
Predlog Rolce: čokoladna, ker je Rolci od tega sadja slabo! Pol pa ne more tečt, ker ma rito na voz prlimano :shock:
Kdo se strinja z Rolco?

No, bomo pa dve spekli...

Če pride pa še Bajsi, pa tri :wink:

Torej? Kdo pride?
Lokacija: Ljubljana - Bežigrad, Neubergerjeva 9 (Župančičeva jama).
Čau-bau!
Uporabniški avatar
 Staša
mojcej77 napisal/-a:V nedeljo smo eno že naredili. Bila je grda, ampak dobra.

Mmm, njami njami! Grde so najboljše, ker se ti ni treba delat finega, ko ješ :)

Kdaj pa bo torta spečena? Jaz moram ob 17 00 štartat iz Lj proti Brniku, ampak bi bila vesela enega koščka... a se da...?
Pa še čisto sosedje smo... hecno!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Bajsi ima rajši kakšen krmenatlc z 2cm bele obloge.
Žal me ne bo, ker sem varuška ob ponedeljkih ob tistih urah.
Hja no, pa dober tek.
p.s. Grda torta praviš. Že dolgo tega smo se na jamarskemu taboru spravili delat torto. Notri smo dali toliko ruma, da smo jo morali z žlico pojesti. Pa še pijani smo bili kot afne.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Staša, ti se kar oglasi. Mogoče še ne bo glih pečena, boš pa lahko sklede polizala, prou? 8) Od štirih naprej smo doma, ampak je boljš okrog pol petih. Važi?

m
Uporabniški avatar
 5rca
joj, jest mam tko rada tortice :roll: in to sadno čokoladne :lol: pa ne preveč lepe :lol: :lol: pomoje se ne bom mogla upreti povabilu :wink: :roll: :lol: :wink:
 Nataša
Pridem!!!

komi čakam da vas spoznam vse sončke in da pohrustam celo torto s krožnikom vred. a morm svoje vilce s sabo prnest? :D :D

se vidmo!!
in hvala za povabilo.
Uporabniški avatar
 Fotr
Najbrž bi se na vsa usta smejali, :D če bi rekel, da ne morem priti na torto zaradi perutnine. :? Pa je tako. Ta perutnina je nadležna putka, kokoš, po domače kura. :shock: In to ne kakšna navadna, omolsana in z oguljeno rožo na glavi, ampak kura, ki nam vsem žre živce in upam da tudi kilograme. :?: To je shujševalna kura. :D Tek v Drenovem griču mi je dal tolk motivacije, da moram malo shujšati, če hočem teči bolj sproščeno. :cry: S celim centom teže je pa res težko teči s takim užitkom kot Staša. :D Zato sedaj zjutraj na tešče pijem mlačno vodo, pri kosilu izvajam telovadbo, tako, da z glavo odmigujem sem in tja, kadar postavijo krožnik pred mano, zvečer pa od 17. ure naprej nič ne jem, tako je bilo svetovano na TF in mene je lahko prepričati. :? Sicer mi je žal za torto, pa tudi za nekaj debate v vaši družbi, saj čvekam vedno rad, pa najsi bo to ustno ali pismeno. Včasih sem pojedel cel kolobar torte, zato je pa danes ne smem. Ne zato, ker bi mi škodila, ampak zato, ker mi to preprečuje shujševalna kura. :shock: Sedaj sem se spomnil na en dogodek, ko sta dva bratca dobila vsak svoj kos torte na mizo. Kosa nista bila enaka, ampak je bil eden večji, drugi manjši. Mlajši bratec je takoj zagrabil večji kos in si ga položil predse. Starejši brat pa je dejal: "Nobenega bontona nimaš, ko takole jemlješ torto in še večji kos. Ali veš, da se tako ne sme obnašati." "Kateri kos bi pa ti vzel, če bi prvi stegnil roko?" je vprašal mlajši. "Seveda bi vzel manjši kos!" reče starejši. "No, saj ga imaš!" :D :D
Dober tek želim vsem, če pa bo kakšen košček ostal pa ga dajte na stran, kot da ga je pojedel Fotr. :shock:
Ravnokar sem se spomnil na še en dogodek s torto. Nekdo pride v slaščičarno in naroči malinovec. Nekaj časa čaka, potem pa vpraša: "Koliko pa stane malinovec?" "Sto tolarjev!" odgovori prodajalka. "Koliko pa torta?" "Tudi sto tolarjev!" "Potem pa mi prosim odnesite malinovec in raje prinesite torto!" Prodajalka je tako storila, gost je pojedel torto in hotel oditi. "Kdo bo pa plačal?" vpraša prodajalka. "Kaj pa je treba plačati?" se čudi gost. "Ja, torto vendar!" "Saj sem vam malinovec dal namesto torte!" "Saj malinovca tudi niste plačali!" "Saj ga tudi popil nisem!" je rekel in mirno odšel iz lokala. :D :D
Zdaj je pa dosti (sem hotel napisati čvekanja, pa sem se spomnil da pišem). Zato je treba iznajti nov izraz (kot je Lojze iznašel izraz za srednje lahko ali srednje težko progo - taki progi se reče ležja proga). To se pravi če čvekanje in pisanje združimo, lahko enkrat dobimo besedo pečkanje, kar ni tako hudo in še sprejemljivo, drugič pa (joj oprostite), pičkanje. Lahko pa tudi čepkanje ali čipkanje ali čivkanje ali pikčanje ali...Tako se pač izide, pa brez zgražanja prosim, to so čiste slovenske besede. Zdaj pa res dovolj. :D :D
Lepo pozdravi naši sotekačici in sovozačici iz Sežane. :D :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Fotr, pa ja ne misliš, da je stvar v torti? Glavno je, da se spet (al pa sploh prvič) vidmo in objamemo pa kkšnga razdremo. Sam, če ti ni predaleč!
Brez skrbi! Ne bom te prepričevala, ker te res 100% razumem!!!
Torej - pridi, če ti znese!
OBLJUBIM, DA NE DOBIŠ NITI KOŠČKA TORTE!!!!! :D :twisted: :D

m
Uporabniški avatar
 Fotr
mojcej77 napisal/-a:....Fotr, pa ja ne misliš, da je stvar v torti? Glavno je, da se spet (al pa sploh prvič) vidmo in objamemo pa kkšnga razdremo...

Ja saj vem, ampak kako pa naj zato, da se objamemo, da se snidemo, da čvekamo, najdem kakšen izgovor. :shock: :shock: Za torto ga je lahko najti, :D za tako doživetje se pa zlagati ne da, niti ne sme. :evil: Obljubim nič ne, vse se pa lahko še zgodi! Pa tolk sem naložil, da me ne bi pogruntala, še vice sem pravil, ti pa takoj v čelo in poln zadetek. Drugič bom bolj previden z izgovori. :D :shock: :D :shock: :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
:D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D

Fotr, ne se sekirat!
Glej - prid, če ti paše.
Če prideš, bomo ful veseli.
Če pa ne, bomo pa tud veseli, ampak te bomo pa pogrešal. Prou?

m

pies: če prideš, nikakor ne pozabi kure doma!!!!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D jessssssssss, toorrrrttttttttaaaaaaaaa. najbrz pridemmmmmmmnnnnnnjammmmmmm :D :D :D
Uporabniški avatar
 strelec30
Mnjam,no,tole s torto se sliši zelo vabljivo,hehe,ampak Lublana je pa vseeno malo predaleč pa še Radenci se bojo zgodili v soboto.

Benjamin
Uporabniški avatar
 lojzeP
Aha, bi nas hoteli malo "nafilat" z energijo po Radencih in Šmarjeti. Seveda vam to BO uspelo. A je kaj lepšega, kot pa videt zopet ene znane face, pol pa za izgovor še mal cukerčkaaaaaaaaaaaaaaa degustiraaaaaaaaaaaaaaaaaat 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Sigurno pridem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Une "tapodrte" torte so pa za "gvišno tanartabulše"

2x LP

P. S. A bo treba kaj participirat ( če ne, še vsa moja familija pride ) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 5rca
lojzeP napisal/-a:P. S. A bo treba kaj participirat ( če ne, še vsa moja familija pride ) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sem včeraj omenila doma tole tortico pa se je sine takoj javil, da gre z menoj in poje košček namesto mene :roll: :lol: :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 mojcej77
No, tkole je. Naše stanovanje je veliko cca. 75 m2. Jzt dam za dve torti. Kokr se nas lahk stisne na ta plac, je ok, drgač bomo šli pa pred blok 8) .
No, resno...tmle ene 10 - 15 ljudi bi po mojem še šlo. 5rca - sine nej kr pride!
Zaenkrat lahko pridete vsi, ki ste se javili. Če se ne motim:
5rca in sine
lojzeP (kok familije pa pride?)
matjaz
Fotr?
Nataša
Staša (ona bo v izvidnici)

Glede participiranja pa - zaenkrat nič. Če vas bomo pa kaj prosili, bo pa to kvečjemu eno kilo špeha od dobre volje 8)

m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA